Ravit: Vermo - Lähtö 9

Ravit | Vermo - Lähtö 9 | 20.20 | 14.09.2022
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 20:20
Vermoon palataan viikon tauon jälkeen keskiviikon T65 pelin osalta. Viime viikolla keskiviikon pääraveja isännöi Joensuu, jossa nähtiinkin hienoja esityksiä mm. vain niukasti 0,1 sadasosaa SE tuloksesta jäänyt Vixelin 3200m esitys.

T65 peli päättyy tasaiseen lämminveristen 2120m ryhmäajoon, jota käsitellään tässä vihjeessä. Niukasti lähdön suosikiksi on luotettu 6 Sahara Sandstorm.Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2120m

1.Arctic Lover
2.Nitro Diablo
3.Staro Moschino
4.Way To Go
5.Effronte Photo
6.Sahara Sandstorm
7.Hierro Boko
8.Qvidja's First
9.Com Milton
10.Quite A Lover
11.Marschall Match
12. Skyfall Shine

Kuka tekee paluun voittajakehään?


Mielenkiintoinen ja todella tasainen sekä tasokas pelipähkinä päättää Vermon T65 kierroksen keskiviikkona. Suosikkina starttaa numerolla 6 Sahara Sandstorm, joka on noussut hyvään kuntoon. Timo Korvenheimon suojatti on kuitenkin mielestäni väärä suosikki tasaiseen lähtöön, koska 7-vuotias ruuna on hidas avaaja ja lähtöpaikan ollessa näin ulkona joutuu se pakittamaan aivan porukan hännille. Sieltä näin kovan lähdön voittaminen on mielestäni Ville Tonttilan ajokille liian haastavaa.

Oma suosikkini on tauluaan selvästi paremmassa vireessä kilpaileva 9 Com Milton, joka toki hyötyisi nopeana lähtijänä eturivin paikasta, mutta Matias Salon suojatti osaa tulla tarvittaessa takaakin. Viimeksi 8-vuotias ruuna jäi voimat tallella pussiin toiseen ulos. Sitä ennen Tommi Kylliäisen ajokki kiri Jyväskylässä loppua vauhdikkaasti ja ehtien toiseksi. Nopea menijä on muille paha takana pideltävä, jos se pääsee iskemään kiriin kärjen läheisyydestä.

1 Arctic Lover juoksi viimeksi suomen parhaita vastaan Vermon Suomen Mestaruudessa. Hannu-Pekka Korven suojatti ei siinä ymmärrettävästi parhaille riittänyt, mutta vastus on nyt paljon kevyempi. Lähtöpaikka tarjoaa sisärata juoksun, eikä keulapaikan pitäminen alussa ole täysin mahdotonta. Keulat pitäessään normaalina sijoitus pitää olla ainakin kolmen joukossa.

Hannu Korven valmennuksesta mukavia juoksuja tehnyt ja erityisesti montessa pärjännyt 7 Hierro Boko on jostain syystä noussut todella paljon pelatuksi. Lähtöpaikka on tasaiselle ja laiskalle hevoselle ulkona, josta se jää automaattisesti takapareihin. Sieltä se on toisen suosikin kanssa todella juoksunkulku ja vauhdinjako riippuvainen. Omaan silmääni 8-vuotias ruuna ei ole esittänyt mitään sellaista, jonka takia uskoisin sen pystyvän kiertämään näistä asemista voittoon tai edes kolmen joukkoon.

Voittokone 4 Way To Go palasi viimeksi valmentajan ajamana tauolta. Passiivisen ajon jälkeen se tuli lopun hyvin ja esitys oli oikein mukava kolmen kuukauden tauon jälkeen. Lähtöpaikka on nyt hyvä ja Antti Teivainen palaa kärryille, joten hyvää suoritusta on menestymään tottuneelta kaksikolta pakko odottaa.

Yllättäjistä nostetaan huonoltakin paikalta koko ajan parantava 11 Marschall Match, joka kiri viimeksi hyvin toiseksi pitkällä matkalla, vaikka ei pystynyt keulasta voittanut hevosta kunnolla haastamaan. Tämän hetken pelikannatus on naurettavan pieni omaan 9% arvioon nähden.

12 Skyfall Shine kerää myös jonkin verran peliä ja onkin tauluaan vaarallisempi. Tällä kertaa lähtöpaikka voi tuoda sen verran paljon hidasteita Markku Niemisen valmentaman ruunan eteen, ettei edes kyytiin hyppäävä Santtu Raitala pysty löytämään väyliä voittaja esittelyyn. Kaiken mennessä nappiin pystyy korkealle, mutta tällä hetkellä liikaa luotettu.

Tauolta palaava 5 Effronte Photo avaa lujaa ja on todennäköisesti ladattaessa ensimmäinen keulahevonen. Hannu Torvinen siitä tuskin ajaa neljän kuukauden sairastauolta palaavalla menijällä. Nappijuoksulla kovaluokkainen menijä ei ole aivan ulkona kärkimatsista.

Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan H2H kamppailu numeroiden 7 Hierro Boko ja 9 Com Milton välillä. Edellä olevan tekstin perusteella jälkimmäinen on ideasuosikkini ja ensin mainittu räikeästi ylipelattu. Tämän takia on helppo kääntyä tässä Com Miltonin suuntaan. Oma arvio parivoitolle on 60% ja kertoimeksi saatava 1,95 kelpaa näin ollen helposti peleihin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Com Milton voittaa Hierro Bokon @1.95

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan