Ravit: Visby - Lähtö 9

Julkaistu: 14.07.2021 10:20

Ravit: Visby - Lähtö 9
Ravit | Visby - Lähtö 9 | klo 22.26 | 14.07.2021

Jaguar Dream keulaan ja kukat !Ruotsin keskiviikon 86 kierros juostaan ruotsin kesäradalla Visbyssä, joka sijaitsee Gotlannin saarella. Päivän päälähtönä juostaan lämminveristen avoin ryhmäajo 2120m matkalla. Suosikki ja samalla todella todennäköinen voittaja on numerolla neljä kiihdyttävä Jaguar Dream, joka on tehnyt tällä kaudella todella vahvan paluun kilparadoille parin vuoden tauon jälkeen.


Viimeksi ensimmäisen kerran avoimella 75 tasolla kilpaillut ori panosti alkuun kasiradalta ja meinasi riistää itselleen keulapaikan, mutta jäi roikkumaan kolmannelle viuhkailmiön myötä. Parijonosta paikka löytyi kolmannesta ulkoa ja 800 jäljellä lähtenyt kiri kantoi sitkeästi perille reippaassa vauhdissa. Vapaalta radalta parhaimmillaan oleva Claes Sjöströmin ajokki pääsee tässä keulaan ja saa matkalla vetää todennäköisesti rauhallista tahtia, sillä lähdöstä puuttuu vauhdin pitäjä. Voittaa mielestäni lähdön 75% todennäköisyydellä, joten on vielä edullinen suosikki.

Makethemark nousee jälleen tasolleen?Lähtölista Visbyn lähtöön 9. Lämminveristen ryhmäajo 2120m.


1.Sheriffen
2.Maverick Dream
3.Zaccaria Bar
4.Jaguar Dream
5. Poissa
6.Ottila Fri
7.Monark Newmen
8.Dragster
9.Makethemark
10.Nadal BrolineTästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonukset

9 Makethemark palasi viimeksi Färjestadissa kolmen kuukauden tauolta ja sijoittui startissa hienosti viidenneksi. Voimiakin näytti jäävän sisäradalla juosseelle Petri Salmelan valmennettavalle. Parin vuoden takainen Elitloppet kolmonen oli pitkän aikaa varjojen mailla, mutta viime esitys antoi taustavoimille taas valoa tunnelin päähän. Ulf Ohlsson ajaa varmasti jälleen hevosta rakentaen tämänkin startin, eikä näin ollen silläkään kierretä johtavan rinnalle vauhtia vaatimaan.


Alessandro Cocciadoron valmennettava 3 Zaccaria Bar on yksi lähdön mahdollisista voittajista. Viimeksi Bodenissa juoksusta tuli vaikea takajoukoista kun kärki sai vetää matkalla hiljaa. Sitä ennen Solvallassa 10 paikalta juoksu ei onnistunut toivotulla tavalla, mutta ei 800m kirin ilman vetoapua tehnyttä 6-vuotiasta voi syyttää, vaikka lopussa askel hieman painoikin. Mika Forss istuu viime kerran tapaan nyt kyytiin ja sijoitus kolmen joukossa on hyvinkin todennäköinen.


10 Nadal Broline on luokaltaan kova hevonen, mutta 11 vuoden ikä ja uran loukkaantumiset ovat vieneet Björn Goopin treenattavassa jo väkisinkin näkyä. Viimeksi optimistinen keulasta ajaminen näkyi väsymisenä loppusuoralla. Tarkalla selkäreissulla kirii pätkän lujaa ja voi sillä napata sijoituksen kolmen joukossa.


8 Dragster voi alussa sekoittaa kiihdytystä, sillä sen verran lujaa Roger Malmqvistin ajokki matkaan lähtee. Selkäreissu kelpaa tässä todennäköisesti kuitenkin. Selästä kirii pätkän todella kovaa niin kuin kirjoittajakin keväältä varsin hyvin muistaa.

Fredrik Perssonin suojatti 7 Monark Newmen palasi viimeksi lähes puolen vuoden paussilta voittaen heti sopivan lähdön johtavan takaa. Suoritukset ailahtelee jonkin verran , mutta hyvänä päivänään ei luokaltaan häpeä tässä muille. Kamppailee myös toto sijoista.


Yhteenveto


Jaguar Dream nappaa keulat ja voittaa siitä ilman ylimääräisiä prässääjiä. 3 Zaccaria Bar on mielestäni voiton suhteen ylivoimaisesti kovin haastaja. Mikäli voitto menee tämän kaksikon ulkopuolelle olisi se minulle iso yllätys.

Pelivalintamme:

Jaguar Dream voittaa @1.9

Betsafe - Lue arvostelu

1.9

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.9

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonis aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan