Ravit: Ylivieska - Lähtö 10

Ravit: Ylivieska - Lähtö 10
Ravit | Ylivieska - Lähtö 10 | 15.50 | 14.08.2021
Kohde sulkeutuu: 14.08.2021 15:50

Thai Explosive haastaa Djokovicin kaksinkamppailuunYlivieskan lähtö 10 on tasainen ja tasokas lämminveristen koitos, jossa suosikiksi on luotettu Seinäjoella kuninkuusravi viikonloppuna hienot juoksut lauantaina ja sunnuntaina tehnyt 1 Ithinkiama Genius, joka nappasi sunnuntaina myös voiton kierrettyään johtavan rinnalle ja taistellessaan voittoon. Toki tappio olisi tullut ilman vastustajan laukkaa loppusuoralla, vaikka vanha kliseehän kuuluukin, että nämähän ovat ravikilpailut.

Veli-Pekka Toivosen luottoajokki avaa hyvin ja pyrkii johtopaikalle, mistä voisi vetää lähtöä pitkään. Keulaan pääseminen ei ole aivan selviä, sillä ykkösradalta kiihdyttäminen ei ole aina ongelmatonta. Jari Oinosen ajokki pystyy kuitenkin menestymään monenlaisella juoksulla, joten se kuuluu olla tässä suosikki.


4 Thai Explosive kilpailee todella hienossa iskussa. Viimeksi Antti Ojanperän suojatti kiri takajoukoista hienosti toiseksi. Tällä kertaa rattaille hyppää Jonny Länsimäki, joka ohjasti ruunaa kesäkuussa, missä 6-vuotias nappasi voiton 75 lähdössä.

Norjassa syntynyt ruuna avaa lujaa ja pyrkii tässä alussa varmasti eteenpäin, mutta keulapaikka tuskin on tässä kuitenkaan saatavilla. Hyvältä paikalta saanee kuitenkin onnistuneen juoksun, mistä pystyy tässä aivan kärkimatsiin. Valitaan H2H pelikohteeksi.


Vastustajana Thai Explosivella on luokkaori 7 Djokovic, joka on mennyt nyt kaksi kertaa ravia ja napannut varmat voitot johtavan ulkopuolelta. Lähtöpaikka on nyt tälle Matti Nisosen valmennettavalle ulkona ja juoksusta voi tulla melkoisen haastava. Kunto on todella kova, mutta suuri kysymysmerkki on miten 5-vuotias selvittää Ylivieskan viimeisen kurvin.

Ulkoradoilla kiertäminen olisi ainakin myrkkyä Bold Eaglen pojalle, josta odotettiin jopa derbyhevosta ruotsin kovaan ikäluokkaan. Lähelle kärkeä päästessään voi hallita lähdön tapahtumia helposti johtavan rinnaltakin. Tuomas Pakkasella oriin rattailla on vain yksi taktiikka ja se on eteenpäin.

Mitä tekee Callela Lincoln ?Lähtölista Ylivieskan lähtöön 10. Lämminveristen ryhmäajo 2600m.

1.Ithinkiama Genius
2.Trouble Leader
3.Wide Game
4.Thai Explosive
5.Danillo Brick
6.Callela Lincoln
7.Djokovic
8.Callela Ikaros
9.Umberto Groft
10.Malecon
11.Redemption
12.Edformed


Tästä muihin: Ravivihjeisiin

Katso myös: vedonlyontibonuksetLähdössä suurin kysymysmerkki on 6 Callela Lincoln, joka oli Suur-Hollola kilpailussa suuri pettymys välierissä. Heikki Korhonen tuskin tuo suojattiaan viivalle, jos suoritus ei ole samalla tasolla kuin voittokisoissa. 5-vuotias avaa lujaa ja pyrkii varmasti heti eteenpäin. Parhaimmillaan ollessaan Hannu Torvisen ajokki kamppailee tiukasti lähdön voitosta. Jää Pois!

8 Callela Ikaros nappasi viime syksynä karsintavoittajana lipun Derby finaaliin, joten tässä puhutaan kyllä luokka menijästä. Jere Taulion valmennettava avaa myös hyvin, mutta juoksun onnistumisesta kasiradalta ei mitenkään voi olla varma.

Viimeksi 5-vuotias teki toisen starttinsa tauon jälkeen ja suoritus olikin ihan mukava. Olli Koivunen tuntee ruunan hyvin ja Othello Kempin pojalla on hyvät mahdollisuudet kolmen joukkoon.

5 Danillo Brick on vahva menijä, joten juostava matka on plussaa. Viimeksi oulussa ruuna voitti keulasta todella varmasti, vaikka ravi hieman heikkenikin loppusuoralla.

Raitalan Santtu ja Aholan Kimmo kun ovat viivalla niin kannattaa vastustajan yleensä olla varuillaan, jos voitosta haaveilee. Kaksikon 11 Redemption on tehnyt tasaisen hyvää jälkeä koko kesän. Lähtöpaikka on kuitenkin sen verran vaikea, että ihan kärkipään sijoitus tulisi yllätyksenä.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Thai Explosive voittaa Djokovicin @1.8

Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan