Vakiovihjeet

Vakiovihjeet Vakiovihjeet Englannista - tältä sivulta löydät kaikki VB:n ilmaiset vakioveikkausvihjeet. Julkaisemme viikottain perustellut vihjeet vakio 1 -kierrokselle sekä viikon muille isoille kierroksille, kuten Grand Prix -vakioon.

Seuraamalla Vakiovihjeet -sivuamme saat aina käyttöösi VB:n omat ilmaiset vakioveikkaus vihjeet. Vakio 1 on aina viikon suosituin peli, vihjeestämme voit ottaa tärpit omiin riveihisi tai pelata saman rivin kuin meillä. Jokainen vakiovihje laaditaan peliprosenttien mukaan.

Vakiovihje joka viikko - Katso vihjeet!


Lue viikon vakiovihje alta! Löydät sivustoltamme Vakio 1- ja Vakio Grand Prix -vihjeet jokaiselle viikolle. Sillon tällöin tarjoamme vakiovihjeitä myös pienempiin vakioveikkauksiin, kuten esimerkiksi jääkiekkovakiot. Ennen kaikkea kannattaa kuitenkin pelata viikon Vakio 1 -rivit sisään ja varsinkin jackpot-kierroksille. Ilmaiset vakiovihjeet ovat tarjolla joka viikko. Vakiovihjeitä on luonnollisesti tarjolla runsaasti myös jalkapallon EM-kisat 2021 kohteiden parissa.

Lisää vihjeitäVakiovihjeet Englannista


Vakio on perinteinen Veikkauksen peli, mikä mielletään usein nimenomaan Iso-Britannian jalkapallosarjoihin. Usein haetaankin nimenomaan vakiovihjeet Englannista, eli Englannin Valioliigan ja Championshipin lauantai-kierrokselle. Vakioveikkaus vihjeet suuntautuvat siis näihin sarjoihin.

Jo pitkään Vakion kohteita on ollut juuri talvisin Englannin ja kesäisin Suomen jalkapallosarjojen otteluita. Ensimmäinen rivi oli jo vuonna 1940, jolloin Veikkaus Oy AB perustettiin.

Sittemmin erilaisia vakioita on tullut useita. Nykyään on muun muassa jääkiekkovakio, ravipeleihin erikoistunut kaviovakio, formulavakio, pesäpallovakio ja niin edespäin.

Alla Veikkauksen Vakioveikkaus -mainos vuodelta 2015Vakioveikkaus vihjeet


Pitkävedon lisäksi suomalaiset rakastavat vakioveikkausta. Vakio 1-peli on vanhin Suomessa pelattu vedonlyöntipeli, jota Veikkaus on tarjonnut. Vakioveikkaus on mielenkiintoinen ja haastava peli, johon kannattaa ehdottomasti hyödyntää meidän tarjoamat ilmaiset vakiovihjeet.
vakio uusi logo


Vakio-asiantuntijamme kokoaa jokaiselle vakio 1-kierrokselle täyden rivin, jonka voit hyödyntää itse täysin ilmaiseksi. Kaikki valintamme ovat kirjattuna perusteluineen. Yleisesti vakiorivi koostuu aina jalkapallovihjeistä, mutta pienemmissä arkipäivinä pelattavissa vakioissa on mukana myös jääkiekkoa ja muita lajeja. Tavoitteena on löytää kaikille vakio 1 oikea rivi, missä voitto-osuudet ovat myös kohdallaan.

Vakiovihjeitä voi löytää paljon myös muista hyvistä lähteistä. Esimerkiksi Iltalehti tarjoaa lähes aina vakiovihjeen, Ilta-Sanomat tarjoaa vakiovihjeitä usein ja myös YLE:ltä on joskus löytynyt vihjeitä.

Moni vakioveikkaaja haluaakin lukea useamman vihjeen ennen omia pelivalintojaan. Myös Twitterissä hashtagin #vakiovihjeet alta löytyy paljon erilaisia vihjeitä Vakioon. Lisäksi vihjeitä voi etsiä Googlen kautta tai esimerkiksi keskustelupalstoilta, kuten Suomi24.

Veikkausvihjeet vakio


Vakio eroaa normaalista pitkävedosta ja vedonlyöjän tulisi aina käyttää harkittua strategiaa pelatessaan vakiota. Tämä on haastavaa, sillä 13 kohteen saaminen oikein vaatii niin taitoa kuin myös tuuria. Vakioveikkauksen asiantuntijamme osaa tehdä vakioveikkausvihjeet hyvän strategian mukaan, jotta voitto-osuus säilyy suurena, mutta myös kohteiden osumistodennäköisyys on hyvä. Vakio 1 tulokset voit tarkastaa Veikkauksen sivuilta.

Suomessa vakioveikkaus vihjeet eivät ole kovin helposti löydettävissä ja saatavilla ei olekaan ilmaisia vakio vihjeitä kovinkaan paljon. Veikkausbonusten tarjoamat vakiovihjeet ovat yksi ainoista, kenties Jorman vakio vihjeiden lisäksi.

Vakioveikkaus tulokset


Vakiossa ei ole syytä veikata aina suosituimpia joukkueita, sillä suurin osa pelaajista tekee niin ja voitto-osuudet jäävät silloin pienemmiksi. VB:n vakio 1 vihjeet ovat aina laadittu tuottamaan mahdollisimman ison voiton meille itsellemme ja kaikille lukijoillemme.
vakio vanha logo


Parhaat vakioveikkaus tulokset saat, kun valitset vakioosi joukkueita, joihin on kohdistunut vääristynyt pelivaihto suhteutettuna joukkueen voittotodennäköisyyteen. Jos jokin joukkue jää alipelatuksi, vaikka heillä on isompi todennäköisyys voittaa, nämä ovat hyviä valintoja vakioveikkaukseen.

Kannattaa katsoa myös Veikkausvihjeet -sivumme, mistä löydät kaikki vedonlyöntivihjeet: vakio-, pitkäveto- ja ravivihjeet vakioveikkausvihjeiden lisäksi.

Vakio Grand Prix -vihjeet


Vuonna 2016 Veikkaus Oy laajensi vakioveikkaus tarjontaansa ja sunnuntaisin pelataan nykyään aina isompi ja laajempi Grand Prix vakio -kierros. Veikkaus fi Grand prix -vakiossa on jopa 18 kohdetta ja todella muhkeat voitot. Vakiovihjeet grand prix -kierroksille löytyvät myös viikoittain Veikkausbonukset.comista.

Seuraa myös muita vihjesivujamme seuraavista linkeistä:

- Pitkävetovihjeet
- Muut pelivihjeet
- Ravivihjeet

Sivu päivitetty: Tammikuu 2021