Vakiovihje: Futisvakio 4 tiistai 13.4.2021

Vakiovihje: Futisvakio 4 tiistai 13.4.2021
Tiistain futisvakio tarjoilee kohteita Mestarien liigasta, Championshipistä, Ykkösliigasta sekä Kakkosliigasta. Peliaika loppuu tiistaina klo 20:58.
Kohde sulkeutuu: 13.04.2021 20:58

1. PSG - Bayern München


Futisvakion rivi aloitetaan rivin kenties viihdyttävimmällä matsilla. Avausosan hulinat päättyivät lopulta PSG:n 3-2 voittoon, joten etu on pariisilaisilla. Pelillisesti parempi joukkue oli kuitenkin Bayern ja kyllä meidän papereissamme vieraat hienoisena suosikkina lähtevät myös tähän ratkaisevaan osaan poissaoloistaan huolimatta.

Vakiossa kohde on pelattu hieman liikaa kotipainotteisesti. Jos Bayern on oppinut avausosasta ja saa vieraiden vastaiskut edes säällisesti kuriin, vierasvoitto on lähellä. Bayern tarjoaa Mestarien liigan huippumatsiin ja Vakion avauskohteeseen ihan kelvollisen ideavarman.

Tulos: 2

2. Chelsea - FC Porto


Kakkoskohteessa puolestaan löytyy yksi rivin ylipelatuimpia merkkejä. Chelsea vei avausosan 2-0 vieraissa, mutta pelillisesti matsi oli tasainen. Huomattava on myös se, että ottelu ei ole Chelsean kotimatsi vaan pelataan neutraalilla kentällä. Porto on laatujoukkue ja viime aikoina ainoat tappiot ovatkin tulleet juuri Mestarien liigassa.

Chelsea on toki suosikki ja voittaa matsin noin kerran kahdesta. Kun peliprosentit huitelevat taivaissa, ohitus on kuitenkin ainoa vaihtoehto. Porto on laatunippu ja saa tähän matsiin myös pientä apua kokoonpanoonsa, kun Mehdi Taremi ja Sergio Oliveira palaavat pelikielloistaan.

Tulos: X2

3. Rotherham - QPR


Myös kolmoskohde on vakiokansan toimesta pelattu aivan päin seiniä. Championshipin matsiin Rotherhamin ja QPR:n välillä lähdetään käytännössä kolikonheitto-tilanteesta, mutta Ärrät on saanut osakseen hurjasti enemmän pelikannatusta. Myös motivaatioetu on vankasti isännillä, Rotherham pelaa Championship-elämästään kun taas QPR pelaa loppukauden vailla panosta.

Rotherham hallitsi edellismatsia Huddersfieldia vastaan, mutta joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin. Nyt Millersillä alkaa olla pakkovoiton paikka, mikäli sarjasopimus mielitään uusia. Näillä peliprosenteilla kotimenestykset tarjoavat myös mahtavan pelipaikan futisvakiossa.

Tulos: 1X

4. Oxford - ShrewsburyOxford murskasi Crewen edelliskierroksella ja piti elossa toiveita nousukarsinnoista. Ei vire isommassa kuvassa kuitenkaan mitenkään mairittele isäntiä, Karl Robinsonin miehistö on ollut pääosin melko keskinkertainen. Toisaalta vieraaksi saapuvalla Shrewsburylla ei loppukaudesta ole muuta pelattavaa kuin kunnia, joten kyllähän U's hyvistä asemista matsiin pääsee.

Tämäkin suosikki on futisvakiossa pelattu hieman turhan korkealle. Oxfordin motivaatioetu ja täysin terve miehistö puoltaa kuitenkin kotivoittoa sen verran vahvasti, että otetaan hieman pitkin hampain ykkönen vaikeaan riviin piikiksi.

Tulos: 1

5. Blackpool - Accrington


Kovakuntoinen Blackpool lähtee isona suosikkina Lancashiren derbyyn. Kotijoukkue on hienon alkuvuoden myötä sementoinut paikkansa sarjan kärkipäässä ja vaikuttaisi olevan vahvasti kiinni paikasta nousukarsinnoissa. Accringtonilla ei puolestaan loppukaudesta enää pelattavaa ole, vaikka teoriassa silläkin vielä saumat olisi kilpailla pudotuspelipaikoista.

Blackpoolilla on pari harmillista loukkaantumista, mutta toisaalta myös ihan riittävästi laajuutta. Tappiota ei ole tullut neljääntoista matsiin ja eiköhän tästäkin paikallismatsista Seasiders voittajana poistu. Hieman ylipelattunakin ykkönen maistuu aina varmaksi asti.

Tulos: 1

6. Doncaster - Burton


Doncaster on luisunut surkean jakson ansiosta jo kauas nousukarsintapaikoilta. Viimeksi tuli viikonloppuna rumasti tukkaan Wiganilta ja tappioita on taas jo neljä putkeen. Nyt Donnylla alkaisi olla jo pakkovoiton paikka, tällaisiin kotimatseihin ei ole enää varaa menettää pinnoja. Jimmy Floyd Hasselbainkin Burton on parantanut, mutta kyllähän Donny tässä selkeä suosikki on.

Kaikesta huolimatta Doncaster on materiaaliltaan paljon vieraitaan vahvempi ja nyt olisi oiva sauma avata myös henkinen takalukko. Vakiossa kohde on ruksittu käytännössä ihan kohdilleen, joten ykkösestä saadaan myös aivan kelvollinen ideavarma.

Tulos: 1

7. Lincoln - MK Dons


Lincoln on heikon jakson ansiosta valumassa jo ulos nousukarsintapaikoilta. Joukkue on ollut yksi koko Ykkösliigan heikoimpia viime ajat, mikä tuntuu uskomattomalta. Nyt haaste on vielä keskimääräistä kovempi, sillä MK Dons on mainiossa iskussa. Varsinaista panosta vierailla ei loppukaudesta enää ole, mutta se on tuntunut olevan pelkästään positiivinen asia Donsin kannalta.

Vakiokansa on ruksinut Lincolnin aivan holtittomasti yli. Hienoinen suosikki on muuttunut futisvakiossa jättisuosikiksi, mikä ei ole millään tavalla perusteltua. Hyvävireinen Dons on pirullinen vastus, joten radikaalisti ylipelattu kotijoukkue ohitetaan oikein hyvällä halulla.

Tulos: X2

8. Rochdale - Swindon


Rochadalen tilanne on tukala, taival Ykkösliigassa taitaa päättyä tähän kauteen. Yksi voitto edellisestä 14:sta matsista ei ole aivan sitä, mitä lääkäri sarjajumbolle olisi määrännyt. Hankala on toki tilanne myös John Sheridanin Swindonilla, kolme perättäistä tappiota on pitänyt myös vieraat putoamisviivan väärällä puolella.

Lähtökohdat ovat ihan ympäripyöreät. Voitto olisi molemmille mannaa, toisaalta tappioon ei ole varaa. Laadukkaampi Swindon on jäänyt futisvakiossa hieman liian vähälle kannatukselle, joten otetaan vieraista jonkinmoinen ideavarma. Isommissa kupongeissa varmistukset ovat ehdottomasti paikallaan.

Tulos: 2

9. Harrogate - Leyton Orient


Harrogaten ja Leyton Orientin Kakkosliigan keskikastin matsissa ei isompaa panosta ole, erinomaista ensimmäistä kauttaan tällä tasolla pelaava Harrogate on etukäteen pieni suosikki. Futisvakiossa osat ovat kuitenkin heittäneet häränpyllyä, vakiokansa on ruksinut tällä kaudella pahasti pettäneen Orientin selkeäksi suosikiksi.

Vieraat ovat joukkueista nimekkäämpi, mutta viheriöllä Harrogate on ollut viime ajat parempi. Näillä peliprosenteilla Townista saadaan myös mainio ideavarma. Pelikannatuksen kuuluisi olla rutkasti korkeammalla.

Tulos: 1

10. Barrow - Exeter


Barrow on tiukassa paikassa putoamisviivan tuntumassa, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut kotijoukkue nähtäneen sarjassa myös ensi kaudella. Lisäpinnoja kuitenkin tarvitaan kipeästi. Viihdyttävä Exeter puolestaan tappelee vielä kynsin hampain paikasta nousukarsinnoissa. Edellismatsin hieno 4-1 voitto oli jälleen tuttua ja laadukasta Greciansia.

Ei Barrow köykäinen vastus ole, mutta vaikea on nähdä miten isännät Exeterin huippuvaarallisen hyökkäysosaston pysäyttäisivät. Futisvakiossa kohde on pelannut kokolailla kohdilleen, joten otetaan kakkonen usein osuvaksi vierasvarmaksi.

Tulos: 2

11. Salford - Bolton


Salford on löytänyt vihdoin myös tehoja otteisiinsa ja jopa paikka nousukarsinnoissa on edelleen mahdollinen. Gary Bowyerin miehistö otti kaksi hienoa voittoa putkeen ja lähtee ihan tosissaan haastamaan myös kärkipään Boltonia. Vieraiden hurja vire on nostanut joukkueen jo kolmanneksi ja jopa suora nousu on unelmissa.

Kohde on futisvakiossa pelattu aivan päin seiniä. Lähtökohdat ovat täysin tasan, Bolton on kuitenkin ruksittu jättimäiseksi suosikiksi. Pelivalinta on helppo. Nousukuntoinen Salford ansaitsee paljon huomiota osakseen.

Tulos: 1X

12. Walsall - Tranmere


Walsall otti tasuriputken päälle jättimäisen voiton edelliskierroksella Forest Greenistä ja säilyminen on taas hieman lähempänä. Nyt haaste on kuitenkin kova, Tranmere on heikosta jaksostaan huolimatta sarjan laatujoukkueita ja myös kipeästi lisäpisteiden tarpeessa.

Futisvakiossa kohde on pelattu melko kohdilleen, ehkä Tranmere hieman liikaa on pelikannatusta kerännyt. Otetaan kuitenkin hankalaan riviin vieraista varma. Leveämmissä kupongeissa ristivarmistus on ihan paikallaan, varsinkin isännille tasuri sopisi mainiosti.

Tulos: 2

Futisvakio 4 13.4.2021 koko kierros:


1. 2
2. X2
3. 1X
4. 1
5. 1
6. 1
7. X2
8. 2
9. 1
10. 2
11. 1X
12. 2


16 riviä - 4€

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››