Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 2.10.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 2.10.2021
Lauantain Vakio 1-kierroksella veikataan Valioliigaa sekä Mestaruussarjaa, peliaika loppuu lauantaina klo 16:58.
Kohde sulkeutuu: 02.10.2021 16:58

1. Burnley - Norwich


Teemu Pukin edustama Norwich vierailee Burnleyn kotiluolassa Vakiokierroksen ensimmäisessä kohteessa. Jumbokamppailuun suosikkina lähtevä Burnley on sarjassa viimeistä edellisenä kahdella pisteellään, kun taas Norwich on koko sarjan ainoana joukkueena nollakerhossa ja on ansaitusti sarjan jumbosijalla. Norwichin laatu tuskin riittää haastamaan isäntiä, hyökkäystehot lepäävät kokonaan Teemu Pukin harteilla eikä suomalainen ole saanut alkukaudella tarpeeksi ruokaa hyökkäyspäässä. Aloitamme rivimme varmalla kotivoitolla.

Tulos: 12. Chelsea - Southampton


Valioliigassa kolmantena oleva Chelsea saa vieraakseen häntäpäässä majailevan Southamptonin. Vaikka Chelsea edellisellä sarjakierroksella taipuikin Manchester Citylle, on joukkueen alkukausi silti ollut vahva. Maaliero kuuden kierroksen jälkeen on komea 12-2, joten varsinkin puolustuspelin on Chelsea-luotsi Tomas Tuchel saanut kuntoon. Southampton on kuuteen ensimmäiseen kierrokseen tehnyt yhteensä vain neljä häkkiä, joten ei liene väärin odottaa joukkueelle vaikeuksia lontoon vierailullaan, myös kierroksen toiseen kohteeseen varma kotivoitto.

Tulos: 13. Wolverhampton - Newcastle U


Wolves ja Newcastle vääntävät tärkeistä pisteistä lauantaina, Wolves lähtee matsiin suosikkina ja myös me allekirjoitamme tämän. Vierailija Newcastle on yhä ilman voittoja, eivätkä otteet muutenkaan ole suurempia aiheta iloon antaneet. Wolves on kuudesta pelistä napannut kaksi voittoa ja pääsee tähän matsiin voitto takataskussaan kun joukkue edellisellä kierroksella nappasi vierasvoiton Southamptonista numeroin 0-1. Ottelusta voidaan odottaa tasaista, mutta me nappaamme lapullemme jälleen yhden varman kotivoiton, Wolvesin potentiaali joukkueessa on selvästi Newcastlea parempi ja uskomme edellisen kierroksen voiton avanneen lukkoja Wolvesin leirissä.

Tulos: 14. Leeds - Watford


Alkukauden pettymys Leeds saa vieraakseen alkukauden iloisimman yllättäjän Watfordin. Leeds lähtee otteluun sarjan sijalta 18, eikä joukkue ole vielä saanut napattua kauden avausvoittoaan. Täksi kaudeksi Valioliigaan paluun tehnyt Watford on otteluun tultaessa sijalla 12, kuudesta ottelusta vieraat ovat napanneet seitsemän pistettä. Pelaamme kohteessa peliprosentteja vastaan ja luotamme Watfordin vahvan alkukauden jatkuvan, alkukauden yllättäjä jatkaa lentoaan ja pelaa kolmannen perättäisen matsinsa ilman pistemenetystä!

Tulos: X25. Brighton - Arsenal


Arsenal on kaikessa hiljaisuudessaan saamassa kurssiaan kääntymään, kaikki kilpailut mukaanlukien joukkue on nyt voittanut neljä matsia putkeen ja Valioliigassakin kolme edellistä ottelua on tuottanut täydet yhdeksän pistettä. Edellisellä kierroksella joukkue esitteli kuntoaan Tottenhamin kustannuksella ja kaatoikin paikallistaistossa Spursin numeroin 3-1. Vaikka Brightonin alkukausi onkin ollut loistelias, me luotamme ottelussa Arsenaliin. Varma vierasvoitto lapulle.

Tulos: 26. Barnsley - Millwall


Championshipin häntäpään taistossa Barnsley isännöi Millwallia. Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen tasaiset, joukkueilla on sarjataulukossa piste-eroa vain piste vieraiden hyväksi. Me nappamme merkiksemme varman tasapelin, sillä vastakkain ovat tasuriherkät joukkueet. Barnsley on alkukauden yhdeksästä ottelustaan pelannut tasan viisi, kun taas Millwallin samainen luku on peräti kuusi. Uskomme tasapelin olevan lähellä myös tässä kamppailussa.

Tulos: X7. Bournemouth - Sheffield U


Championshipin toisena oleva Bournemouth saa vieraakseen keskikastissa majailevan Sheffield U:n. Bournemouthin formi otteluun tultaessa on loistava, isännät lähtevät hakemaan matsista viidettä perättäistä voittoaan, emmekä näe syytä siihen miksi joukkue ei sitä saavuttaisi. Luotamme ottelussa selvästi paremmassa vireessä olevaan kotijoukkueeseen ja nappaammekin lapullemme varman kotivoiton.

Tulos: 18. Birmingham - Nottingham


Hiekossa vireessä oleva Birmingham saa vieraakseen nousujohteisessa vireessä olevan Nottinghamin. Birmingham on kolmeen edelliseen matsiinsa napannut mukaansa vain yhden pisteen, kun taas vierailija Nottingam on samassa ajassa napasinut peräti seitsemän pistettä. Birmingham lähtee matsiin silti suosikkina, mitä me emme allekirjoita ja nappaammekin Vakioon merkiksemme rohkeasti varman vierasvoiton. Mikäli haluaa kuluttaa merkkejä, ei tasurivarmistus ole väärin, mutta tässä tapauksessa luotamme vieraisiin!

Tulos: 29. Blackpool FC - Blackburn


Championshipin alemmassa kestikastissa majaileva Blackpool saa vieraakseen kärkikahinoissa mukana olevan Blackburnin. Kuudennelta sijalta matsiin lähtevän vierasjoukkueen alkukausi on ollut positiivinen ja saman odotamme jatkuvan myös tässä taistossa. Vaikka vieraat kärsivätkin edellisellä kierroksella tappion vieraskentällä Huddersfieldille, uskomme Blackburnin palaavan tässä matsissa pistekantaan. Otammekin lapulle vierasvoiton jonka varmistelemme tasapelillä, rohkeimmat voinevat kokeilla jopa suoraa vierasvoittoa kohteeseen.

Tulos: X210. Hull - Middlesbrough


Championshipin häntäpäässä oleva Hull saa vieraakseen sarjan keskikastissa majailevan Middlesbroughin. Hull on alkukauden kymmenestä ottelustaan voittanut vain yhden, joten varaa parantamiseen on julmettoman paljon. Middlesbrough on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin ja lähtee hakemaan matsista toistaperättäistä voittoaan. Emme usko kotijoukkueen pystyvän nappaamaan Middlesbroughn kustannuksella kauden toista voittoaan ja nappaammekin lapulle vierasvoiton tasurivarmistuksella.

Tulos: X211. Luton - Huddersfield


Mestaruussarjassa sijalla 17 majaileva Luton saa vieraakseen seitsemännellä sijalla olevan Huddersfieldin. Kotijoukkue Luton on nyt pelannut kuusi viimeisintä sarjamatsiaan ilman voittoa ja tuska alkaa varmasti kasvaa kun sarjasijoitus valuu valumistaan. Huddersfield on ollut mukavassa vireessä alkukauden ja on sarjan piikkipaikkaa perässä vain kuusi pistettä. Me luotamme ottelussa Huddersfieldiin, joka hakee ottelusta toista perättäistä voittoaan kaadettuaan edellisellä kierroksella Blackburnin numeroin 3-2.

Tulos: 212. Derby - Swansea


Derbyn ja Swansean kohtaamisesta voidaan odottaa tasaista, joukkueilla on matsiin tultaessa saman verran pisteitä ja myöskin sama rekordi. Wayne Rooneyn luotsaama Derby sai Englannin jalkapalloliitolta 12-pisteen rangaistuksen talousvaikeuksien vuoksi ja on siksi sarjan häntäpäässä. Derbyn viidestä edellisestä ottelusta kaksi on päättynyt pistejakoon, kun taas Swansean viidestä edellisestä matsista tasuriin on päättynyt kolme. Me emme löydä joukkueiden välillä suurtakaan eroavaisuutta formissa tai laadussa, joten nappaammekin lapullemme varman tasurin.

Tulos: X13. QPR - Preston


Championshipin kahdeksannella sijalla oleva QPR saa vieraakseen alemmassa keskikastissa majailevan Prestonin. Ottelusta voidaan odottaa äärimmäisen tasaista, joukkueilla on piste-eroa sarjataulukossa neljä pistettä ja tasurin uhkaa lyö myös Prestonin tasuriherkkyys. Joukkue on alkukauden kymmenestä ottelustaan pelannut peräti puolet tasan. Nappaammekin tasurin lapulle jota lähdemme varmistelemaan kotiedun turvin suosikkina matsiin lähtevän QPR:n kautta.

Tulos: 1X
Vakio 1 2.10.2021 koko kierros:


1:1
2:1
3:1
4:X2
5:2
6:X
7:1
8:2
9:X2
10:X2
11:2
12:X
13:1X


16 riviä - 4€

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››