Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 9.10.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 9.10.2021
Lauantain Vakio 1-kierroksella veikataan jalkapallon MM-karsintoja, sekä Englannin ykkössarjan pelejä. Peliaika päättyy lauantaina klo 16:58.
Kohde sulkeutuu: 09.10.2021 16:58

1. Suomi - Ukraina


Suomi ja Ukraina kohtaavaat Huuhkajien kannalta elintärkeässä karsintamatsissa. Joukkueet ovat tasapisteissä lohkossa sijoilla 2 ja 3, tosin Ukraina on pelannut yhden matsin Suomea enemmän. Joukkueet kohtasivat karsintojen alussa jo Ukrainassa, josta tuloksena oli Suomen kannalta loistava tasuri numeroin 1-1, Huuhkajien maalista vastasi kukapa muukaan kuin Teemu Pukki. Tasaiset ovat lähtökohdat myös tähän otteluun tultaessa, kumpikaan ei saa matsia hävitä, se olisi iso kolaus molemmille joukkueille MM-kisoja ajatellen. Me luotamme ottelussa tasapeliin, varma risti ei ole lainkaan hullumpi haku tähän otteluun.

Tulos: X



2. Skotlanti - Israel


Skotlanti isännöi Israelia F-lohkon matsissa, joukkueet ovat tasapisteissä taistelemassa jatkokarsintapaikasta ja tämä ottelu on kummallekkin niitä ajatellen todella tärkeä. Joukkueet ovat jo kohdanneet kertaalleen näissä karsinnoissa, siinä matsissa päädyttiin sopuisasti pistejakoon Israelin kotikentällä numeroin 1-1. Tasainen matsi on tästäkin luvassa, uskomme tosin että Skotlanti on kotietunsa turvin aavistuksen Israelia todennäköisempi voittaja, joten varmistelemme tasurin kotivoitolla. Skotlanti on edellisestä kahdesta karsintamatsistaan kairannut tärkeät voitot ja hakee ottelusta jo kolmatta perättäistä karsintavoittoa!

Tulos: 1X



3. Ruotsi - Kosovo


MM-Karsintojen B-lohkossa Ruotsi kohtaa kotikentällään Kosovon, Ruotsi on matsiin lähdettäessä lohkossa toisena ja matkalla jatkokarsintoihin. Ruotsi on lohkon piikkipaikalla olevaa Espanjaa neljä pistettä perässä ja on pelannut kaksi matsia Espanjaa vähemmän, joten hyvät mahdollisuudet länsinaapurillamme on jopa napata lohkossa piikkipaikka. Emme usko että Kosovosta on haastamaan materiaaliltaan valovuoden edellä olevaa kotijoukkuetta ja nappaammekin lapullemme kierroksen ensimmäisen varman kotivoiton!

Tulos: 1



4. Georgia - Kreikka


B-Lohkon lauantain toisessa matsissa vastakkain ovat Georgia ja Kreikka, jossa vierasjoukkue on selvä ja ansaittu suosikki. Kreikka on otteluun lähdettäessä lohkon kolmannella sijalla ja jahtaa tiukasti Ruotsia. Kreikka on kolme pistettä Ruotsia perässä ja tarvitsee kipeästi pisteitä, niitä todennäköisesti myös tästä ottelusta on tulossa. Georgia on lohkojumbona ja on saanut raavittua viidestä ottelusta itselleen vain yhden pisteen, maalierokin on karmea 2-9, joten joukkueelle on muodostunut rooli lohkon pisteautomaattina. Paremmassa vireessä ja paremmalla materiaalilla jylläävä Kreikka napannee matsista vierasvoiton, joten emme lähde tähän kohteeseen tuhlaamaan tämän enempää merkkejä.

Tulos: 2



5. Azerbaidzan - Irlanti


Azerbaidzan ja Irlanti kohtaavat A-lohkon jumbofinaalissa. Azerbaidzan on napannut viidestä ottelustaan yhden pisteen, kun taas Irlanti on onnistunut samasta ottelumäärästä taistelemaan pisteen isäntiä enemmän. Kumpikin joukkue on voinut hylätä unelmansa MM-kisoista ajat sitten ja tässäkin kamppailussa on kyse lähinnä kunniasta. Irlanti on Azerbaidzania materiaalitaan edellä ja uskomme sen näkyvän myös kentällä. Ennakolta tasaisessa ottelussa ei tasapelikään ole huono haku, siksi käytämmekin tähän kohteeseen kaksi merkkiä ja varmistelemme Irlannin vierasvoiton tasapelillä.

Tulos: X2



6. Sveitsi - P-Irlanti


C-lohkon taistossa Sveitsi isännöi P-Irlantia. Sveitsi on lohkossa toisena ja kiinni tiukasti paikassa jatkokarsintoihin, P-Irlanti hengittää kuitenkin Sveitsin niskaan kolmantena kolme pistettä isäntiä perässä. Joukkueet ovat kohdanneet karsinnoissa jo kertaalleen, P-Irlannin kotikentällä päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Uskomme Sveitsin kuitenkin kotietunsa ja aavistuksen paremman materiaalinsa turvin nappaavan kamppailusta kotivoiton, varma "ykkönen" lapulle ja kohti seuraavaa kohdetta!

Tulos: 1



7. Luxemburg - Serbia


A-lohkon ottelussa lohkon kolmanena oleva Luxemburg saa vieraakseen lohkossa toisena olevan Serbian. Luxemburg on Serbiaa perässä viisi pistettä, joten nyt on isäntien kannalta kyseessä ihan rehellinen pakkovoitto mikäli paikka jatkokarsinnoissa kiinnostaa. Serbiakin tarvitsee pisteitä ettei lohkon piikkipaikalla porskuttava Portugali pääse Cristiano Ronaldon johdolla karkuun. Serbia on materiaaliltaan isäntiä selvästi parempi joukkue ja näytti sen myös kotimatsissaan Luxemburgia vastaan josta joukkue nappasi voiton numeroin 4-1. Uskomme Serbian olevan vahvoilla myös vieraskentällä ja nappaammekin lapulle varman vierasvoiton!

Tulos: 2



8. Unkari - Albania


Karsintojen I-lohkossa on käynnissä verinen taisto paikasta jatkokarsintoihin, Albania, Puola ja Unkari taistelevat kaikki tiukasti lohkon kakkostilasta. Unkari ja Albania kohtaavat lauantaina elintärkeässä taistossa, jossa kummallakaan ei ole varaa tappioon. Albanialla on matsiin tultaessa etu puolellaan, joukkue on lohkossa toisena ja piste-eroa neljäntenä olevaan Unkariin on kaksi pistettä, joten sille vierastasuri olisi iloinen tulos. Albania voitti karsintojen ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Unkarin kotonaan 1-0, mutta uskomme Unkarin kotonaan olevan vahvempi. Me lähdemme hakemaan ottelusta varaa tasuria, joka ei pienten marginaalien pelistä ole yhtään hullumpi kokeilu.

Tulos: X



9. Färsaaret - Itävalta


F-Lohkon häntäpäässä pisteistä taistelevat Färsaaret ja Itävalta. Isännät voivat heittää haaveet jatkokarsintapaikasta romukoppaan, mutta vieraat ovat vielä tiukasti mukana taistossa lohkon kakkostilasta. Toista sijaa hallussaan pitävä Skotlanti on Itävallalta neljä pistettä karussa, joten pisteet tulisivat tarpeeseen ja joukkueelle kelpaa tästä ottelusta vain ja ainoastaan voitto. Me uskomme kuitenkin Färsaarten pystyvän kotikentällään Itävaltaa kiusaavan ja varmistelemmekin vierasvoiton tasurilla!

Tulos: X2



10. Ipswich T - Shrewsbury


Englannin ykkösliigan matsissa häntäpäässä viihtyvät Ipswich T ja Shrewsbury vääntävät tärkeistä pisteistä. Isännät ovat putoamisviivan paremmalla puolella pisteen erolla, kun taas vierailija Shrewsbury pitää itsellään viimeistä edellistä sijaa ja on kaksi pistettä viivan huonommalla puolella. Ottelusta voidaan odottaa tasaista vääntöä, jonka uskomme ratkeavan Ipswichin eduksi kotietunsa turvin. Ipswich on myös aavistuksen paremmassa vireessä otteluun tultaessa, joten uskallamme laittaa lapullemme varman ykkösen.

Tulos: 1



11. Sheffield W - Bolton


Sheffield W on matsiin lähdettäessä sijalla 12 ja on vierailija Boltonia kolme pistettä perässä. Boltonilla on otteluun tultaessa pieni etu forminsa turvin, joukkue on voittanut kaksi edellistä sarjamatsiaan ja kaikki kilpailut mukaanlukien hakee vierailijat ottelusta jo peräti neljättä perättäistä voittoaan. Ottelusta voidaan odottaa tasaista, joten otamme vierasvoiton kaveriksi lapullemme varmistuksen tasurista, kotivoittoon emme jaksa uskoa joten kohteen läpipelaamiseen emme näe syytä.

Tulos: X2



12. Wycombe - Gillingham FC


Ykkösliigan kärkikahinoissa mukana oleva Wycombe saa vieraakseen alempaan keskikastiin jumittuneen Gillinghamin. Isännät lähtevät matsiin sarjan viidenneltä sijalta, eikä piste-eroa kärkipaikkaankaan ole kuin kaksi pistettä. Gillinghamin sijoitus otteluun tultaessa on 18, eikä putoamisviivaankaan ole eroa kuin kaksi pistettä. Kotijoukkue Wycombe lähtee hakemaan jatkoa kahden edellisen sarjakierroksen voitolleen, emmekä usko että joukkue Gillinghamiin kompastuu, varma kotivoitto lapulle!

Tulos: 1



13. Plymouth A - Burton Albion


Plymouth A:n sarjasijotus otteluun Burtonia vastaan tultaessa on kolmas, kun taas vierailija Burton majailee sijalla yhdeksän. Piste-eroa joukkueilla on neljä pistettä, joten voimme käyttää ottelusta nimikettä kärkikamppailu. Isännät tulevat otteluun paremmassa vireessä, sillä neljästä edellisestä sarjamatsistaan joukkue on voittanut kaksi ja pelannut kaksi tasan. Vieraiden formi samalta ajalta näyttää voittoa, tasuria ja kahta tappiota, joten Wycombe on otteluun lähdettäessä ansaitusti suosikki. Myös me allekirjoitamme tämän suosikin aseman ja nappaammekin Vakio-kierroksen viimeiseen kohteeseen varman kotivoiton.

Tulos: 1




Vakio 1 9.10.2021 koko kierros:


1:X
2:1X
3:1
4:2
5:X2
6:1
7:2
8:X
9:X2
10:1
11:X2
12:1
13:1


16 riviä - 4€
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!