Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 9.11.2019

Julkaistu: 07.11.2019 16:20


Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 9.11.2019
Vakion päävoitto tällä viikolla on n. 200 000 euroa.
Eaglebet Eaglebet

1. Tottenham – Sheffield U


Kuka olisi uskonut ennen kauden alkua, että vierasjoukkue Sheffield United lähtee otteluun kolme pistettä enemmän keränneenä kuin kotijoukkue Tottenham. Totta se on. Blades on kuudes, eikä ole hävinnyt neljään otteluun, kun vastaavasti Spurs ei ole voittanut neljään otteluun Valioliigassa ja on ansaitusti yhdestoista.

Tuloksista huolimatta peleihin lähtee varma ykkönen, sillä Tottenham on juuri ja juuri 60% kotisuosikki, joten ohitus ei maistu tässä kohtaa.

Tulos: 1

2. Burnley – West Ham


Heikkovireiset Burnley ja West Ham kohtaavat Turf Moorilla. Kotijoukkue Burnley on voittanut edellisestä viidestä vain yhden ja vierasjoukkue West Ham ei yhtään, molemmat kärsivät viime viikolla varsin heikkojen esityksien ansiosta tappiot.

Vakiokansa on rastinut Burnleyn lähes 50% suosikiksi, joka on aivan liikaa. Peleihin lähtee tasapeli, sekä alipelattu vierasvoitto.

Tulos: X2

3. Southampton – Everton


Southampton on voittanut edellisen kerran Valioliigassa 14.9. Viiden ottelun kuntopuntari näyttää neljää tappiota ja yhtä tasapeliä, joten kyseessä on tällä hetkellä Valioliigan heikoin joukkue. Vierasjoukkue Everton on kerännyt kokonaisuudessa vain kolme pistettä enemmän kuin Southampton, joten ei vieraillakaan sen paremmin ole mennyt.

Tasainen ottelu luvassa, joka on rastittu suurin piirtein oikein. Tasapelistä on lähdettä liikkeellä ja kaveriksi napataan hieman toiveikkaampi Everton.

Tulos: X2

4. Newcastle – BournemouthYlpeällä St James’ Parkilla pelataan tasainen ottelu sarjapisteistä. Varsinkin kotijoukkue Newcastle on ollut tuloksien valossa yllättävän hyvä, sillä se on kerännyt 12 pistettä, joka on Harakoille hyvä määrä tässä vaiheessa kautta. Vierailija Bournemouth katkaisi kolmen ottelun maalittoman putken kaatamalla edellisessä ottelussa Manchester Unitedin 1-0, sitä ennen Cherries oli pelannut kaksi 0-0 tasapeliä peräkkäin.

Erittäin tasainen ottelu luvassa, jossa maaleilla ei todennäköisesti juhlita. Newcastle on viidestä kotiottelusta hävinnyt vain kerran, mutta ei myöskään ole voittanut kuin kerran. Lähdetään hakemaan rohkeasti varmaa tasapeliä, joka olisi osuessaan erittäin hyvä haku.

Tulos: X

5. Leicester – Arsenal


Ilta otteluna on todellinen herkkupala, kun huippuvireinen Leicester saa vieraakseen Arsenalin. Kotijoukkue Leicester on ylivoimaisesti alkukauden positiivisin yllättäjä 25 sarjapisteellä, Ketut ovat voittaneet edellisestä viidestä ottelusta neljä. Vierasjoukkue Arsenal on jatkanut viime vuosien tasolla. Joukkueessa on potentiaalia paljon parempaan, mutta se ei näy kentällä millään tasolla. Tykkimiehet ovat voittaneet edellisestä viidestä vain yhden, vaikka vastassa on ollut mm. Palace, Sheffield ja Wolves.

kotivoitto on rastittu kymmenen pinnaa liikaa, mutta sitä ei voi sivuuttaa. Lisätään kotivoiton kylkeen X varmistus, sillä Arsenal pystyy hakemaan hyvänä päivänä tasapelin King Powerilta.

Tulos: 1X

6. Sheffield W – Swansea


Nousukarsinta paikoilla keikkuvat Sheffield Wednesday ja Swansea kohtaavat toisensa Hillsboroughilla. Vierasjoukkue Swansea on tällä hetkellä hieman paremmassa tuloskunnossa, kuin kotijoukkue Wednesday. Paperilla kumminkin kotijoukkue Pöllöt ovat vahvempia ja ansaitsee suosikin aseman.

Oikeinpelattu kotivoitto raksitaan lapulle, mutta lisätään kylkeen tasapeli varmistus.

Tulos: 1X

7. Hull – West Bromwich


Kolmen voiton putkessa seilaava Hull saa vieraakseen sarjajohtaja West Bromwichin. Hull on äitynyt viime otteluissa varsin vahvaan vireeseen, voittaen mm. sitä ylempänä olevat Fulhamin ja Nottinghamin. Vierasjoukkue West Brom on ollut läpi kauden tasaisen varma, eikä ole hävinnyt kuin kerran. Maanantaina Baggies kaatoi Stoken vieraissa 0-2.

Hullin hyvistä otteista huolimatta peleihin lähtee varma kakkonen, joka on pelattu oikein.

Tulos: 2

8. Wigan – Brentford


Wiganin kakkosseura eli jalkapallojoukkue Athletic FC isännöi keskikastin väännössä Lontoolaista Brentfordia. The Laticsin kausi on sujunut odotetun vaisusti, 13 maalia 15 ottelussa kertoo aika paljon. Brentford pelaa hieman paremmin, mitä tulokset antavat ymmärtää. Bees oli jo kolmen ottelun voittoputkessa, kunnes edellisessä ottelussa Huddersfield oli parempi maalein 0-1.

Vierasottelusta huolimatta Brentford on ottelussa n. 50% suosikki, joten kakkosta ilomielin kupongille.

Tulos: 2

9. Birmingham – FulhamNyt tuijotetaan liikaa kuntopuntaria ja saldoa kotikentältä, sillä Birminghamista on tehty jostain syystä 50% suosikki, vaikka todellisuudessa lukema on juuri ja juuri 30%. Fulham on sarjan yksi kovimmista joukkueista ja ansaitsee olla suosikki vieraskentästä huolimatta.

Peleihin lähtee alipelatut X ja 2.

Tulos: X2

10. Leeds – Blackburn


Kierroksen varmin kotivoitto, ei kahta sanaa!

Ylipelattu, mutta ei ole järkeä tuhlata merkkejä.

Tulos: 1

11. Preston – Huddersfield


Preston pelaa hyvää kautta ja on ansaitusti toisena 28 pisteellä. The Lilywhites on iskenyt 28 maalia, joka on West Bromin ohella eniten tämän kauden sarjassa. Valioliigasta pudonnut Huddersfield aloitti kauden todella surkeasti, mutta on parantanut selvästi viime aikoina. Terriers on pelannut seitsemän edellistä ottelua ilman tappiota, saldolla neljä voittoa ja kolme tasapeliä.

Prestonin kuuluu olla kotona suosikki, mutta kannatus on lähtenyt hieman laukalle. Pelataan otteluun kotivoiton kaveriksi tasapeli.

Tulos: 1X

12. Millwall – Charlton


Vihattu ja rakastettu Millwall isännöi pahamaineisella The Denillä paikallisvastustaja Charltonia, joka on se kiva naapurin poika. Hienon alkukauden jälkeen vierailija Charlton on palannut ns. tasolleen, eikä ole voittanut kolmeen otteluun. Charlton on kerännyt kokonaisuudessa neljä pistettä enemmän kuin kotijoukkue Millwall.

Leijonat on ottelussa n. 50% suosikki, mutta paikallispeli ja Charltonin sitkeys tasoittaa lähtökohtia. Varmistetaan kotivoitto tasapelillä.

Tulos: 1X

13. QPR – Middlesbrough


Vierasjoukkue Middlesbrough on tällä hetkellä todella huono, 11 tehtyä maalia 15 ottelussa kertoo oleellisen. Kotijoukkue QPR on pelannut hyvän alkukauden, vaikka ei ole voittanut kolmeen edelliseen otteluun.

Aktiivinen kotijoukkue on laitettava varmaksi, Boro ei vakuuta!

Tulos: 1

Vakio 1 9.11.2019 koko kierros:

1. 1
2. X2
3. X2
4. X
5. 1X
6. 1X
7. 2
8. 2
9. X2
10. 1
11.1X
12.1X
13. 1


128 riviä 32e

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin