Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 11.9.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 11.9.2021
Lauantain Vakio 1-kierroksella veikataan Valioliigaa ja Englannin Mestaruusarjaa. Peliaika päättyy lauantaina 16.58.
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 16:58

1. Leicester - Manchester City


Vakiokierros startataan Leicesterin ja Manchester Cityn kohtaamisella. Joukkueet lähtevät otteluun tasapisteistä, kumpikin on alkukauden kolmesta ottelustaan napannut itselleen kuusi pistettä. Kohtaamisessa etu kuitenkin kääntyy odotetusti Manchester Citylle, hurjalla materiaalilla operoiva vierasjoukkue tulee olemaan kamppailussa vahva ja uskommekin joukkueen nappaavan ottelusta voiton huippuvireessä olevan Gabriel Jesuksen avustuksella!


Tulos: 22. Arsenal - Norwich


Suomalaisittain kierroksen mielenkiintoisin vääntö käydään Lontoossa, kun Arsenal isännöi Teemu Pukin edustamaa Norwichia. Kyseessä on jumbotaisto, kumpikaan joukkue ei ole napannut vielä pistettäkään ja maalierokin ovat karmaisevat. Arsenal ei ole vielä kauden kolmessa Valioliiga-matsissa tehnyt maaliakaan, kun taas Norwich on heilutellut maaliverkkoja vasta kertaalleen, vähemmän yllättäen Teemu Pukin johdolla. Ottelusta voidaan odottaa tasaista ja nappaammekin tasurimerkin lapulle, mutta lähdemme hakemaan myös pienimuotoista yllätystä Norwichin kautta ja lapulle lähtee tasurin kaveriksi myös vierasvoitto!


Tulos: X23. Brentford - Brighton


Brentfordin ja Brightonin kamppailusta voidaan odottaa tasaista vääntöä, joukkueet ovat kumpikin aloittaneet kautensa positiivisesti ja lähtevät hakemaan sille jatkoa toistensa kustannuksella. Brentford saapuu kamppailuun ilman tappioita, saldonaan voitto ja kaksi tasuria. Brighton on kolmesta matsista napannu itselleen kuusi pistettä, joten myös näiltä osin tasainen matsi ei olisi yllätys. Nappammekin ristin lapulle ja kotiedun turvin uskomme Brentfordin olevan ottelussa lähempänä voittoa, siksi tasurille varmistus kotivoitosta!

Tulos: 1X
4. Manchester U - Newcastle U


ManU:n ja Newcastlen kohtaaminen on Valioliiga-kohteista ehkäpä se ennakolta selvin. ManU on ollut alkukauden aikana vakuuttava ja nyt joukkue saa lisäboostia Cristiano Ronaldon paluuottelusta, joten Newcastlea ei suuremmin kateeksi käy. Newcastle on aloittanut kautensa heikosti ja on napannut kolmesta ottelusta vain yhden tasuripisteen, siksi nappaammekin lapulle varman kotivoiton ilman suurempia yllätyksiä.

Tulos: 15. Southampton - West Ham


West Ham jatkaa siitä mihin edellisellä kaudella jäi, loistavassa vireessä oleva vierasjoukkue keikkuu matsiin tultaessa sarjassa peräti toisena. Hammers on kolmesta ottelustaan napannut matkaansa seitsemän pistettä ja on ilman tappioita. Kotijoukkue Southampton sen sijaan ei ole vielä alkukauden aikana voittanut otteluakaan ja tiukassa se tulee olemaan myös tässä matsissa. Luotamme West Hamiin ja loistovireessä olevaan hammers-kärki Michail Antonioon, varma vierasvoitto lapulle.

Tulos: 2
6. Watford - Wolverhampton


Watfordin ja Wolverhamptonin kohtaaminen on äärimmäisen mielenkiintoinen, suurin syy siihen on vieraiden sarjasijoitus. Wolverhampton on matsiin tultaessa nollakerhossa niin pisteissä, kuin myös tehdyissä maaleissakin ja sarjasijoitus on 18. Watford on matsiin tultaessa kolmella pisteellään sijalla 12, mutta tässä ottelussa luotamme vieraisiin. Wolverhampton on ollut otteluissa parempi mitä sarjasijoitus ja tilastot antavat olettaa, vain maalinteko on ollut tuskaista. Nyt vastassa on nousijajoukkue, joten parempaa paikkaa Wolvesille kurssin kääntämiseen tuskin tulee. Pelaammekin kohteessa peliprosentteja vastaan ja nappaamme lapulle merkit tasurille ja vierasvoitolle.

Tulos: X27. Chelsea - Aston Villa


Chelsea lähtee Aston Villaa vastaan massiivisena suosikkina ja myös me allekirjoitamme tämän, kamppailussa tuskin yllätystä nähdään. Vaikka Aston Villa onkin aloittanut kautensa mallikkaasti, emme silti usko joukkueen pystyvän vastaamaan Chelsealle ja kotijoukkue ottaakin voiton Romelu Lukakun johdolla. Varma kotivoitto lapulle ilman sen suurempia mietintöjä.

Tulos: 18. Blackpool FC - Fulham


Vakiokierroksen ensimmäinen Championship-kohde on ennakkoon ajateltuna simppeli. Sarjan häntäpäässä majaileva Blackpool saa vieraakseen paluuta Valioliigaan havittelevan Fulhamin. Joukkueiden välinen tasoero on massiivinen ja kääntyy väkisin vieraiden eduksi, emmekä millään jaksa uskoa siihen, että isännät pystyisivät Fulhamin haastamaan. Tähän kamppailuun on turha kuluttaa merkkejä, varma vierasvoitto lapulle.

Tulos: 29. Bournemouth - Barnsley


Bournemouthin ja Barnsleyn kohtaamisesta voidaan odottaa äärimmäisen tasaista. Kumpikin joukkue on viidestä ensimmäisestä ottelustaan pelannut peräti kolme tasan ja uskomme tasurin olevan lähellä tässäkin taistossa. Sarjataulukossa piste-eroa joukkueilla on vain kolme pistettä, joten sekin vahvistaa tasaisen ottelun odotusta. Lähdemmekin rohkeasti hakemaan matsista varmaa tasuria, joka sopii varmasti myös niille pelureille ketkä Vakiota pelaavat haravalla.

Tulos: X10. Coventry - Middlesbrough


Coventry on ollut alkukauden yllätys Championshipissä, joukkue majailee viiden pelatun kierroksen jälkeen yhdeksällä pisteellään seitsemäntenä. Middlesbrough on kolme pistettä isäntiä perässä, joten ei heidänkään alkukausi ihan täysi katastrofi ole ollut. Ottelusta on odotettavissa tasaista ja nappaammekin tasurin yhdeksi merkeistämme. Uskomme Coventryn olevan lähempänä voittoa ottelussa, sillä joukkue ei vielä sarjassa ole kotipeleistään pisteitä menettänyt ja otammekin tasurin kaveriksi lapulle kotivoiton.

Tulos: 1X11. Reading FC - QPR


Readingin alkukausi on ollut murheellinen, joukkue on päästänyt sarjassa eniten maaleja ja majaileekin sarjataulukossa sijalla 21. Nyt vastaan tulee QPR jonka alkukausi on ollut mallikas, joukkue on ilman tappioita sarjassa kolmantena. QPR on myös tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja, joten ikävät merkit kamppailussa ovat Readingin kannalta ilmassa. Me luotamme ottelussa vieraisiin ja nappaammekin lapulle QPR:n varman vierasvoiton.

Tulos: 2
12. Stoke - Huddersfield


Stoken ja Huddersfieldin välinen kohtaaminen on äärimmäisen kiharainen. Joukkueet ovat sarjataulukossa perätysten tasapisteissä ja lähes identtisellä maalierolla. Kumpikin joukkue on alkukauden viidestä pelistään voittanut kolme, pelannut kertaalleen tasan ja myös hävinnyt kertaalleen. Joukkueet kohtasivat edellisellä kaudella kahdesti, joista toinen oli maalin peli ja toinen päättyi tasan, joten myös nämä faktat vahvistavat tasaisen kamppailun olettamaa. Nappaammekin lapullemme rohkeasti jo toisen varman ristin!

Tulos: X
13. West Bromwich - Millwall


Vakiokierros lyödään umpeen ennakolta Championship-matsien selvimmällä kamppailulla. Sarjassa toisena oleva WBA isännöi sarjan alemmassa keskikastissa olevaa Millwallia. WBA on alkukauden viidestä ottelusta voittanut neljä ja pelannut kertaalleen tasan, ilman tappioita kulkeva kotijoukkue on myös materiaaliltaan vieraita valovuoden edellä, joten ei liene suuri vääryys päättää Vakiokierros varmaan kotivoittoon.

Tulos: 1
Vakio 1 04.09.2021 koko kierros:


1: 2
2: X2
3: 1X
4: 1
5: 2
6: X2
7: 1
8: 2
9: X
10: 1X
11: 2
12: X
13: 1


16 riviä - 4€