Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 13.11.2021

Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan MM-karsintoja, Ykkösliigaa sekä Kakkosliigaa. Peliaika päättyy lauantaina klo 15:58.
Kohde sulkeutuu: 13.11.2021 15:58

1. Bosnia Hertsegovina - Suomi


Lähtötilanne Huuhkajilla ei mukavin ole, sillä suomalaiskannattajien matka Bosnian maaperälle tyssäsi tuolla olevan jännittyneen tilanteen vuoksi, joten kotietu on taattu. Kummallekin käytännössä ainoastaan pelkkä voitto kelpaa, mikäli pääsystä MM-kisoihin vielä mielitään ennen päätöskierrosta. Bosnia on kotiedun turvin suosikki, mutta "Rive" ja tämän suojatit ovat ennenkin venyneet tiukassa paikassa. Oi Suomi on!

Tulos:X22. Ranska -Kazakstan


Vailla tappioitta lohkon kärjessä paineleva Ranska pystyisi jo voitollaan Kazakstanista varmistamaan paikan vähintään jatkokarsinnoissa, ja tätä mahdollisuuttaan Ranska tuskin jättää käyttämättä. Kazakstan on operoinut seitsemän ottelua saldolla 0-3-4 maalierolla 5-12, eikä reissu Etelä-Eurooppaan tule saldoa kaunistelemaan. Materiaaliero on valtava, ja mikäli joukkuepeli vähänkään on kotijoukkueella kunnossa, on kotivoitto ainoa pelattava vaihtoehto.

Tulos: 13. Norja - Latvia


Norja on lähellä pääsyä vähintään jatkokarsintoja, joskin tiukka tulee olemaan paikka, kun päätöskierroksella kohdataan tällä hetkellä kärjessä oleva Hollanti. Turskamaan kannalta hieno asia on se, että maaliero on parempi, kuin perässä tulevalla Turkilla, joka on ollut keskinäisissä vahvempi osapuoli. Latvia on toistaiseksi kyennyt voittamaan ainoastaan lohkojumbo Gibraltarin, ja vaikea on uskoa, että toinen olisi lauantaina tulossa. Maalintekovoimaahan Norjalta löytyy Latviaan verrattuna aivan eri mittapuulla.

Tulos: 14. Montenegro - Hollanti


Hollannilla on lauantaina mahdollisuus varmistaa paikka vähintään jatkokarsinnoissa. Hyvä onkin vire ollut Oranjella jo pidmmän aikaa, ja EM-kisoissa koetun neljännesvälierätappion jälkeen on viisi ottelua perättäin pelattu ilman tappioita, maalierolla 18-2. Parhaimmillaan Montenegero kykenee kelpo peliin, mutta pahoin pelkään, että Hollanti on yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi.

Tulos: 25.Belgia - Viro


Tähän otteluun pätee hieman sama laulu, kuin kohteeseen Ranksa-Kazakstan. Tasoero on valtava, ja tappioitta kuuden ottelun jälkeen porhaltava Belgia varmistanee lauantaina lohkovoiton. Edellisessä kohtaamisessa, Viron maaperällä, oli Belgia parempi maalein 5-2, ja eiköhän lauantaina katsella vähintään samansuuntaisia lukemia.

Tulos: 16. Wales - Valko-Venäjä


Wales on lohkossaan kolmantena tasapisteissä Tshekin kanssa, mutta ottelun vähemmän pelanneena, tällä olisi lauantaina mahdollisuus kiilata toiselle sijalle. Kohtalainen meno onkin Walesilla ollut, sillä tarvittavat voitot ja pisteet ollaan pystytty kairaamaan. Valko-Venäjä avasi karsintaurakkansa voitolla Virosta, mutta tuon jälkeen on tullut tappiota tappion perään, ja kurssi tuskin kääntyy lauantainakaan.

Tulos: 17. Ipswich T- Oxford U


Sekä sarjaysillä Ipswichillä, että kuudentena olevalla Oxfordilla on vire ollut viime kierroksilla hyvänlaista, mutta hieman pidemmän korren vie vierasjoukkue, joka on pelannut viisi edellistä ottelua saldolla 4-0-1, Ispwichin 3-1-1 vastaan. Kohtalaisen marginaaliset erot näkisin kaksikon välillä vallitsevan. Turhan suuresti on ehkäpä kotijoukkue pelejä kerännyt, joten haetaan isompaa arvoa merkeistä X & 2.

Tulos: X28. Sheffield W - Gillingham FC


Sarjassa kahdeksantena oleva Sheffield ei ole viimeiseen 10:een otteluun hävinnyt kuin kerran, mutta voittaminen ei täysin itsestäänselvyys ole ollut. Viimeiseen viiteen matsiin on voittoja irronnut ainoastana yksi ja neljästi on päädytty tasapeliin. Puolustuspeli on joka tapauksessa etenkin kotikentällä ollut melko rautaista, sillä vain neljä kertaa on omissa kolissut seitsemässä kotiottelussa. Gilingham kamppailee aivan eri päädyssä sarjataulukkoa, eikä vire viime aikoinakaan järin mairitteleva ole ollut, vaikka kolmesta edellisestä ottelusta onkin pisteitä mukaan tarttunut.

Tulos: 19. Burton Albion - Charlton


Keskivaiheen molemmin puolin olevat joukkueet erottaa toisistaan kuusi pistettä Burtonin hyväksi. Viime otteluissa on Charltonilla ollut tuloksellisesti parempaa menoa, joskin Burton on kohdannut enemmän kärkipään joukkueita. Kertoimien valossa ollaan todella tasaisissa ennakko-asetelmissa, ja tätä voitaneen myös kentällä odottaa.

Tulos:X10. Wycombe - Portsmouth


Nelospaikkaa miehittävä Wycombe taistelee tosissaan suorasta noususta Championshipiin. Viime sarjakierroksella katkesi pitkä tappioton putki Ipswichin haettua selvä 4-1 vierasvoitto tämän kustannuksella. Portsmouthille on puolestaan käytännössä kauden paras meininki osunut juuri viime kierroksille, ja kolme perättäistä sarjaottelua onkin menty ilman tappioita, mutta 14:ttä sijaa ylemmäs ei vielä ole asiaa ollut. Prosentit ovat yli 50:en edestä kotijoukkueen suuntaan kallellaan, mutta olisiko tässä pientä yllätyksen makua ilmassa?

Tulos: X211. MK Dons - Campbridge U


Pudotuspeleihin taistelevan kaksikon erottavat toisistaan tällä hetkellä vaivaiset kolme pinnaa. Milton Keynes on 15.ottelun jälkeen sijalla seitsemän saldolla 7-4-4. Campbridgellä otteluita on pelattuna yksi enemmän, ja saldo vierailla näyttää 5-7-4. Kuntopuntarikaan ei isoa eroa joukkueiden välille tee, joten ei se kaikista helpoin kohde. Kotijoukkue on toki kerännyt yli puolet kannatuksesta, mutta mielestäni tämä ei niin läpihuutojuttu ole.

Tulos: 1X212. Accrington - Plymouth


Sarjan keskivaiheilla majaileva Accrington joutuu kovaan testiin, kun sarjakakkonen Plymouth saapuu vierailulle Crown Groundille. Vaikka kotijoukkueenkin vire esimerkiksi viideltä viime kierrokselta on ihan mukava (2-2-1), on Plymouht porskuttanut sitäkin kovemmassa myötätuulessa. Koko kaudella vasta yhden tappion kärsinyt vierailija on viidestä edellisestään voittanut neljä ja pelannut kerran tasan. Vieraissa ei kuitenkaan Plymouth kotiotteluiden veroinen voittokone vielä ole ollut, joten otetaan risti varmistukseksi.

Tulos: X213. Bristol R - Northampton T


Kakkosliigassa kolmantena oleva Northampton porskuttaa makeassa neljän ottelun voittoputkessa, ja vaikka vastassa onkin käytännössä ollut alemman kastin joukkueita, on maalierokin tuolta ajalta ollut vakuuttava, 10-0. Bristol katkaisi viime kierroksella kolmen voitottoman ottelun putkensa, kun tämä kukisti tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä olevan Harrogaten vieraissa niukasti 1-0. Luotetaan Northamptonin vahvan vireen jatkuvan.

Tulos: 2
Vakio 1 13.11.2021 koko kierros:


1:X2
2:1
3:1
4:2
5:1
6:1
7:X2
8:1
9:X
10:X2
11:1X2
12:X2
13:2


48 riviä - 12€

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››