Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 13.2.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 13.2.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Valioliigan, Championshipin ja Ykkösliigan otteluita. Peliaika loppuu lauantaina klo 16:58. Juhlakierroksella ainoalle täysosumalle on luvassa 1 000 000€ potti!
Kohde sulkeutuu: 13.02.2021 16:58

1. Manchester City - Tottenham


Viikon vakiokierros avataan Valioliigan huippumatsilla. Manchester City on mielettömässä vireessä, mutta muutamia kysymysmerkkejäkin on. Avainpelaajista Ruben Dias lienee sivussa, Rodrigo ja Fernandinho kenties myös. Silti peräti viisitoista edellistä otteluaan voittanut City lähtee selkeänä suosikkina tähänkin otteluun.

Tottenhamin paras vire tuntuu kaikonneen, tappioita on tullut niin sarjassa kuin cupissakin. Serge Aurierin manageri Jose Mourinho ottaisi varmasti avosylin takaisin avauskokoonpanoon, mutta tässä ottelussa se lienee kosmetiikkaa. Vakiossa kotijoukkue on yllättäen jäänyt jopa melko huomattavasti alipelatuksi, joten hirmuvireisestä Citystä saadaan avauskohteeseen hieno varma.

Tulos: 1

2. Brighton - Aston Villa


Brighton on esiintynyt viime ajat varsin mukiinmenevästi. Tiiviisti puolustava joukkue ei juuri maaleja päästä, joskin se tekee niitä vielä vähemmän. Sarjapaikka Valioliigassa lienee selviö, mutta muutaman runkopelaajan loukkaantumiset syövät iskukykyä entisestään lähitulevaisuudessa.

Villa on etukäteen ottelun hyvin niukka suosikki ja tämä on myös vakiokansalla hienosti hanskassa. Komea voitto Arsenalista ja koko viikon valmistautumisaika tähän matsiin kääntävät vaakaa hitusen vieraiden suuntaan. Dean Smithilla on myös käytännössä terve miehistö jalkeilla. Varsin oikein ruksittuun kohteeseen kakkonen on hyvä perusmerkki, mutta otetaan tiiviin Brightonin suuntaan myös ristivarmistus mukaan.

Tulos: X2

3. Crystal Palace - Burnley


Crystal Palacen orastava voittoputki loppui lyhyeen maanantaina Leedsiä vastaan. Wilfried Zaha lienee tästäkin sivussa ja muutenkin Palacen sairastuvalla piisaa ruuhkaa. Alkukaudesta tarttui sen verran pinnoja matkaan, että sijoitus on surkeahkosta jaksosta huolimatta tukevasti keskikastissa. Pienenä suosikkina Palace lähtee myös tähän matsiin.

Myös Burnley on ollut viime ajat surkea ja varsinkin vieraissa täysin tuuliajolla. Cupistakin tuli viikolla lähtö Championshipin Bournemouthia vastaan. Pinnoja tarvittaisiin vielä reilusti lisää, mutta lauantaina niitä tuskin on luvassa. Kaikesta huolimatta Palace on tästä kaksikosta paljon laadukkaampi ja Vakiossa kohtuullisesti pelattuna myös ihan kelpo varma.

Tulos: 1

4. Norwich - StokeNorwich heikompi jakso sai jatkoa viimeksi Swansean vieraana, mistä tuloksena tuli kauden kenties heikoimmalla esityksellä ansaittu tappio. Nyt kurssia yritetään kääntää Stoken kustannuksella, mikä ei kuitenkaan ole mitenkään automaattista. Tärkeä Emiliano Buendia on isänniltä jälleen sivussa pelikiellon vuoksi.

Stoke on sekin ollut viime ajat heikko ja varsinkin hyökkääminen on Michael O'Neillin miehistölle tervanjuontia. Puolustaminen on kuitenkin varsin tasapainoista, eikä Stokea ole helppo kaataa. Kohde on ruksittu vakiokupongilla täysin kohdalleen, joten mennään useimmin osuvalla merkillä eli ykkösellä. Varmistukset ovat isommissa kupongissa perusteltuja.

Tulos: 1

5. Reading - Millwall


Reading joutui poistumaan lopulta tyhjin käsin viikolla kovaa Brentfordia vastaan pelatusta ottelusta, mutta otteet olivat lupaavia. Veljko Paunovicin miehistö on kelpo iskussa ja tällä menolla Royals nähdään nousukarsinnoissa. Rotaatiota voisi olla enemmänkin, mutta ei isäntien rasitus tässäkään matsissa mitenkään ylivoimaista ole.

Myös Millwall oli viimeksi hyvä murskaamalla Sheffield Wednesdayn. Connor Mahoney ja Murray Wallace ovat sivussa, muuten materiaali on terve. Kauden alisuorittaja Lions on parantanut, mutta kyllä se selkeänä altavastaajana tähän otteluun lähtee. Vakiossa Readingin peliprosentit ovat pysyneet siinä määrin hyvin kurissa, että kotivoitto kelpaa aina varmaksi asti.

Tulos: 1

6. Watford - Bristol City


Watfordin tuska jatkui viime viikonloppuna maalittomalla tasurilla heikkoa Coventrya vastaan. Tällä menolla kärki karkaa ja Hornetsin kohtalo on nousukarsinnoissa. Xisco Munoz ei lupaavasta alusta huolimatta ole isäntien ongelmia ratkaissut, vaikka materiaali on kovaa luokkaa. Isona suosikkina kotijoukkue silti tähänkin matsiin lähtee.

Bristol City puolestaan on pelannut todella epätasaisesti, parhaimmillaan taso on erinomaista ja lähes yhtä usein sitten jotain ihan muuta. Viime esitys oli niin heikko, että nyt Dean Holdenin miehistön on käytännössä pakko parantaa. Robins ei ole huono joukkue ja näillä peliprosenteilla ansaitsee ehdottomasti myös ristivarmistuksen osakseen.

Tulos: 1X

7. Rotherham - QPR


Rotherham taistelee urhoollisesti sarjapaikastaan. Viikolla tuli ihan kelpo esityksellä tappio Cardiffille, mutta tähän otteluun Millers lähtee kaikesta huolimatta ohuena suosikkina. Vakiokansalta tämä on mennyt ohi, sillä nimekkään QPR on kupongilla ruksittu vierassuosikiksi.

QPR on toki parantanut ja hienoja voittojakin on tullut, mutta ei Ärrät edelleenkään materiaaliltaan kovin paljon parempi ole. Tähän matsiin vieraat joutunevat myös ilman päähänsä kolhun saanutta Lyndon Dykesia. Paul Warnen kotijoukkue on pieni suosikki ja näillä peliprosenteilla myös ideavarman arvoinen merkki Vakioon.

Tulos: 1

8. Birmingham - Luton


Birmingham on jumittunut melko tanakasti putoamisviivan tuntumaan, jopa sen väärälle puolelle. Marc Roberts jatkaa sivussa, mikä tietää jälleen varamiehistä toppariosastoa. Myös kroaatti Alen Halilovicin pelivire on täysi kysymysmerkki. Brum ei ole voittanut kymmeneen edelliseen kotimatsiin ja on muutenkin alkanut näyttää jopa putoajalta.

Luton puolestaan on ollut parempi. Viimeksi Hatters dominoi ottelua Huddersfieldia vastaan, mutta joutui tyytymään tasuriin. Nathan Jonesin miehistö on käytännössä terve ja hienolla ilmeellä pelaava joukkue lähtee oikein hyvistä asemista haastamaan. Vaikea Birminghamia tässä suosikkina on pitää, joten otetaan reipas ohipeli syvällä kyntävästä kotijoukkueesta.

Tulos: X2

9. Cardiff - Coventry


Cardiff on Mick McCarthyn alaisuudessa parantanut jatkuvasti ja myös tulokset ovat olleet hyviä. Vierasvoitto Rotherhamista viikolla tuli erittäin kompaktilla esityksellä ja walesilaiset tappelevat edelleen jopa nousukarsintapaikasta. Materiaali on melko terve ja perustasoltaan ihan laadukas.

Ei Coventrykaan mitenkään toivoton ole ollut, mutta rajallinen materiaali ja loukkaantumiset syövät parasta terää. Säilyminen olisi todella iso juttu, mutta ei sen puolesta kannata vielä vetoa lyödä. Paljon laadukkaampi Cardiff on tämän ottelun hieman yli kerran kahdesta voittava kotisuosikki ja myös oiva varma Vakioon.

Tulos: 1

10. Derby - Middlesbrough


Derbyn viime viikonlopun matsi siirrettiin, joten Wayne Rooneyn miehistö on ainakin saanut valmistautua huolella tähän otteluun. ManU-laina toppari Teden Mengi nähtäneen avauksessa ja ainakin paperilla linjan pitäisi vahvistua. Keskellä putoamistaistelua oleva Derby tarvitsee kipeästi pinnoja ja parantuneen vireen myötä niitä myös tässä ottanee.

Middlesbrough'n vire on puolestaan vahvasti laskussa. Viimeksi tuli tukkaan rumasti Brentfordilta ja edellisestä neljästä matsista kasassa on vain yksi pinna. Neil Warnockin miehistö on paperilla hieman parempi, mutta kotietu tekee Pässeistä suosikin. Nostetaan hieman alipelattu kotijoukkue aina varmaksi saakka.

Tulos: 1

11. Sheffield Wednesday - Swansea


Sheffield Wednesday puhalsi elämänliekkiin puhtia voittamalla viikolla heikon Wycomben. Nyt haaste on kuitenkin mahdollisimman kova, kun Swansea tulee kylään. Owls on kuitenkin voittanut kolme edellisestä neljästä matsistaan ja kyllä se pinnasta tappelee todennäköisesti tässäkin.

Steve Cooperin miehistö on hienossa iskussa. Täysin ansaittu voitto Norwichista nosti joukkueen iskuasemiin jopa suoraa nousua ajatellen ja edellisestä tappiosta on ikuisuus. Tämä ottelu voi kuitenkin olla odotettua hankalampi, sillä Weds ei ole nykyisellään köykäinen vastus. Varmistetaan hitusen ylipelattu vierasvoitto siten ristillä.

Tulos: X2

12. Huddersfield - Wycombe


Huddersfield on napannut tappioputken jälkeen pari tasuripinnaa, mutta kaukana parhaastaan Terriers tuntuu edelleen olevan. Viime viikonloppuna joukkue oli täysin Lutonin jaloissa ja laatupakki Harry Toffolo katseli punaista ollen tästä matsista sivussa. Poissaoloja on puolustuslinjassa muutenkin, joten kaukana optimista kotijoukkueen tilanne on.

Sarjajumbo Wycombe on viittä vailla vainaa sarjapaikan suhteen. Ei Gareth Ainsworthin miehistö luovuttanut ole, mutta taso ei vaan tunnu riittävän. Kyllä Chairboys silti hyvänä päivänään ainakin Huddersfieldia pystyy kiusaamaan. Varmistetaan karvan liikaa pelattu kotivoitto siten hyvin maksavalla ristillä.

Tulos: 1X

13. Sunderland - Doncaster


Kierros päätetään Ykkösliigan kärkipään matsiin. Sunderland ja Doncaster taistelevat nousukarsintapaikoista, vieraiden osalta jopa suora nousu on tasaisessa kärkikastissa täyttä realismia. Laadukkaampi kotijoukkue lähtee kuitenkin selkeänä suosikkina tähän otteluun Stadium of Lightilla, mikä on jäänyt vakiokansalta huomiotta.

Perustasoltaan Sunderland on parempi ja matsi on samalla Lee Johnsonin miehistölle käytännössä pakkovoitto, mikäli suoraa nousua mielitään. Vieraiden poissaolijat kapteeni James Coppinger ja Arsenal-laina Tyreece John-Jules helpottavat tehtävää hieman. Vakiossa kotivoitto on jäämässä selkeästi alipelatuksi, joten ideaykkösellä mennään.

Tulos: 1

Vakio 1 13.2.2021 koko kierros:


1. 1
2. X2
3. 1
4. 1
5. 1
6. 1X
7. 1
8. X2
9. 1
10. 1
11. X2
12. 1X
13. 1

32 riviä - 8€

Nappaa iso 400% talletusbonus!


Oletko pelannut uudella Unikrn sivustolla? Vahvasti eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa markkinoiden kärkeen kuuluvan muhkean 400% talletusbonuksen! Lue lisää ja tutustu Unikrn arvosteluumme, tai siirry suoraan pelaamaan.
Unikrn: hyödynnä iso talletusbonus >>