Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 14.9.2019

Julkaistu: 13.09.2019 13:00


Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 14.9.2019
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Valioliigan ja Championshipin kohteita.

1. Manchester U – Leicester


Tuloksien valossa heikosti kauden aloittanut Manchester United isännöi Leicesteriä, joka on ollut tappioton alkukaudesta. United aloitti kauden mainiosti 4-0 kotivoitolla Chelseasta, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa, saldona kaksi tasapeliä ja tappio. Leicester on kahden ottelun voittoputkessa, kun Sheffield United ja Bournemouth on jäänyt jalkoihin, sitä ennen ketut tasasivat pisteet Wolvesin ja Chelsean kanssa.

Kohde on pelattu käytännössä oikein, Unitedin kuuluu olla n. 55% suosikki. Leicester on ollut tuloksien valossa parempi, mutta United on ollut alkukaudesta hieman epäonnekas ja sen takia pisteitä on vasta viisi. Pelataan kotivoitto varmana.

Tulos: 1

2. Tottenham – Crystal P


Tottenham on saanut sen mitä on ansainnut. Joukkueen pelillinen panos alkukaudesta on ollut heikko ja jopa viisi pistettä on liikaa. Manchester City ja Arsenal kamppailut olisivat voineet tilastojen valossa kääntyä tappioiksi. Crystal Palace on sarjan neljäntenä, miten? Joukkue on kuin ihmeen kaupalla kerännyt seitsemän pistettä.

Molemmat joukkueet ovat olleet pelillisesti hieman hakoteillä, mutta pisteitä on kertynyt kelvollisesti. Tottenham on kerännyt hieman liikaa kannatusta, joten napataan kotivoiton seuraksi tasapeli.

Tulos: 1X

3. Wolverhampton – Chelsea


Wolves - Chelsea on kierroksen yksi mielenkiintoisemmista otteluista. Viime kaudella sensaatiomaisesti pelannut Wolves on aloittanut Valioliiga kauden nihkeästi, neljän ottelun jälkeen joukkue on vielä ilman voittoa. Chelsea on voittanut vasta kerran, mutta oli esimerkiksi viime ottelussa Sheffield Unitedia vastaan parempi joukkue, vaikka ottelu päättyi 2-2.

Wolves on ollut top-6 joukkueita vastaan hyvä, eikä häviä usein varsinkaan kotikentällään. Chelsea on ottelussa suosikki, joten vierasvoitto on lapulle laitettava. Wolvesin sitkeyden tietäen myös tasapeli on rastittava kupongille.

Tulos: X2

4. Sheffield U – SouthamptonMolemmat joukkueet ovat aloittaneet tasolleen kelvollisesti. Sarjanousija Sheffield United voi olla tyytyväinen viiteen pisteeseen, vastaavasti vierailija Southampton voi jossitella kahden ensimmäisen ottelun tuloksella, mutta neljä pistettä on varmasti oikeutettu saldo.

Tasainen ottelu, haiskahtaa tasapeliltä. Merkkejä ei kannata ottelussa säästellä. Haetaan riskillä varmaa tasuria.

Tulos: X

5. Brighton – Burnley


Neljän pisteen Brighton ja Burnley kohtaavat Amexilla. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran ja pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahdesti. Brighton on joukkueista aktiivisempi hyökkäyssuuntaan ja vastaavasti Burnley keskittyy tiiviiseen puolustuspeliin.

Kohde on rastittu oikein, Brightonin kuuluu olla n. 40% suosikki. Pelataan kohteeseen oikein pelattu kotivoitto varmaksi.

Tulos: 1

6. Norwich – Manchester C


Vastakkain on eniten maaleja päästänyt joukkue ja eniten maaleja tehnyt joukkue, miten käy? Kotijoukkue Norwich on lähtenyt Valioliigaan pelaamaan omilla vahvuuksillaan, eikä ole kumarrellut ketään. Se on näkynyt tulostaululla tehdyissä maaleissa sekä päästetyissä maaleissa. Manchester City on aloittanut kauden odotetun vahvasti 14 tehtyä maalia neljään otteluun kertoo paljon.

Vakiokansa toivoo ilmeisesti Pukille onnistumisia, sillä Cityn peliprosentti on jäänyt vain 79%. Todellisuudessa Cityn kuuluu olla n. 90% suosikki. Pelataan varma kakkonen.

Tulos: 2

7. Swansea – Nottingham


Walesin ylpeys Swansea on aloittanut kauden erinomaisesti, kuudesta matsista viisi voittoa ja tasapeli. Edellisellä kierroksella kaatui kärkiottelussa Leeds 0-1 vieraissa. Nottingham kärsi tappion avausottelussa, mutta on sen jälkeen pelannut viisi ottelua ilman tappiota.

Swansean hyvästä alusta huolimatta joukkue on kerännyt vakiossa liikaa kannatusta. Joukkueen kuuluu olla n. 50%, mutta nyt se on rastittu lähes 70% suosikiksi. Tästä syystä peleihin otetaan kotivoiton lisäksi tasapeli.

Tulos: 1X

8. Charlton – Birmingham


Sarjanousija Charlton on vielä tappioitta ja sarjasijoitus on komea eli toinen. Joukkue on voittanut kuudesta ottelusta neljä ja pelannut kahdesti tasan, joten alku on ollut tuloksellisesti erinomainen. Vierailija Birmingham on voittanut kolmesta edellisestä kaksi, joten myös Keski-Englantilaiset ovat kelpo vireessä.

Charltonin hyvästä alusta huolimatta joukkue ei ole todellisuudessa noin vahva, tulokset hieman mairittelevat lontoolaisia. Vakiokansa luottaa silti vahvasti kotijoukkueeseen, joten napataan rohkeasti ohitus ja pelataan X2.

Tulos: X2

9. Stoke – Bristol C


Tuulinen Britannia Stadium ja sarjajumbo Stoke, mitä voi odottaa? No Totta kai kotivoittoa. Stokea on voitot kiertänyt sarjassa pahemman kerran, joukkueen saldo (0-1-5). Peliesityksien puolesta joukkueen olisi kuulunut voittaa muutama ottelua, mutta nallekarkit eivät mene aina tasan.

Bristol City ei ole huono ryhmä ja siitä kertoo vain yksi tappio, mutta tässä kohtaa on luotettava selvästi alipelattuun kotijoukkueeseen.

Tulos: 1

10. Preston – Brentford


Aivan ympäripyöreä ottelu. Kotijoukkue Preston on ollut tuloksien valossa hieman parempi keräten Brentfordia kolme pistettä enemmän. Brentford on pelannut ihan kelvollisesti, mutta maalinteon kanssa on ollut ongelmia.

Kohteessa ei kannata merkkejä säästellä. Prestonin kannatus on selvästi liiallista, joten pelataan varma vierasvoitto. Todellisuudessa vierasvoiton todennäköisyys on n. 40%.

Tulos: 2

11. QPR – Luton


Ärrät on aloittanut kauden kelvollisesti, kymmenen pistettä on hyvä saalis. Sarjanousija Lutonille aloitus oli vaikea, mutta joukkue on pikkuhiljaa lämmennyt. Joukkueella on alla kaksi voittoa.

QPR on ottelussa suosikki ja kannatus on suurin piirtein oikein, joten kotivoitto varmaksi.

Tulos: 1

12. Blackburn – Millwall


Blackburn isännöi Ewood Parkilla Millwallia. Vierasjoukkue Millwall on kerännyt kaksi pistettä enemmän kuin Rovers, mutta on hyvin kotiriippuvainen joukkue.

Blackburn on ottelussa n. 50% suosikki. Millwall on tappioton kotona, mutta vieraissa voitoton. Pelataan otteluun 1X.

Tulos: 1X

13. Middlesbrough – Reading


Boro aloitti kauden heikosti, mutta on saanut kauden edetessä juonesta kiinni. Joukkue on pelannut kolme edellistä ottelua ilman tappiota. Readingillä oli menossa hyvä vaihe ennen maaottelutaukoa, kunnes Charlton kukisti kuninkaalliset juuri ennen taukoa.

Boro on vahva joukkue ja ansaitsee 50% suosikin aseman, voitot ovat hieman kiertäneet joukkuetta. Pelataan kotivoiton lisäksi tasapeli varmistukseksi.

Tulos: 1X

Vakio 1 14.9.2019 koko kierros:

1. 1
2. 1X
3. X2
4. X
5. 1
6. 2
7. 1X
8. X2
9. 1
10. 2
11. 1
12. 1X
13. 1X


64 riviä 16e

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin