Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 20.11.2021

Lauantain Vakio 1-kierroksella veikataan perinteiseen tapaan Valioliigan ja Englannin mestaruussarjan otteluita. Peliaika päättyy lauantaina klo 16:58.
Kohde sulkeutuu: 20.11.2021 16:58

1. Liverpool - Arsenal


Lauantain Vakio-kierros startataan todellisella herkkupalalla kun Anfieldillä vastakkain ovat Liverpool ja Arsenal. Vaikka joukkueet sarjataulukossa ovatkin peräkkäin ja piste-eroa joukkueiden välillä on vain kaksi pistettä, niin ei ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Vaikka Arsenal onkin voittanut kolme viimeisintä sarjamatsiaan, emme usko joukkueen silti pystyvän Liverpoolia haastamaan. Liverpool on materiaaliltaan selvästi Arsenalia laadukkaampi joukkue ja uskommekin isäntien nappaavan Mohamed Salahin johdolla kotivoiton!

Tulos: 12. Watford - Manchester U


Valioliigan häntäpäässä majaileva Watford saa vieraakseen Cristiano Ronaldon tähdittämän Manchester Unitedin. Vaikka ManU:n otteet ovat olleet todella ailahtelevaisia, emme usko isäntien tuottavan manchesterilaisille ongelmia. ManU oli viimeisimmässä Valioliiga-matsissa Manchester Cityä vastaan haluton ja todella vaisu, siksi uskommekin vieraiden haluavan näyttää tässä matsissa mihin parhaimmillaan pystyvät, Watford joutunee matsissa sijaiskärsijäksi. Me nappaamme lapulle varman vierasvoiton ilman sen suurempia mutkia.

Tulos: 23. Norwich - Southampton


Huuhkaja-hyökkääjä Teemu Pukin edustamalla Norwichilla alkaa uusi aika, saksalaisluotsi Daniel Farke sai monoa ja tilalle naarattiin entinen Aston Villa-manageri Dean Smith. Uudella valmentajalla on ollut usein tapana piristää joukkueen menoa hetkeksi ja siihen luotamme myös tässä kohteessa, nappaamme lapullemme Norwichin kotivoiton tasurivarmistuksella, eli uskomme sarjan alemmassa keskikastissa majailevan Southamptonin jäävän voitoitta tässä matsissa.

Tulos: 1X4. Wolverhampton - West Ham


Wolverhampton ja West Ham vääntävät isoista pisteistä lauantaina. Isännät ovat Valioliigassa kahdeksantena, kun taas hurmoksessa liitävä West Ham majailee sarjassa peräti kolmantena. Vierailijat tulevat matsiin peräti neljän Valioliiga-matsin voittoputkessa ja tähän kun lisätään edellisen kierroksen kotivoitto Liverpoolista, niin fakta on se, että joukkue on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Wolverhampton kärsi edellisellä kierroksella tappion vieraskentällä Crystal Palacelle, joten parhaassa mahdollisessa formissa eivät isännät matsiin saavu.

Kaikki kilpailut mukaanlukien West Ham saapuu matsiin peräti seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa ja uskomme sen myös jatkuvan tämän kohtaamisen jälkeen. Me nappaamme lapullemme West Hamin vierasvoiton tasurivarmistuksella.

Tulos: X25. Newcastle - Brentford


Sarjassa viimeistä edellisenä oleva Newcastle saa vieraakseen alemmassa keskikastissa olevan Brentfordin. Myös Newcastle saapuu otteluun uuden managerin alaisuudessa, kun Bournemouthissa tutuksi tullut Eddie Howe ottaa vetovastuun isännistä. Kummankin joukkueen formi on karmea, Newcastle ei ole vielä voittanut sarjassa matsiakaan ja Brentfordinkin viimeisin Valioliiga-voitto on lokakuun alusta. Me luotamme ottelussa kotijoukkueeseen, Eddie Howen saapuminen piristää isäntiä varmasti ja tässä matsissa on otollinen tilaisuus napata kauden ensimmäinen voitto. Uskomme näin myös tapahtuvan ja nappaammekin lapullemme hieman rohkeasti varman kotivoiton!

Tulos: 16. Aston Villa - Brighton


Aston Villa astuu uuteen aikaan Steven Gerrardin johdolla kun vastaan astelee Brighton. Gerrardilla on paljon tekemistä, sillä Aston Villa on valahtanut sarjassa jo peräti sijalle 16, eikä piste-eroa putoamisviivaan ole kuin kaksi pistettä. Brighton on matsiin tultaessa sarjassa komeasti seitsemäntenä, ilmassa on kuitenkin synkkiä pilviä. Brighton on nyt pelannut kuusi viimeisintä sarjamatsiaan voitoitta, emmekä usko sitä tulevan tästäkään kamppailusta.

Myös Aston Villa saa matsiin piristysruiskeen uudensta managerista, tähän kun lisätään vieraiden pienoiset vaikeudet, niin vaikea on nähdä Brightonin matsia voittavan. Brighton on kuitenkin kuudesta viimeisimmästä sarjamatsistaan pelannut peräti viisi tasan, joten tasapelin mahdollisuudet ovat suuret myös tässä ottelussa. Nappaammekin lapullemme rohkeasti varman tasurin!

Tulos: X7. Burnley - Crystal Palace


Sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva Burnley saa vieraakseen Patrice Vieiran luotsaaman Crystal Palacen. Palace on vakaasti sarjan keskikastissa ja otteet ovat olleet nousujohteisia, tästä esimerkkinä kahdella edellisellä sarjakierroksella napatut voitot Wolverhamptonista ja Manchester Citystä. Burnley on viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan napannut itselleen kuusi pistettä, joten myös siellä alkaa kurssi pikkuhiljaa kääntyä.

Me luotamme ottelussa Palaceen, loistavassa vireessä oleva vierasjoukkue saa tässä kamppailussa itselleen loistavan mahdollisuuden jatkaa voittokulkuaan. Vieira on saanut Crystal Palacen sellaiseen liitoon, että olisi hölmöä pelata kamppailuun mitään muuta kuin vierasvoittoa!

Tulos: 28. Huddersfield - West Bromwich


Championshipissä kahdeksantena oleva Huddersfield saa vieraakseen sarjan kärkipaikoilla keikkuvan WBA:n, piste-eroa joukkueiden välillä on vieraiden hyväksi seitsemän pistettä. WBA on kauden aikana osoittanut että pystyy taistelemaan suorasta noususta Valioliigaan, mutta piste-eroa kärkikaksikkoon ei saa kasvaa yhtään enempää, tällä hetkellä eroa kakkostilaan on kuusi pistettä.

Vieraat saapuvat matsiin aavistuksen paremmassa formissa ja ovat myös materiaaliltaan isäntiä edellä. Uskommekin WBA:n nappaavan itselleen matsista elintärkeän vierasvoiton ja pysyvän vielä kärkikaksikon tuntumassa sarjataulukon puolella. Varma vierasvoitto lapulle!

Tulos: 29. Swansea - Blackpool


Keskikastin taistossa Swansea ja Blackpool kohtaavat, joukkueiden välinen piste-ero sarjataulukossa on vain kaksi pistettä Blackpoolin hyväksi. Swansea on alisuorittanut koko alkukauden, joukkueelta odotetaan jälleen vahvaa kautta ja Swansea-fanit odottavat kärsimättömänä kurssin kääntymistä parempaan. Viitteitä tästä on saatu, sillä viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan isännät ovat voittaneet kolme.

Ottelusta voidaan odottaa äärimmäisen tasaista, joukkueiden formit ovat lähes identtiset ja piste-ero sarjassakin on mitätön. Tasapeli on vahva haku tähän kamppailuun, lähdemme varmistelemaan tasapelin isäntien voiton kautta. Tasaisessa matsissa pienet marginaalit ovat kotiedun turvin Swansealla.

Tulos: 1X10. Middlesbrough - Millwall


Toisessa keskikastin väännössä Middlesbrough isännöi Millwallia. Kyseinen matsin on meidän kirjoissamme ylivoimaisesti koko Vakio-kierroksen kiharin ja käytämmekin tähän matsiin peräti kolme merkkiä, eli pelaamme kohteen läpi. Joukkueet ovat sarjataulukossa kolmen pisteen erolla toisistaan ja formissakaan ei suurempaa eroa löydy. Mikäli joku haluaa merkeissä säästää, voi ehkä kokeilla tasurin varmistelua vierasvoitolla, mutta me käytämme kohteeseen kaikki mahdolliset merkit.

Tulos: 1X211. Stoke - Peterborough


Stoken ja Peterboroughin kohtaaminen on etukäteen katseltuna selvä keissi, isännät ovat matsiin tultaessa valtava ennakkosuosikki ja myös me allekirjoitamme tämän. Stoke on matsiin tultaessa sarjassa viidentenä ja taistelee tällä kaudella vahvasti paikasta nousukarsintoihin. Peterborough on sarjataulukon häntäpäässä ja piste-eroa putoamisviivaan on vain kolme pistettä.

Stoke on voittanut kaksi viimeisintä sarjamatsiaan ja lähtee metsästämään matsista kolmatta perättäistä voittoaan, uskomme joukkueen siihen myös pystyvän. Varma kotivoitto lapulle ilman sen suurempia pohdintoja.

Tulos: 112. Bristol City - Blackburn


Sarjassa sijalla 19 oleva Bristol City isännöi sarjataulukossa seitsemäntenä olevaa Blackburnia. Isäntien formi matsiin tultaessa on karmea, joukkue on viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan voittanut vain yhden, kun taas Blackburn on samassa ajassa voittanut kolme matsia. Blackburn on matsiin saavuttaessa suosikki, eikä ihme, onhan joukkue formiltaan ja materiaaliltaan isäntiä edellä. Myös me luotamme vierasjoukkueeseen, Blackburn taistelee vahvasti paikasta jatkokarsintoihin eikä pistemenetyksiin ole varaa, emme usko niitä myöskään tässä matsissa tulevan ja laitammekin lapullemme varman vierasvoiton!

Tulos: 213. Fulham - Barnsley


Championship-kohteiden ja ehkä jopa koko kierroksen varmin kotivoitto löytyy viimeisestä kohteesta. Championshipissä toisena oleva Fulham saa vieraakseen sarjassa viimeistä edellisenä olevan Barnsleyn. Fulham on voittanut kuusi perättäistä sarjamatsiaan, kun taas Barnsley on kuudesta viimeisimmästä Championship-väännöstään voittanut vain yhden, joten myös formi on äärimmäisen vahvasti isäntien puolella.

Fulham jahtaa sarjan kärkipaikalla olevaa Bournemouthia, eikä joukkueiden välinen piste-ero ole kuin kaksi pistettä. Uskomme Fulhamin olevan matsissa vahvoilla, sillä joukkuiden välinen tasoero on valtava. Varmaa kotivoittoa lapulle ja eikun jännittämään kierrosta!

Tulos: 1
Vakio 1 6.11.2021 koko kierros:


1: 1
2: 2
3: 1X
4: X2
5: 1
6: X
7: 2
8: 2
9: 1X
10: 1X2
11: 1
12: 2
13: 1


24 riviä - 6€

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››