Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 20.2.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 20.2.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Valioliigan ja Championshipin otteluita. Peliaika loppuu lauantaina klo 16:58. Juhlakierroksella ainoalle täysosumalle on luvassa 1 000 000€ potti!
Kohde sulkeutuu: 20.02.2021 16:58

1. Liverpool - Everton


Viikon vakiorivi avataan komeasti Merseysiden Derbyllä. Ongelmia on molemmilla ja alla myös kovat matsit viikolta, Liverpoolilla sentään on vuorokausi enemmän palautusaikaa. Pool on jäänyt voitoitta jopa viidessä edellisessä matsissaan Anfieldilla, nyt Jürgen Klopp koittaa kääntää kurssia rakkaan paikallisvastustajan kustannuksella. Tilastot tukevat tehtävää, sillä Toffees ei ole tätä derbyä vienyt nimiinsä edelliseen 23:een otteluun.

Loukkaantumisia on molemmilla, mutta kovemmin ne Poolia koittelevat. Everton saanee tärkeän Dominic Calvert-Lewinin takaisin. Vakiossa edelleen selkeästi laadukkaampi kotijoukkue Pool on kuitenkin yllättäen jäämässä jopa melko selvästi alipelatuksi. Kotivoiton kautta siis lähdetään, näillä peliprosenteilla varmistuksiin ei ole aihetta.

Tulos: 1

2. Fulham - Sheffield United


Valioliigan tasurikone Fulham alkaa olla kiperässä paikassa, nyt pitäisi alkaa ottamaan myös kolmen pinnan potteja. Sarjajumbo Sheffield United tarjoaakin tähän täydellisen sauman. Bladesin pieni piristyminen vaikuttaa jääneen väliaikaiseksi, nyt alla on taas kaksi täysin ansaittua tappiota ja vierasotteluista joukkue on tällä kaudella hävinnyt kahta vaille kaikki.

Tom Cairney ja Aleksandar Mitrovic jatkavat sivussa, mutta muuten kotijoukkue on täysin terve. Vierailla on surkean vireen lisäksi myös muutamia ikäviä loukkaantumisia ja sairastellut John Fleck taitaa sivussa olla hänkin. Fulham nousee näistä lähtökohdista lähes kerran kahdesta voittavaksi kotisuosikiksi, joten näillä peliprosenteilla myös kakkoskohteeseen ykkönen on ainoa tolkun merkki.

Tulos: 1

3. Burnley - West Bromwich


Isoista pisteistä pelataan myös Turf Moorilla. Burnley vaikuttaisi sinnittelevän tiiviin puolustuksensa ansiosta turvaan putoamiselta, vierailija WBA:n tilanne sen sijaan on äärimmäisen tukala. Voittoja pitäisi alkaa tulla tässä ja nyt, hieno tasuripinna Manchester Unitedilta edellismatsissa antaa varmasti ainakin pientä uskoa jatkoon.

Ottelu on etukäteen erittäin matalamaaliseen suuntaan kalskahtava. Toki laadukkaampi Burnley suosikki tässä on, mutta ei Claretsinkaan peli mitenkään vakuuttavassa kuosissa ole. Kohde on Vakiossa ruksittu ihan kohdalleen, joten mennään yhdistelmällä kotivoitto+tasurivarmistus, jolla osuma on luvassa lähes neljä kertaa viidestä.

Tulos: 1X

4. Norwich - RotherhamNorwich vankisti asemiaan Championshipin keulilla voittamalla Coventryn keskiviikkona. Nousu takaisin Valioliigan alkaa olla lähellä, mutta herpaantumisiin ei toki edelleenkään ole varaa. Lähiaikoihin ohjelma on oikein miellyttävä, Rotherhamin jälkeen vastaan tulevat Birmingham ja Wycombe.

Keskellä säilymistaistoa olevaa Rotherhamia vastaan Teemu Pukki ja kumppanit lähtevät kotonaan yli 60% suosikkina matsiin. Pelikannatus on vakioväen keskuudessa jäämässä yllättäen jopa turhankin pieneksi, joten Canaries kelpaa varmaksi asti.

Tulos: 1

5. QPR - Bournemouth


QPR:n kova vire jatkui viikolla voitolla Brentfordista. Ärrät on hilannut itsensä hetkessä melko kauas säilymistaistosta ja samalla ilmeisesti myös pelannut itsensä vakioväen sydämiin. Nyt haaste on jälleen kova, eikä QPR ihan niin hyvä nippu kuitenkaan ole kuin mitä vakioveikkaajat tällä viikolla odottavat.

Bournemouth on tällä hetkellä kiinni viimeisessä nousukarsintapaikassa. Jonathan Woodgaten miehistö on edelleen mukana myös FA Cupissa, joten kausi on sujunut ihan myönteisesti. Cherriesin ainoa merkittävä poissaolo on hyökkääjä Dominic Solanke ja vierasjoukkue lähteekin otteluun reilun 40% suosikkina. Vierasvoitto on jäänyt turhan vähälle kannatukselle, joten tarjolla on hyvin maksava ideavarma.

Tulos: 2

6. Bristol City - Barnsley


Tuuliajolla oleva Bristol City on hävinnyt kuusi edellistä matsiaan ja manageri Dean Holden sai lähteä tiistain tappion jälkeen. Pinnoja kertyi alkukaudesta sen verran, että ainakaan vieltä huolta säilymisestä ei kuitenkaan ole. Loukkaantumislista on kuitenkin sen verran karmaiseva, että Robinsin lähitulevaisuus ei vaikuta lupaavalta sekään.

Barnsley puolestaan on ihan kelpo vedossa. Kaksi perättäistä voittoa nostivat osakkeita jälleen kummasti, eikä edes nousukarsintaviiva vielä liian kaukana ole. Selkeäksi suosikiksi vieraat myös tässä matsissa nousevat, mikä on jäänyt vakiokansalta hieman turhan vähälle huomiolle. Muutaman prosenttiyksikön alipelattu kakkonen on selkeästi kohteen paras merkki.

Tulos: 2

7. Reading - Middlesbrough


Nousukarsintapaikoilla oleva Reading nappasi tärkeän voiton Bristol Citystä viikolla ja katkaisi neljän matsin voitottoman putkensa. Ei Veljko Paunovicin miehistö silti missään nimessä nousijalta näytä, puolustaminen on koko Championshipinkin mittapuulla heikkoa. Nyt Royals pääsee pelaamaan todella isoista pisteistä kilpakumppani Middlesboroa vastaan.

Boro ei sekään ole viime aikoina vakuuttanut. Viikolla tuli kuitenkin isäntien tavoin jättimäinen voitto ja ainakaan tappioon ei Neil Warnockin miehistöllä tässäkään olisi varaa. Kohde on vakiossa ruksittu täysin kohdalleen, joten Reading kelpaa useimmiten osuvana perusmerkiksi. Otetaan kuitenkin myös ristivarmistus mukaan.

Tulos: 1X

8. Cardiff - Preston


Cardiff on päässyt hienoon vireeseen tuoreen managerin Mick McCarthyn alaisuudessa. Viikolla tuli jälleen täysi potti Lutonia vastaan ja tällä menolla Bluebirds kolkuttelee kohta nousukarsintaviivaa. Prestonin tilanne puolestaan on aivan toinen, kolme tappiota neljästä matsista on tiputtanut North Endiä ja neljä pinnaa vaikkapa juuri Cardiffin alapuolelle.

Alex Neilin Preston ei tällä hetkellä näytä lähellekään materiaalinsa veroiselta joukkueelta ja kaudesta on tulossa pannukakku. Hurmiossa pelaava Cardiff nousee tässä matsissa noin kerran kahdesta voittavaksi kotisuosikiksi, joten oikein pelattu kotivoitto kelpaa Vakiossa aina varmaksi asti.

Tulos: 1

9. Huddersfield - Swansea


Huddersfieldin kurja jakso jatkuu ja Terriers on valumassa keskelle säilymistaistoa. Viikolla tuli karvas tappio vajaalla pelanneelle Middlesbrough'lle. Swansea puolestaan tappelee ihan tosissaan jopa suorasta noususta, Steve Cooperin miehistö voitti viikolla Nottinghamin ja nousi jo pinnan päähän Brentfordista.

Hurjavireinen Swansea lähtee otteluun selkeänä vierassuosikkina, pinnat lähtevät Walesiin lähes kerran kahdesta. Yllättäen Swans ei ole vakiokupongilla kuitenkaan kerännyt yhtään liikaa peliä, pikemminkin jopa karvan liian vähän. Kyllä näillä peliprosenteilla vierasjoukkue ansaitsee varmamerkinnän huteraa Terriersiä vastaan.

Tulos: 2

10. Millwall - Wycombe


Millwall on vasta kevättalvella alkanut näyttää siltä joukkueelta, mitä on koko kauden odoteltu. Lions on voittanut kolme edellistä matsiaan, eikä edes nousukarsintapaikka tällä menolla vielä utopiaa ole. Gary Rowettilla on myös lähes terve joukkue käytettävissään, joten juuri nyt The Denillä näyttää oikein hyvältä.

Jumbojoukkue Wycomben tilanne on kurja. Viikolla tullut tappio Derbylle taisi viimeistään varmistaa sympaattisen joukkueen visiitin Championshipiin jäävän ranskalaiseksi. Terve joukkue on vieraillakin jalkeilla, mutta taso ei vaan piisaa. Noin 60% kotisuosikki Millwall on jäänyt Vakiossa alipelatuksi ja on yksi rivin parhaita merkkejä.

Tulos: 1

11. Nottingham - Blackburn


Nottingham oli lähellä jopa pinnaa Swanseaa vastaan viikolla, mutta lopulta tappioton putki katkesi. Forest tarvitsee vielä paljon pinnoja säilymiseen, mutta viime aikojen vireen perusteella se tuskin tulee olemaan ongelma. Vierasjoukkue Blackburn puolestaan hävisi ansaitusti Barnsleylle viikolla ja Roversin paras lento tuntuu olevan kaukana takana.

Molemmilla on muutama runkopelaaja sivussa, eikä joukkueiden välillä muutenkaan isoa eroa ole. Kotietu ja paljon parempi vire tekee Forestista jonkinmoisen suosikin. Vakiossa kotijoukkue on jäänyt aivan hitusen liian pienelle huomiolle, joten otetaan Forest varmaksi asti. Isommissa kupongeissa ristivarmistus mukaan.

Tulos: 1

12. Sheffield Wednesday - Birmingham


Sheffield Wednesdayn ja Birminghamin ottelu on kenties koko kierroksen merkityksellisin, todellisesta kuuden pinnan matsista puhutaan kahden säilymisestä pelaavan joukkueen välillä. Hieman laadukkaampi ja paremmassa vireessä oleva Weds lähtee hienoisena suosikkina matsiin, mutta tämä tuntuu myös vakiokansalla olevan hyvin hallussa.

Kotijoukkueella on pari ikävää loukkaantumista riesanaan, kun taas Aitor Karankan vierasnippu on täysin terve. Tämä voi tiiviissä ottelutahdissa olla odotettua isompi asia ja tasoittaa varmasti puntteja. Lähtökohdat ovat tasaiset ja vähämaaliset, joten risti on erinomainen perusmerkki. Otetaan vireen mukaan kuitenkin myös kotivoitto lapulle.

Tulos: 1X

13. Stoke - Luton


Stoke otti ison voiton viikolla Sheffield Wedsistä ja samalla päättyi kymmenen matsin voitoton putki. Nyt pitäisikin sitten jatkaa kolmen pisteen suorituksia useaankin otteeseen, jotta nousukarsintaviiva olisi vielä tavoitettavissa. Luton sopii sinänsä tähän tarkoitukseen hyvin, sillä myös Hatters on ollut viime ajat kaukana parhaastaan.

Stoke on kotonaan suosikki, mutta ei isäntien vire mitenkään ylitsevuotavan vakuuttava ole ollut. Kokonaisuutena hienon kauden pelannut Luton voi kiusata pitkäänkin. Vakiossa kohde on ruksittu kokolailla kohdilleen, joten mennään kolme kertaa neljästä osuvalla yhdistelmällä kotivoitto + tasurivarmistus.

Tulos: 1X

Vakio 1 20.2.2021 koko kierros:


1. 1
2. 1
3. 1X
4. 1
5. 2
6. 2
7. 1X
8. 1
9. 2
10. 1
11. 1
12. 1X
13. 1X

16 riviä - 4€

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››