Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 21.8.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 21.8.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Brittifutista Valioliigan & Mestaruussarjan muodossa. Peliaika päättyy lauantaina klo 16:58.
Kohde sulkeutuu: 21.08.2021 16:58

1. Manchester City - Norwich


Rivi polkaistaan käyntiin ottelulla, jossa ei ole, kuin yksi suosikki. Hallitseva mestari Manchester City kohtaa kotonaan Teemu Pukin Norwichin, joka nousi yhden välivuoden jälkeen takaisin Valioliigaan. Cityn kausi käynnistyi 0-1 vierastappiolla Tottenhamia vastaan, mutta eväitä vierailla oli voittoonkin asti. Kokoonanpanokaan ei optimaalinen ollut, sillä useampi avauksen ukko aloitti ottelun vaihtopenkiltä. Lauantaina kentällä nähtäneen jo normaalia lähempänä oleva rosteri.

Norwich hävisi avauskierroksen ottelun kotonaan Liverpoolille maalein 0-3, joten tyly oli paluu Valioliigaan. Vaikka tuloksessa aavistuksen ilmaakin oli mukana, ei Kanarianlinniuista ollut pysäyttämään Mo Salahia ja kumppaneita.

Suurena suosikkina lähtevä City on runsaasti pelattu, mutta ihan syystä. Kotijoukkue lähtee arviolta jopa 86%:n suuruisena suosikkina tähän matsiin ja kelpaa varmaksi ykköseksi.

Tulos:1

2. Crystal Palace - Brentford


Patrick Vieiran tätä nykyä luotsaama Crystal Palace kärsi avauskierroksella tylyn 0-3 tappion Chelsean vieraana Stamford Bridgellä. Aivan noin murskaava ei Chelsea peliataphtumien mukaan ollut, mutta huolestuttavaa Kotkien pelissä oli aneeminen hyökkäys, jota ei päästy käytännössä lainkaan suorittamaan. Kokoonpanotilannekaan ei Palacella ole kauden alussa parhaimmillaan, sillä muutama pelaaja on yhä sivussa.

Valioliigaan ensimmäisen kerran sitten kauden 1946-47 noussut Brentford avasi kautensa hulppeasti, kun avauskierroksella se kaatoi kotonaan Arsenalin maalein 2-0. Montaa maalipaikkaa ei Brentford ottelussa luonut, mutta siitäkin huolimatta maaliodottamaa kirjattiin enemmän, kuin vastustaja. Tuossa ottelussa saatiin uusi suomalaisnimi Valioliigan historiaan, kun Marcus Forss pääsi ottelun lopussa kentälle muutamaksi minuutiksi.

Tämä on melko tasan pelattu kohde, ja ennaakkoon hyvinkin kimurantti, selvää suosikkia ei ole. Brentfordin aloitus oli hyvä, ja vieraiden kautta lähdetään pelaamaan ristin kanssa.

Tulos: X2

3. Leeds - Everton


Leeds aloitti kautensa tyylilleen uskollisena viihdyttävällä ja runsasmaalisella ottelulla, mutta tulos oli kaikkea muuta, kuin toivottu. Manchester United kyykytti Marcelo Bielsan suojatteja Old Traffordilla maalein 5-1. ManU iski Leedsin 1-1 tasoituksen jälkeen neljä osumaa reilun vartin sisään tyrmäten vieraansa täysin. Heikko startti kauteen, vaikka pelinkuva ei aivan tuloksen mukainen ollut. Adam Forshaw on todennäköisesti yhä sivussa, mutta Diego Llorenten pelaaminen on mahdollista, joskin epävarmaa.

Rafa Benitezin aikakausi Evertonin peräsimessä alkoi hyvällä nousujohteisella esityksellä Southamptonia vastaan. Soton paineli avausjaksolla 0-1 johtoon, mutta loistavan toisen jakson pelannut Toffees nousi lopulta ansaitusti 3-1 voittoon. Evertonilta sivussa ovat yhä mm. Moise Kean & James Rodriguez.

Melko ympäripyöreä ottelu ennakkoon. Everton on hienoisesti pelatumpi vihjeen kirjoitushetkellä (33-26-40). Mielestäni tämä on sellainen matsi johon voidaan ruksia kaikki merkit.

Tulos: 1X2

4. Aston Villa - Newcastle


Jack Grealishin Manchester Cityyn menettänyt Aston Villa kärsi avauskierroksella vierastappion Watfordille maalein 2-3. Vaikeaa oli avausottelussa, ja Villa pääsi mukaan vasta oltuaan 0-3 tappiotilanteessa, mutta kaikkiaan heikko esitys Vicarage Roadilla Villalta nähtiin, potentiaalia on paljon parempaan. Watford-ottelusta sivussa ollut Ollie Watkins on mahdollisesti lauantaina kokoonpnossa, ja toisi ehdottomasti lisää hyökkäyspäähän.

Newcastlenkin kausi käynnistyi tappiolla, kun West Ham haki St.James' Parkilta kolme pistettä 2-4 voitolla, vaikka Harakat tauolle 2-1 johdossa pääsikin. Hammersin rutistus toisella jaksolla oli sen verran väkevä, että pisteet lähti ansaitusti vieraiden matkaan.

Vaikka Villa onkin todella pelattu valinta, kelpaa pelkkä ykkönen tähän matsiin. Villa on ilman Grealishiakin Newcastlea laadukkaampi nippu.

Tulos: 1

5. Brighton - Watford


Viime kaudella peliesityksiin nähden oli Brighton yksi suurimmista alisuorittajista, mutta sarjapaikka lunastettiin lopulta selvällä 13 pisteen erolla. Hyökkäyspäässä oli etenkin maalinteon kanssa isoja vaikeuksia, mutta tämän kauden avauskierroksella tuota ongelmaa ei ollut. Lokit hakivat 2-1 vierasvoiton Burnleysta. Brighton teki molemmat maalinsa viimeisen 20. minuutin aikana. Muutamia poissaoloja Brightonilla on, mm. Danny Wellbeck on hyökkäyspäästä sivussa.

Vuoden tauon jälkeen takaisin Valioliigaan noussut Watford otti kolme pistettä avauskierroksella West Hamin kustannuksella. Vaikka maalimäärissä ilmaa olikin, oli voitto ansaittu, sillä kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia aina 3-0 maaliin asti, joka syntyi 66.minuutilla. Tuon jälkeen Hammers iski kahdesti, mutta Watford piti voiton itsellään.

Brighton on mielestäni turhankin pelattu kohde, ja lähdetäänkin hakemaan tästä pientä yllätystä X2-merkillä.

Tulos: X2

6. Fulham - Hull


Mestaruussarjaan takaisin pudonnut Fulham on aloittanut kautensa väkevästi. Kolmesta ottelusta (2-1-0) on pisteitä lohjennut seitsemän, joilla irtoaa sarjan toinen sija. Maaliero näyttää lukemia 8-3, ja xG-lukemienkin mukaan on lontoolaisseuralla mennyt vahvasti. Aleksandar Mitrovic on löytänyt jälleen maalijyvän kuivan viime kauden jälkeen, joten hyvältä näyttää kaikin puolin.

Hull voitti avauskierroksella Prestonin maalein 4-1, mutta tuon jälkeen on kuokkaan otettu kotona sekä QPR:ltä (0-3), että Derbyltä (0-1). Sarjasijoitus on kutakuinkin ansaittu tämän peliesityksiin nähden.

Selvänä ja ansaittuna suosikkina Fulham lähtee otteluun. Vaikka kotijoukkue onkin todella runsaasti pelattu, napataan tämä lapulle ykkösenä. Mitrovicin takaa löytyy muitakin maalinteon osaavia pelaajia, joten Fulhamilla vaikuttaisi pullat olevan hyvin uunissa.

Tulos: 1

7. Blackburn - West Bromwich


Blackburn ja viime kaudella Valioliigassa pelannut West Bromwich ovat molemmat napanneet kolmesta ensimmäisestä ottelusta seitsemän pinnaa. Rovers on voittanut ottelut Swanseaa & Nottinghamia vastaan ja pelasi tasan Millwallin kanssa. WBA puolestaan on päihittänyt Lutonin sekä Sheffield Unitedin, joka kaatui peräti 4-0. Tasan WBA pelasi Luton kanssa.

Pelillisesti WBA on kaksikosta ollut aavistuksen edellä, ja etenkin hyökkäyspäässä on peli kulkenut hyvään malliin. Suosikkina WBA tähän otteluun lähteekin, mutta yllätyssaumoja Roversille on annettava.

Tulos: X

8. Bournemouth - Blackpool


Hyvin kautensa aloittanut Bournemouth lähtee suursuosikkina otteluun Blackpoolia vastaan. Bournemouth pelasi avauskierroksella tasan WBA:n kanssa, mutta tuon jälkeen on voitot irronnut Nottinghamista ja Birminghamista, molemmat vieraissa. Aivan noin hyvin ei kuitenkaan ole Bournemouth pelannut, mitä sarjaisjoitus näyttää. Mikä on parasta ensimmäisissä ollut, niin todella tehokasta on viimeistely maalipaikoissa toistaiseksi ollut.

Blackpoolin tulokset eivät sen sijaan hääppöisiä ole ollut. Kolmesta ottelusta on plakkarissa ainoastaan pinna, maalierolla 1-4. Maaliodottamienkin mukaan on Blackpool ollut ensimmäisten otteluiden aikana yksi sarjan heikoimpia joukkueita, ja etenkin puolustuspäässä on tuntunut kiirettä riittävän.

Vaikka Bournemouth onkin todella isosti pelattu kohde, napataan tähän varma ykkönen.

Tulos: 1

9. Sheffield Utd - Huddersfield


Viime kaudella vielä Valioliigaa tahkonnut Sheffield on rämpinyt alkukauden myös sarjaporrasta alempana. Kolme pelattua ottelua, yksi piste, eikä yhtään ainutta tehtyä maalia. Samat ongelmat ovat siis läsnä, kuin Valioliigassa. Maaliodottamaakin on Blades luonut ainoastaan noin 1,8 maalin verran, joten heikkoa on ollut.

Huddersfield on napannut neljä pistettä kolmesta ottelusta, kun pisteet tasattiin Derbyn kanssa, ja viime kierroksella Preston voitettiin 1-0. Välissä kärsittiin murskatappio Fulhamille maalein 1-5. XG-tilastot ei myöskään vierasjoukkueta kovinkaan mairittele, mutta hieman paremmin sentään on mennyt, kuin Sheffieldillä.

Kotijoukkue on esityksiinsä nähden liian pelattu joukkue.

Tulos: X2

10. Derby - Middlesbrough


Wayne Rooneyn luotsaama Derby on aloittanut kauden saldolla 1-1-1, aivan kuten on lauantain vastustaja Middlesbrough. Derbyn alkukauden otteluohjelma on ollut hivenen helpompi, mutta xG-lukemienkin mukaan tämä majailee niillä sijoilla, joilla ansaitsee. MFC on pelannut hyvin, ja tappioon päättynyt QPR-ottelu olisi hyvin ollut voitettavissakin.

Middlesbroughia on pelattu päälle 40%, mutta Derbyä paremmin tämä on ensimmäisissä otteluissa esiintynytkin, jotta suosikin asema on ansaittua. Puolustuspeli on Borolla ollut vahvaa, eikä samaa tahtia päästettyjä maaleja tarvitse odottaa, jos taso pysyy samana.

Tulos: 2

11. Luton - Birmingham


Luton aloitti kautensa selvällä 3-0 voitolla Peterbroughista ja esitys oli tuossa ottelussa todella vakuuttava kaikin puolin. West Bromwichiakin vastaan peli oli ihan hyvää ja lopussa noustiin 0-3 tilanteesta 2-3:een, mutta loppuun asti ei riittänyt. Viime kierroksella Barnsley-voitossa oli hieman ylisuorittamisen makua, vaikka niukka 1-0 tulos otettiinkin.

Birmingham otti avauskierroksella ansaitun 1-0 voiton Sheffield Unitedista. Tuon jälkeen on Birmingham pelannut kotonaan maalittoman tasurin Stoken kanssa ja viime kierroksella tuloksena oli 0-2 kotitappio Bournemouthia vastaan. Melko aneemista on Bluesin hyökkäyspelaaminen ollut, mutta toisaalta puolstuspäässäkään ei ole taas ongelmia juurikaan ollut.

Luton on ylipelattu kohde, joten napataan tästä matsista kierroksen toinen pelkkä risti.

Tulos: X

12. Stoke - Nottingham


Saldolla 2-1-0 kautensa aloittanut Stoke on suosikki lauantain kotiottelussaan Nottinghamia vastaan, joka on hävinnyt kauden kolme ensimmäistä otteluaan. Stoke on ollut vireessä heti alkukaudesta, ja jokaisessa ottelussa on lopputulos ollut ansaittu. Todella vakuuttavat esitykset tältä nähtiin voittoon päättyneissä matseissa Readingia & Swanseaa vastaan. Sekä hyökkäyspäässä, että puolustuspäässä on Stoke ollut yksi parhaimpia joukkueita alkukauden osalta.

Nottingham on ollut parempi ensimmäisissä otteluissaan, kuin taulukko antaa ymmärtää. Toisaalta pari viime hetken takaiskumaalia on vesittänyt haaveet pisteistä, eikä Bournemouthia vastaan saatu ylivoimatilanne tuottanut tulosta. Tahmeaa on siis Forestilla ollut.

Stoke on perustellusti reilusti pelattu kohde, ja ykköstä otetaan varmana.

Tulos: 1

13. Cardiff - Millwall


Cardiff on saalistanut kolmen kierroksen jälkeen pinnoja viisi. Tasan se on pelannut Barnsleyn & Peterbroughin kanssa, välissä kaatui Blackpool vieraissa 2-0. Pelillisestkin on homma ollut ihan hyvällä mallilla, vaikka ongelmissa oltiinkin viimeisimmässä ottelussa Peterbroughin kanssa, mutta nousu 0-2 tilanteesta oli väkevä esitys. XG-erotus on koko sarjan kolmanneksi paras.

Millwallin kausi on lähtenyt tahmeasti liikkeelle. Se on tasannut pisteet sekä QPR:n, että Blackburnin kanssa. Molemmista otteluista olisi ehkä enemmänkin ollut otettavissa, mutta tulosta ei saatu aikaiseksi. Edellisellä kierroksella Millwall jäi puolestaan täysin pelillisesti Fulhamin jalkoihin, vaikka lukemat niukkoina säilyikin, 1-2,

Vakion viimeiseen kohteeseen napataan varmaa ykköstä, Cardiff on sen verran vakuuttava ollut kuitenkin Millwalliin nähden.

Tulos: 1

Vakio 1 21.8.2021 koko kierros:


1: 1
2: X2
3: 1X2
4: 1
5: X2
6: 1
7: X
8: 1
9: X2
10: 2
11: X
12: 1
13: 1


24 riviä - 6 €

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››