Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 24.8.2019

Julkaistu: 22.08.2019 23:05


Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 24.8.2019
Turbovoitot kasvattavat täysosumia 50%, joten 13 oikein tuloksille voittopotti on muhkeat 300 000€!

1. Liverpool-Arsenal


Kierros laitetaan käyntiin huippukamppailulla, molemmat joukkueet ovat keränneet täydet kuusi pistettä. Pool on voittanut kotona Norwichin ja edellisessä ottelussa UEFA Super Cupin rasituksen jälkeen Southamptonin. Arsenal on aloittanut Poolin tapaan sarjan kahdella voitolla, joukkueet ovatkin ainoat kuuden pisteen kerholaiset kahden ottelun jälkeen.

Liverpool on matsin suosikki. Joukkue on erittäin vahva Anfieldillä, eikä Arsenal ole viime vuosina juhlinut siellä. Oikein rastittu kotivoitto kelpaa varmaksi.

Tulos: 1

2. Manchester U-Crystal P


ManU on aloittanut kauden tasapainoisesti, kotivoitto Chelseasta ja vierastasapeli Wolvesista. Roy Hodsgonin Palacesta ei voi sanoa samaa, joukkue on vielä ilman tehtyä maalia kahden ottelun jälkeen. Viime viikonlopun Sheffieldin vierailusta ei jäänyt mitään hyvää käteen.

Kierroksen varmin ykkönen on pakko laittaa varmaksi.

Tulos: 1

3. Watford-West Ham


Hornets on kahden ottelun jälkeen nollilla niin pisteissä kuin tehdyissä maaleissakin. Avausottelussa Brighton haki pisteet Vicarage Roadilta ja viime viikonloppuna Everton oli kotikentällään parempi lukemin 1-0. West Haminkaan kausi ei ole lähtenyt ruusuisasti liikkeelle, avausmatsissa Man City kuritti Olympiastadionilla peräti 0-5 ja rantareissulta Brightonista oli tuomisina yksi piste, joka oli tilastojen valossa liikaa.

Selvästi alipelattu kotivoitto on laitettava lapulle, mutta vähämaalisuuden vuoksi lisätään risti varmistus.

Tulos: 1X

4. Sheffield U-LeicesterKierroksen yksi mielenkiintoisemmista otteluista pelataan Bramall Lanella, kun tappiottomat Sheffield United ja Leicester kohtaavat. Blades on voittanut ja pelannut tasan. Ketut ovat pelanneet kaksi tasapeliä ennakkoon ajateltuna itseään kovempia vastaan.

Kohde on kokonaisuudessa oikein pelattu, rististä on lähdettävä liikkeelle ja on oikeastaan makuasia ottaako kylkeen koti- vai vierasvoiton. Leicester on joukkueista vahvempi, joten napataan X2.

Tulos: X2

5. Brighton-Southampton


Brighton on aloittanut kauden mainiosti. Avausottelussa kaatui Warford 0-3 ja edellisessä ottelussa pisteet jaettiin West Hamin kanssa lukemin 1-1, joten neljä pistettä rantakaupungin ylpeydelle on hyvä saldo kahden ottelun jälkeen. Southamptonin alkukausi on ollut tuloksien valossa vaikea, sillä joukkue on vielä kahden ottelun jälkeen ilman pisteitä, vaikka peliesityksien perusteella olisi jopa Liverpoolia vastaan ansainnut enemmän.

Napataan kupongille kotivoitto ja otetaan kaveriksi selvästi alipelattu vierasvoitto, joka on osuessaan erinomainen haku.

Tulos: 12

6. Charlton-Brentford


Kaakkois-Lontoon ylpeys Charlton on avannut kauden erinomaisesti, kun tuloksena neljästä matsista 2 voittoa ja 2 tasapeliä. Vierailija Brentfordin alku on ollut takkuisempi, pisteitä plakkariin on kertynyt neljä. Isoimmat ongelmat Beesin pelissä on ollut maalintekeminen, sillä joukkue on tehnyt vain kaksi maalia.

Brentfordin kuuluisi olla ottelussa n. 40% suosikki, mutta vakiokansa on liikaa reagoinut Charltonin hyvään alkuun ja on tehnyt siitä 50% suosikin otteluun. Lapulle lähtee kylmästi selvästi alipelatut X ja 2.

Tulos: X2

7. Fulham-Nottingham


Fulham on ManU:n lisäksi yksi kierroksen varmimmista ykkösistä. Joukkueella on käytössä mestaruussarjaan hyvä materiaali ja joukkue on vahvimmillaan Craven Cottagelle.

Oikein pelattu kotivoitto kelpaa varmaksi.

Tulos: 1

8. Stoke-Leeds


Aina tuulisella Britannia Stadiumilla kohtaavat sarjajumbo ja sarjajohtaja. Kotijoukkue Stoken kauden aloitus on ollut suorastaan surkea, neljään matsiin 10 päästettyä maalia ja yksi sarjapiste. Leeds on aloittanut Potterssiin nähden päinvastaisesti kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä.

Leeds on vierassakin selväsuosikki ja kelpaa varmaksi.

Tulos: 2

9. Barnsley-Luton


Barnsley voitti avausmatsissa Fulhamin, mutta sen jälkeen voittoja sarakkeeseen ei ole kertynyt. Sarjanousija Luton aloitti kauden räväkästi 3-3 tasapelillä Boroa vastaan, sen jälkeen tuloksena on ollut kolme maalin tappiota.

Barnsley on hieman liikaa kerännyt kannatusta, mutta kelpaa varmaksi. Joukkue on kotona selvästi parempi kuin vieraissa, saldona kotikentältä voitto ja tasapeli.

Tulos: 1

10. Preston-Sheffield W


Mestaruussarjan yksi tasaisimmista peleistä pelataan Prestonissa Deepdale Stadiumilla, Prestonin ja Sheffield Wednesdayn välillä. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden positiivissa merkeissä keräten kuusi ja yhdeksän pistettä, kotijoukkue lueteltuna ensin.

Kohde on rastittu oikein, lähdetään liikkeelle rististä ja otetaan kylkeen alipelattu kotivoitto.

Tulos: 1X

11. Hull-Bristol C


Hull hävisi viikolla tasaisen ottelun Blackburnille 0-1, ottelussa Hull epäonnistui rangaistuspotkussa ensimmäisellä puoliajalla. Bristol City porskuttaa kahden ottelun voittoputkessa, viikolla joukkue aiheutti Derbylle kauden ensimmäisen tappion.

Ottelu on hyvin ympäripyöreä, haetaan otteluun merkit 1 ja 2. Varsinkin vierasvoitto olisi erittäin maukas osuessaan.

Tulos: 12

12. QPR-Wigan


Ottelussa kohtaavat kaksi heikkovireistä joukkuetta, QPR on pelannut kaksi edellistä ottelua ilman pisteitä, kun vierasjoukkue Wigan porskuttaa kaikki kilpailut mukaan lukien neljän ottelun tappioputkessa.

Ärrät on hieman ylipelattu, mutta kelpaa varmaksi. Wigan ei herätä suurta luottamusta vieraskentällä.

Tulos: 1

13. Middlesbrough-Millwall


Jonathan Woodgate sai vihdoin Boron peräsimessä voiton, kun viikolla kaatui Wigan kotikentällä. Voitto oli varmasti vapauttava koko organisaatiolle. Millwall koki viikolla kauden ensimmäisen tappion, kun Fulham pöllytti Craven Gottagella leijonia peräti 4-0.

Boron kotivoitto on oikein pelattu, joten se kelpaa varmaksi. Millwall on selvästi kotikentällä The Denillä parempi, kuin reissupeleissä.

Tulos: 1

Vakio 1 24.8.2019 koko kierros:

1. 1
2. 1
3. 1X
4. X2
5. 12
6. X2
7. 1
8. 2
9. 1
10. 1X
11. 12
12. 1
13. 1