Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 24.4.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 24.4.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Valioliigan, Championshipin, Ykkösliigan sekä Veikkausliigan otteluita. Bonuskierroksella 13 oikein voittoluokkaan lisätään 300 000€, joten Vakion potti on jopa 600 000€! Peliaika loppuu lauantaina klo 16:58.
Kohde sulkeutuu: 24.04.2021 16:58

1. West Ham - Chelsea


Lontoolaisjoukkueet West Ham ja Chelsea lähtevät tasatilanteesta tavoittelemaan Valioliigan top-4 sijoitusta kovien panosten matsissa. Chelsealla on selkeä etu loukkaantumisten suhteen, mutta toisaalta kovempi rasitus. Hammers on näitä matseja viime ajat hallinnut ja ylipäänsä ollut kotona koko kauden loistava. Kaikesta huolimatta Chelsea nousee vieraissakin noin kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi.

Vakiossa Chelsea on yllättäen jäämässä selkeähkösti alipelatuksi. Ei Blues tuloksellisesti ihan timanttinen ole ollut, mutta kyllähän joukkue Thomas Tuchelin aikana on mennyt valtavasti eteenpäin. Kokoonpanokin on Mateo Kovacia lukuunottamatta terve. Kakkonen on ihan mainio varma viikon vakiorivin avauskohteeseen.

Tulos: 2

2. Sheffield United - Brighton


Rivin toisessa Valioliigan kohteessa panosta onkin sitten enää vierailla. Sheffield United on putoamisensa "varmistanut" käytännössä jo aikoja sitten ja vire on umpisurkea. Brightonin tilanne puolestaan on paljon valoisampi. Tiistain tasuripinna Chelsealta oli kova suoritus ja säilyminen on täysin omissa käsissä.

Motivaation lisäksi vieraita tukee umpitiivis puolustaminen ja hieman terveempi kokoonpano. Ja onhan Gulls ylipäänsä tästä kaksikosta paljon laadukkaampi. Ben White on pelikiellossa, mutta kyllä alakertaan vaihtoehtoja löytyy. Kohdilleen pelattu Brighton kelpaa sekin oikein mukavasti aina varmaksi asti viikon kupongilla.

Tulos: 2

3. QPR - Norwich


Norwich on nousunsa varmistumisen jälkeen ollut melko tasapaksu nippu. Nyt voisi olla nousujuhlat juhlittu ja aika palata vielä hetkeksi arkeen. QPR antaa hyvän ponnahduslaudan tähän, sillä lontoolaisilla ei myöskään enää panosta ole. Surkeasti kauden aloittanut Ärrät on ollut tulosten valossa ihan kelpo vireessä, mutta ei joukkue kuitenkaan ihan niin hyvä "oikeasti" ole.

Vierasjoukkue tarjoaa myös mainion idean Vakioon. Canaries vie ottelun hieman useammin kuin kerran kahdesta ja pelikannatus on jäämässä selkeähkösti tuon alle. Kakkonen on täten erinomainen ideavarma haastavalla kierroksella.

Tulos: 2

4. Watford - MillwallChampionshipin kohteet avataan sarjakakkosen Watfordin matsilla Millwallia vastaan. Kotijoukkue otti todella ison voiton viikolla Norwichista ja nyt on mahdollisuus varmistaa nousu Valioliigaan. Millwallilla ei panosta ole, joten motivaatioetu on vähintäänkin rankasti Hornetsin puolella. Kassari Ben Foster on isänniltä sivussa ja pari muutakin poissaoloa on, mutta isännät ovat edelleen myös selvästi laadukkaampi joukkue.

Millwall romahti viikolla kotonaan Bournemouthia vastaan ja nyt haaste on vähintään yhtä kova. Vakiokansa on ruksinut kotivoiton karvan verran yli, mutta ei tähän kohteeseen vaihtomerkkejä tuhlata. Noin kaksi kertaa kolmesta voittava Watford on ihan maistuva kotivarma.

Tulos: 1

5. Barnsley - Rotherham


Barnsley otti ison voiton Huddersfieldista keskiviikkona ja samalla valtavan harppauksen kohti nousukarsintoja. Voitto tästä matsista käytännössä varmistaisi sijoituksen kuuden joukossa Valerien Ismaelin miehistölle. Ainoa huolenaihe lienee hieman heikentynyt kotivire, Tykes on voittanut vain yhden neljästä viime matsistaan Oakwellilla.

Rotherhamin kolme perättäistä tappiota on tehnyt elämän hankalaksi vieraille. Paul Warnen miehistöllä on sentään kaksi rästiottelua puolellaan, mutta pistemenetyksiin ei oikein enää olisi varaa. Ei Millers toivoton joukkue ole ja tasuripinnaan on pienet saumat. Otetaan siis hieman ylipelatun kotivoiton lisäksi myös risti kupongille.

Tulos: 1X

6. Middlesbrough - Sheffield Wednesday


Keskikastin Middlesbrough paransi vähän osakkeitaan voittamalla Rotherhamin viikolla. Vire on silti hyvin vaatimaton, eikä panostakaan enää otteluissa ole. Neil Warnockilla on edelleen myös karmea loukkaantumissuma riesanaan, joten loppukaudesta ei kannata liikoja Borolta odotella.

Vierailija Sheffield Wednesday puolestaan pelaa edelleen elämästään Championshipissä. Viikolla otettu hieno voitto Blackburnista tarkoittaa, että saumoja yhä on. Kokoonpanokin on paljon isäntiä terveempi, joten kyllä Pöllöillä tässä saumat on. Vakiokansa on ilmeisesti vanhasta muistista ruksinut kotivoiton 50% tuntumaan, joten ohitus on ilmiselvä valinta.

Tulos: X2

7. Nottingham - Stoke


Panokseton alemman keskikastin matsi kääntyy etukäteen hieman kotijoukkue Nottinghamin suuntaan. Parhaimmillaan jopa nousukarsintapaikoista taistellut Stoke on romahtanut pahasti ja näidenkin joukkueiden ero on enää vain kuusi pinnaa. Forest on ehdottomasti ollut viime ajat vähemmän huono, vaikka isäntienkään tulokset eivät juuri mairittele.

Kohde on Vakiossa ruksittu käytännössä täysin oikein, joten mikään merkki ei sinänsä ole väärin. Me lähdemme nähdyn perusteella hakemaan ideavarmaa Nottinghamista, Chris Hughtonin miehistö vaikuttaa juuri nyt hieman laadukkaammalta molemmissa päissä kenttää.

Tulos: 1

8. Derby - Birmingham


Derbyn neljän matsin tappioputki on vienyt Pässit takaisin vaarallisille vesille, eroa putoamisviivaan on jälleen tuskastuttavan vähän. Nyt vastaan asettuu reippaasti parantanut ja oikein hyvin puolustava Birmingham, joten kotijoukkueen tuska saattaa hyvinkin saada jatkoa.

Motivaatiotekijät puoltaisivat sinänsä isäntiä, mutta tähän asti se on näkynyt lähinnä ylimääräisenä tuskana. Vapautuneesti pelaava Birmingham ottaa vähintään pinnan mukaansa yli 60% ajasta, joten tällä pelikannatuksella on pakko uskoa Derbyn laahaamisen jatkumiseen.

Tulos: X2

9. Cardiff - Wycombe


Cardiffin bensa loppui sitten kuitenkin kalkkiviivoilla ja nousukarsintapaikka jäi kauas. Mick McCarthyn miehistöllä ei enää panosta loppukauden matseissa ole ja ehkäpä pientä kokeiluhenkeä nähdään myös kokoonpanon suhteen. Wycombe puolestaan tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton, mikäli hauraita säilymishaaveita halutaan pitää yllä.

Wycombe onkin ollut viime aikoina ihan kelpo vireessä. Se voi olla liian vähän liian myöhään, mutta taisteluilmeen puuttumisesta ei Chairboysia ainakaan voi syyttää. Gareth Ainsworthilla on jälleen myös Ryan Tafazollia lukuunottamatta täysi miehistö käytössään. Vakiokupongilla kotivoitto on kerännyt liikaa kannatusta, joten mennään motivaation suuntaan ja ohitetaan ylipelattu Cardiff tyystin.

Tulos: X2

10. Blackburn - Huddersfield


Blackburn on ollut kevään hämmentävän heikossa vireessä ja haluaa varmasti lopettaa kauden paremmalla tavalla. Panosta ei sinänsä ole, paitsi manageri Tony Mowbraylla jonka työpaikka on kaikkea muuta kuin turvassa. Muutoksia keskiviikon Sheffield Weds-tappion jälkeen on varmasti luvassa myös kokoonpanoon.

Huddersfield on puolestaan ollut heikko sekin ja jopa putoaminen on teoriassa edelleen mahdollista. Käytännössä Carlos Corberanin miehistö lienee kuitenkin piakkoin turvassa. Laadukkaampi Rovers nousee tässä matsissa lähes kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi, joten Vakiossa pelikannatus on kohdallaan. Otetaan hieman pitkin hampain kotivoitto aina varmaksi asti.

Tulos: 1

11. Coventry - Preston


Upean kauden pelannut Coventry on jälleen kolmen voiton putkessa ja säilymistaistolle voidaan viitata kintaalla. Keskiviikkona tuli komea vierasvoitto Stokesta ja Mark Robinsin miehistö on ylipäänsä erinomaisessa iskussa rajallisella materiaalilla. Preston puolestaan on paljon kovemmalla nipulla vain pinnan ylempänä, joten North Endin kausi on ollut karmaiseva pettymys.

Vakiossa on kuitenkin pakko mennä vastavirtaan. Preston on kaikesta huolimatta selvästi laadukkaampi ja myös parantanut viime aikoina. Ylipelattu Coventry unohdetaan tällä kertaa, sillä pelikannatus on menossa melko selvästi yli.

Tulos: X2

12. Lincoln - Hull


Ykkösliiga tarjoilee ison matsin vakioriviin, kun nousukarsintapaikoilla oleva Lincoln isännöi sarjakärki Hullia. Pieniä loukkaantumishuolia on tasapuolisesti, isänniltä sivussa ovat skottien maajoukkuemies Liam Bridcutt ja hyökkääjä Tom Hopper. Vierailta puolestaan ainakin itävältalaislaituri Thomas Mayer ja nuori pakki Festus Arthur ovat lasaretissa.

Laadukkaampi Hull on ottelun suosikki ja tämä on myös vakiokansalla hanskassa. Vieraat ovat keränneet aivan karvan verran liikaa pelikannatusta, mutta ei vierasvoitto varsinkaan bonuskierroksella mikään huono merkki ole. Isommissa kupongeissa ristivarmistuksen voi lykätä kylkeen.

Tulos: 2

13. FC Inter - KuPS


Viikon vakiorivin päättää Veikkausliigan huippumatsi. Vierasjoukkue KuPS on etukäteen HJK:n ykköshaastaja mestaruudesta ja kyllä myös FC Inter jälleen mitalikandidaatteja on. Avausmatsi on aina arvoituksellinen, mutta puhtaasti pelivoiman perusteella vierasjoukkue KuPS lähtee tähän otteluun niukkana suosikkina.

Vakioveikkaajat ovat olleet erinomaisesti tilanteen tasalla ja ruksineet kohteen ihan kohdilleen. Otetaan laadukkampi KuPS perusmerkiksi, mutta kyllä avausottelun epäselvyys puoltaa myös ristivarmistusta.

Tulos: X2

Vakio 1 24.4.2021 koko kierros:


1. 2
2. 2
3. 2
4. 1
5. 1X
6. X2
7. 1
8. X2
9. X2
10. 1
11. X2
12. 2
13. X2

64 riviä - 16€

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››