Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 27.8.2022

Lauantain Vakio 1-kierroksella veikataan pelejä totuttuun tapaan Englannin Valioliigasta ja Mestaruussarjasta. Peliaika päättyy perinteisesti lauantaina klo 16.58. | 27.8.2022 | 16.58
Kohde sulkeutuu: 27.08.2022 16:58

1. Manchester City - Crystal P


Vakio 1-kierros startataan Manchester Cityn ja Crystal Palacen kohtaamisella, jossa ei ennakkosuosikista ole minkäänlaista epäselvyyttä. City on kolmesta pelaamastaan ottelusta voittanut kaksi ja pelannut kertaalleen tasan, eli tappiottomassa putkessa joukkue liihottaa. Palace sen sijaan on kolmesta ottelusta napsinut itelleen neljä pistettä. Pep Guardiolan poppoo on ottelussa massiivinen ennakkosuosikki emmekä mekään sitä kyseenalaista, materiaaliltaan valovuoden vieraita edelleä oleva City nappaa kotonaan itselleen kolme pistettä ottelusta ja palaa näin voittokantaan.

Tulos: 12. Liverpool - Bournemouth


Alkukauden suurin alisuorittaja Liverpool lähtee otteluun Bournemouthia vastaan suosikkina. Jürgen Kloppin miehistö on ollut heikossa vireessä, viimeisimpänä todisteena tästä oli tappio toiselle kriisiseuralle, eli ManU:lle numeroin 2-1. Isännät ovat kolmen pelatun kierroksen jälkeen vain kahdessa pisteessä, tämä tahti ei varmasti kelpaa alkuunkaan ja täyskäännös formiin on saatava ja vauhdilla. Vierailija Bournemouth on kolmesta matsistaan napannut itselleen yhden voiton ja kaksi tappiota, joten ei sielläkään kausi mitenkään ruusuisesti ole lähteny liikkeelle.

Vaikka Pool on alisuorittanut rajusti alkukauden aikana, on äärimmäisen vaikea nähdä että Anfieldillä tässä ottelussa olisi muuta lopputulosta kuin kotivoitto. Luotamme isäntiin että joukkue ottaa ryhtiliikkeen kotiyleisönsä edessä ja nappaa itselleen kauden ensimmäisen voittonsa!

Tulos: 13. Chelsea - Leicester


Vaisua alkukautta pelaava Chelsea saa vieraakseen vielä vaisummin sarjan avanneen Leicesterin. Thomas Tuchelin miehistö on kolmen kierroksen jälkeen sarjassa vasta sijalla 12, pisteitä kolmesta matsista joukkue on saalistanut neljä. Leicester sen sijaan on sarjassa sijalla 18, kolmen kierroksen saldona on vain yksi tasuripiste.

Chelsea on meidän kirjoissamme otteluun tultaessa suosikki, joukkue koki edellisellä kierroksella nöyryyttävän tappion vieraissa Leedsille ja tulee varmasti matsiin ärsytettynä. Heikkovireinen Leicester joutuu ottelussa sijaiskärsijäksi eikä joukkueen pistepussin sisältö kasva tämänkään matsin jälkeen, Chelsea lapulle varmaksi.

Tulos: 14. Brighton - Leeds U


Alkukauden pirteät yllättäjät Brighton ja Leeds kohtaavat. Joukkueet ovat kolmen kierroksen jälkeen sarjassa perättäisillä sijoilla neljä ja viisi, tasapisteissä tietenkin. Kumpikin joukkue tulee otteluun voitollisissa tunnelmissa, Brighton kaatoi komeasti vieraissa West Hamin numeroin 2-0, kun taas Leeds murjoi kotonaan Chelsean komeasti numeroin 3-0.

Ottelu on äärimmäisen haastava pelattava, molemmat joukkueet tulee otteluun loistovireessä ja pienoisessa hurmoksessa. Me pelaamme kohteen läpi ja käytämme matsiin kaikki mahdolliset merkit, joukkueiden välille ei eroa saa luotua vaikka kuinka yrittäisi ja tämä on varmin tapa saada tähän haasteelliseen matsiin osuma.

Tulos: 1X25. Brentford - Everton


Valioliigassa kahdeksantena oleva Brentford saa vieraakseen sarjan häntäpäässä majailevan Evertonin. Brentford on kolmesta pelaamastaan matsista napsinut neljä pistettä ja starttia kauteen voidaan pitää onnistuneena. Samaa ei voi sanoa Evertonista, Frank Lampardin alaisuudessa oleva joukkue on kolmen kierroksen jälkeen yhdessä pisteessä.

Vaikka Brentord edellisellä kierroksella hävisikin Fulhamille, niin joukkue lähtee matsiin meidän kirjoissamme suosikkina. Myös peliprosenteissa joukkue on päälle 40% suosikki jonka me myös allekirjoitamme. Everton on ollut alkukauden aikana äärimmäisen vaisu ja tulee olemaan isäntien kanssa suurissa ongelmissa ottelussa. Me pelaamme lapullemme rohkeasti varman kotivoiton, tähän otteluun kuitenkin on hyvä ratkaisu varmistella kotivoitto myös tasurimerkillä.

Tulos: 16. Arsenal - Fulham


Alkukauden vakuuttavin joukkue Arsenal saa vieraakseen pirteästi esiintyneen Fulhamin. Arsenal on ainoa joukkue Valioliigassa joka on ilman pistemenetyksiä, kolmesta ottelusta kolme voittoa ja maaliero on komea 9-2. Myös Fulhamin alkukausi on hieno, joukkue on ilman tappioita ja pisteitä kolmesta matsista on kertynyt viisi.

Arsenal on sarjan vakuuttavin joukkue ja me pelaamme matsin heidän kauttaan. Mikel Artetan miehistöllä on melkoinen lentokeli ja hurmos päällä, emmekä usko että Fulhamista sitä lentokeliä on katkaisemaan. Vaikka Fulham nappasikin edellisellä kierroksella kauden ensimmäisen voittonsa ja sai siitä lisäboostia tekemiseensä, on joukkue silti Arsenalin vieraana selvä altavastaaja. Arsenalin voi huoletta laittaa kotonaan varmaksi ja säästelemme merkkejä muihin kohteisiin.

Tulos: 17. Middlesbrough - Swansea


Championshipin häntäpään taistossa Middlesbrough saa vieraakseen Swansean. Isännät ovat viidestä alkukauden matsistaan saaneet kerätyä vain kolme tasuripistettä, Swansea sen sijaan on sentään saanut voittotilinsä auki ja pistepussissa on täytettä viiden pisteen verran. Kumpikin joukkue tulee otteluun tappio niskassaan, Middlesbrough taipui vieraissa Readingille numeroin 1-0, kun taas Swansea hävisi kotikentällään Lutonille 0-2.

Ottelun voittajan veikkaaminen on hankalaa, kumpikin joukkue on alisuorittanut merkittävästi alkukauden matseissa. Meidän kirjoissamme Middlesbrougin joukkueessa on vieraita enemmän potentiaalia, joukkueen pitää vain saada kurssi kääntymään. Päämerkkimme matsiin on varma tasuri, tasaisista lähtökodista lähdettävässä ottelussa on tasapeli todennäköinen, tasurin varmistelemme kotiedun turvin etulyöntiaseman saavalla Middlesbroughilla.

Tulos: 1X8. Millwall - Reading FC


Sarjassa kymmenentenä oleva Millwall saa vieraakseen kärkikahinoissa mukana olevan Readingin. Millwall on viidestä ottelustaan napsinut itselleen seitsemän pistettä, vierailija Reading sen sijaan on samassa ajassa saanut itselleen yhdeksän pistettä. Ero joukkueiden välille tulee formeissa, kotijoukkue Millwall on kahdesta viimeisimmästä ottelusta pelannut kertaalleen tasan ja hävinnyt kerran, kun taas Reading lähtee jahtaamaan matsista jo kolmatta perättäistä voittoa.

Millwall on peliprosenteissa suosikki, mutta me emme tätä allekirjoita. Reading on loistovireessä otteluun tultaessa ja on meidän kirjoissamme suosikki, pelaammekin vierasvoiton lapulle. Millwallin kotietu ja kohtalaisesti alkanut alkukasusi kuitenkin rajoittaa rohkeuttamme tässä ottelussa ja varmistelemme vierasvoiton tasurilla!

Tulos: X29. Cardiff C - Preston


Championshipin keskikastissa olevat Cardiff City ja Preston kohtaavat lauantaina. Kumpikin joukkue on viidestä ottelusta kerännyt itselleen seitsemän pistettä, Prestonin kannalta erikoista tilastoista tekee sen että joukkue on viidestä ottelustaan voittanut yhden ja pelannut peräti neljä tasuria. Tasuri on myös meidän merkkimme tähän otteluun, joukkueet tulevat matsiin tasaisista lähtökohdista ja suurta eroa joukkueissa ei ole. Prestonin alkukauden neljä tasuria vahvistaa uskoamme siitä, että tähän otteluun uskaltaa pelata tasapelin jopa varmaksi!

Tulos: X10. Blackburn - Stoke


Championshipin neljännellä sijalla oleva Blackburn isännöi häntäpäässä majailevaa Stokea. Blackburn on alkukauden viidestä ottelustaan voittanut kolme ja on saalistanut itselleen näin yhdeksän pistettä. Stoken tilanne sen sijaan on heikko, vieraiden saldo on neljä pistettä ja putoamisviiva kummittelee vain pisteen päässä.

Tämä ottelu on Championship-matseista ennakolta selvin. Blackburn on formiltaan ja materiaaliltaan vieraita edellä ja tähän kun lisätään kotietu, niin emme usko Stokella olevan ottelussa saumoja. Blackburn on peliprosenteissa yli 50% suosikki ja me allekirjoitamme tämän, isännät lähtevätkin varmaksi lapullemme ja säästelemme merkkejä muihin matseihin.

Tulos: 111. Hull - Coventry C


Sarjassa neljäntenä oleva Hull lähtee massiivisena suosikkina matsiin Coventryä vastaan. Hull on viidestä ottelustaan kerännyt itselleen kahdeksan pistettä ja on näin sarjan kärkipäässä. Coventryn tilanne on mielenkiintoinen, joukkue on pelannut vain kaksi ottelua ja pisteitä vierailla on yksi. Joukkueen edellinen matsi on parin viikon takaa ja siitäkin tuli tappio. Hullilla on ottelusssa itsellään kotietu, etu formissa ja etu myös pelituntumassa, joten mikään muu kuin kotivoitto olisi iso yllätys.

Tulos: 112. Wigan - Burnley


Wiganin ja Burnleyn kohtaaminen on Championshipin otteluista ylivoimasesti kiharaisin. Wigan on alkukauden otteluistaan kerännyt itselleen kuusi pistettä, kuten myös Burnleykin. Vieraiden tapauksessa puhutaan valtavasta alisuorittamisesta, sillä materiaalinsa puolesta Burnleyn pitäisi kuulua sarjan kärkikastiin. Vieraiden leirissä odotetaankin kuumeisesti kurssin kääntymistä, nähtäväksi jää tuleeko se jo tässä ottelussa.

Wigan tulee matsiin voitto takataskussaan ja se antaa kotimatsiin varmasti lisäboostia. Ottelun voittajan arvioiminen on äärimmäisen vaikeaa, sillä Burnley saattaa saada pelinsä loksahtamaan kohdalleen ihan minä hetkenä hyvänsä. Kierroksen muista otteluista on jäänyt merkkejä sen verran paljon säästöön, että voimme hyvällä omallatunnolla pelata kohteen läpi ja käyttää otteluun kaikki mahdolliset merkit.

Tulos: 1X213. Watford - QPR


Kierros lyödään päätökseen kärkitaistossa mukana olevan Watfordin ja alemmassa keskikastissa majailevan QPR:n kohtaamisella. Isännät ovat vielä tässä vaiheessa kautta ilman tappioita ja pyrkivät jatkamaan tätä formia myös QPR:n kustannuksella. Vieraat sen sijaan ovat heikossa vireessä, viidestä pelaamastaan ottelusta joukkue on napannut itselleen yhden voiton ja kaksi tasuria.

Watford on kotonaan peliprosenteissa lähes 60% suosikki ja me allekirjoitamme tämän. Emme kuluta matsiin sen enempää merkkejä ja pohdintoja, vahva kotijoukkue varmaksi lapuille ja eikun kassalle!

Tulos: 1
Vakio 1 27.8.2022 koko kierros:


1: 1
2: 1
3: 1
4: 1X2
5: 1
6: 1
7: 1X
8: X2
9: X
10: 1
11: 1
12: 1X2
13: 1

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!