Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 28.08.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 28.08.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Brittifutista Valioliigan & Mestaruussarjan muodossa. Peliaika päättyy lauantaina klo 16:58.
Kohde sulkeutuu: 28.08.2021 16:58

1. Liverpool - Chelsea


Vakion ensimmäinen kohde on oikea herkkupala, jossa Liverpool isännöi Chelseaa. Kumpikin joukkue on voittanut kauden kaksi ensimmäistä matsiaan, Chelsealla on ollut aavistuksen Liverpoolia haastavammat vastustajat, joten hienoinen etu kääntyy vieraille. Chelsean pussiin etua tuo myös se, että hyökkääjäkolossi Romelu Lukaku löysi heti ensimmäisessä matsissaan maalivainun ja tuo lisää uhkaa vieraiden hyökkäykseen. Tasainen ottelu on luvassa eikä tasapeli olisi yllätys, otamme ristin kaveriksi kuitenkin Chelsean voiton.


Tulos: X2

2. Norwich - Leicester


Teemu Pukin edustaman Norwichin alkukausi on ollut synkkä, tosin vastassa on ollut myös huippujoukkueet Liverpool ja Manchester City. Mutta silti näistä otteluista nähtiin vaadittava, ei Norwich ole kykeneväinen haastamaan sarjan parhaita joukkueita, johon myös Leicester lukeutuu. Varma kakkonen lapulle.


Tulos: 2

3. Aston Villa - Brentford


Marcus Forssin edustama Brentford on ollut yllättävän hyvä nippu kahdessa ensimmäisessä ottelussa, kahdesta ottelusta onkin plakkarissa neljä pistettä. Aston Villa lähtee tähän matsiin suosikkina, mutta me uskomme Brentfordin pystyvän haastamaan isännät. Vahvan puolustuksensa avulla uskomme Brentfordin tuottavan Villalle vaikeuksia ja lapulle lähteekin rivin ainoa varma risti.


Tulos: X

4. West Ham - Crystal Palace


West Ham lähtee matsiin sarjan kärkikahinoista, kahdesta ottelusta on saldona kaksi komeaa voittoa. Arsenal-legenda Patrick Vieiran koutsaama Palace on ollut odotetuissa ongelmissa alkukauden aikana, kahdesta ottelusta saldona yksi piste eikä joukkue ole saanut aikaiseksi vielä maaliakaan. Me luotamme vahvaan West Hamiin ja laitammekin lapulle varman kotivoiton!

Tulos: 1

5. Brighton - Everton


Brighton on yllättänyt alkukauden aikana, joukkue on napannut kahdesta matsista maksimipisteet. Vastassa tosin ei ole ollut mitkään huippuseurat, mutta voitot on voittoja silti. Nyt joukkue kohtaa alkukauden suurimman haasteensa kun vieraaksi saapuu Everton, joka on napannut kahdesta ottelusta neljä pistettä ja on materiaaliltaan isäntiä selvästi parempi. Me otamme lapulle hieman yllättäenkin rohkeasti varman vierasvoiton, halukkaat voivat ottaa tasurivarmistuksella.

Tulos: 2

6. Newcastle - Southampton


Newcastle ja Southampton kohtaavat ennakolta tasaisessa taistossa, joissa hienoinen etu kääntyy vieraille. Newcastle on ollut suurissa vaikeuksissa alkukauden aikana, nolla pistettä ja kuusi päästettyä maalia kahdesta kamppailusta vahvistavat tämän. Southampton nappasi edellisellä kierroksella komean tasuripisteen ManU:n kustannuksella ja uskommekin sen antavan tarvittavan boostin vieraiden tekemiseen kolmen pisteen nappaamiseen.

Tulos: 2

7. Barnsley - Birmingham


Lapun ensimmäinen Championship-kohde on erittäin kiharainen. Tasaiseen otteluun voi käyttää kaksi merkkiä ja tasurin kaveriksi kaivamme vierasvoiton. Birmigham on ollut aavistuksen isäntiä paremmassa vireessa alkukauden aikana ja edellisen kierroksen 5-0 kotivoitto Lutonista antanee lisäluottoa Birminghamin omaan hommaan ja tämän vuoksi otamme varmistuksen vieraiden kautta.

Tulos: X2

8. Middlesbrough - Blackburn


Jostain syystä Middlesbrough on matsiin lähdettäessä suosikki, itse en ainakaan näe mitään syytä tälle. Blackburn on ollut alkukauden aikana aavistuksen isäntiä edellä ja myöskin edelliskaudella Blackburn pesi Middlesbroughin keskinäisten otteluiden pisteissä 4-1. Tähän kohteeseen nappaamme edellisen kohteen tavoin tasurin varmistukseksi vierasvoiton, rohkeimmat voivat kokeilla myös varmaa ristiä.

Tulos: X2

9. Huddersfield - Reading


Huddersfield lähtee Readingia vastaan pelattavaan matsiin kaksi perättäistä voittoa takataskussaan, kun taas vieraat koittavat katkaista kahden matsin mittaista tappioputkeaan. Reading painii puolustusongelmien kanssa, sillä joukkue on neljässä Championship-matsissa päästänyt yhdeksän maalia, emmekä usko että joukkueesta on Huddersfieldiä haastamaan. Varmaa kotivoittoa lapulle.

Tulos: 1

10. Hull - Bournemouth


Bournemouth tulee matsiin ilman tappioita, kun taas Hull on onnistunut neljästä matsista voittamaan vain yhden. Vieraat ovat formiltaan ja materiaaliltaan isäntiä edellä, joten ilman sen suurempia kiemuroita varmaa vierasvoittoa lapulle.

Tulos: 2

11. QPR - Coventry


QPR on neljän matsin jälkeen sarjassa ilman tappioita, mutta silti Coventryn takana. Coventry on ollut alkuakauden yllättäjä, neljästä matsista kolme voittoa on kova saavutus. Uskomme siltikin QPR:n olevan vieraita vahvempi, vahvaan hyökkäykseen nojaava QPR on iskenyt neljässä matsissa yhdeksän häkkiä, emmekä usko Coventryn puolustuksen kestävän tätä rallia. Varma kotivoitto lapulle.

Tulos: 1

12. Luton - Sheffield U


Lutonin ja Sheffield Unitedin kohtaaminen on mielenkiintoinen, lähinnä vieraiden sarjasijoituksen vuoksi. Vierailijat majailevat sarjataulukossa viimeistä edellisenä ja neljästä matsista on saldon vain yksi piste. Sheffieldin vastukset ovat kuitenkin olleet haastavia ja uskomme vahvsti siihen, että joukkue pohjamudista nousee. Lähdemmekin hakemaan hieman yllättävästi peliä vieraiden kautta, otamme vierasvoiton varmistukseksi tasurimerkin kaveriksi.

Tulos: X2

13. Fulham - Stoke


Fulhamin ja Stoken kohtaaminen on Championshipin kärkikamppailu, kumpikin joukkue on napannut neljästä matsista kymmenen pistettä. Me luotamme kuitenkin kotijoukkueeseen, joka on suurimpia suosikkeja nousemaan Valioliigaan kauden päätteeksi. Kotiedun ja vahvemman materiaalinsa turvin uskallamme ottaa lapulle varman kotivoiton.

Tulos: 1

Vakio 1 28.8.2021 koko kierros:


1: X2
2: 2
3: X
4: 1
5: 2
6: 2
7: X2
8: X2
9: 1
10: 2
11: 1
12: X2
13: 1


16 riviä - 4€

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››