Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 28.9.2019

Julkaistu: 27.09.2019 12:17


Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 28.9.2019
BONUSKIERROS, Vakion potti on 500 000 e. 13 oikein -voittoluokkaan lisätään n. 200 000 e.
Eaglebet Eaglebet

1. Crystal P – Norwich


Roy Hodgsonin luotsaaman Palacen kausi on käynnistynyt totutulla tavalla. Joukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti, mutta hyökkäyssuuntaan on vaikeampaa. Tyyli on tuottanut alkukaudesta kelvolliset kahdeksan pistettä. Norwich ei ole muuttanut pelisysteemiään viime kaudesta, se on näkynyt positiivisesti sekä negatiivisesti. Parhaimmillaan peli kulkee mallikkaasti, mutta myös erittäin heikkoja esityksiä on nähty.

Palace lähtee otteluun n. 50% suosikkina, joten oikein pelattuna kotivoitto kelpaa varmaksi.

Tulos: 1

2. Tottenham – Southampton


Tottenhamin kauden aloitus on ollut varsin keskinkertainen, Mestarien Liigassa joukkue menetti kahden maalin johdon Olympiakosta vastaan, EFL Cupissa tuli nenään Kakkosliigan Colchesteriltä ja Valioliigassa pisteitä on vain kahdeksan. Southamptonin kauden aloitus on ollut vähän niin ja näin, käytännössä joukkue pelaa hyvin, muttei sitten kumminkaan.

Tottenhamin heikoista otteista huolimatta, se on kotona n. 70% suosikki. Peleihin lähtee vain hieman ylipelattu kotivoitto varmaksi.

Tulos: 1

3. Chelsea – Brighton


Chelsea olisi ansainnut ehkä alkukaudesta enemmän pisteitä, mutta nuorelle joukkueelle on sattunut selkeitä virheitä, jotka ovat vesittäneet piste pussin karttumista. Brighton on palannut viime aikoina tulostasolleen, joukkue ei ole voittanut Valioliigassa sitten avauskierroksen. Viikolla EFL Cupissa Aston Villa möyhensi Amexilla kotijoukkuetta 1-3.

Chelsea on tuloksiaan parempi, joten kotivoitto lähtee varmaksi.

Tulos: 1

4. Aston Villa – BurnleyVilla Parkilla pelataan Vakio kierroksen yksi tasaisemmista otteluista. Kotijoukkue Aston Villa on aloittanut kauden tuloksien valossa heikoimmin kuin Burnley, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia.

Kohde on rastittu oikein, joten merkkejä ottelussa ei kannata säästää. Burnley on ollut hieman parempi, joten peleihin lähtee X2.

Tulos: X2

5. Bournemouth – West Ham


Ottelussa kohtaavat sarjan vitonen ja kutonen, vaikka peliesityksien valossa kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut. Molemmat joukkueet ovat olleet kauden onnekkaimmat joukkueet verraten maalipaikkoihin sekä omassa että vastustajan päässä.

Bournemouthin kannatus on ehkä hieman liian vähäistä, mutta kohde on kokolailla pelattu oikein. Edellisen ottelun tapaan merkkejä ei kannata säästää. Ottelu voi kääntyä käytännössä miten päin vaan, joten peleihin lähtee 1 ja 2.

Tulos: 12

6. Wolverhampton – Watford


Molineux Stadiumilla pelataan jumbokamppailu, kun sarjan ainoat voitottomat joukkueet Wolves ja Watford kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat olleet tuloksien valossa heikkoja, vaikka peliesityksissä on näkynyt valonpilkahduksia.

Wolves lähtee kotiedun turvin suosikkina otteluun ja ansaitsee 55% suosikin aseman, mutta voittaminen on ollut vaikeaa, joten varmistetaan kohde tasapelillä.

Tulos: 1X

7. Everton – Manchester C


Everton satsaa vuodesta toiseen, mutta tulokset ovat aina samat. Joukkue pelaa erittäin vaihtelevasti, ennen City ottelua Toffees on hävinnyt Sheffield Unitedille ja Bournemouthille. Citizens hävisi toissakierroksella yllättäen Norwichille, mutta näytti kaapin paikan edellisessä ottelussa ja pöllytti Watfordia peräti 8-0.

Cityn vierasvoitto on pelattu oikein, joten se kelpaa varmaksi.

Tulos: 2

8. Blackburn – Luton


Pelijakauman puolesta ottelu on vakiokierroksen mielenkiintoisin. Blackburnista on tehty yli 70% suosikki, vaikka todellisuudessa se on vain hieman päälle 50% suosikki. Blackburn on kahden ottelun voittoputkessa, eikä se pelannut viikolla EFL Cuppia joten sen puolesta se on suosikki.

Liiallisesta kannatuksesta huolimatta kotivoitto on lapulle rustattava. Luton on yllätys valmis, joten otetaan kaveriksi vierasvoitto. Suuri maaliodottama laskee tasapelin todennäköisyyttä.

Tulos: 12

9. Preston – Bristol COttelussa kohtaavat viiden ottelun kuntopuntarin ykkönen kotijoukkue Preston ja kuntopuntarin kolmonen Bristol City. Molemmat joukkueet ovat pelanneet ajanjakson ilman tappioita, Prestonilla on yksi voitto enemmän tasapelin sijasta.

Preston on n. 50% suosikki, joten kohde on pelattu oikein. Otetaan kotivoiton kaveriksi tasapeli, joka osuessaan varsin hyvä valinta.

Tulos: 1X

10. Charlton – Leeds


Charlton on vihdoin myös tuloksien valossa palannut tasolleen, joukkue ylisuoritti rajusti alkukaudesta. Leeds johtaa ansaitusti sarjaa ja taistelee uskottavasti Valioliigaan ensi kaudeksi.

Varma vierasvoitto on hyvä valinta.

Tulos: 2

11. Swansea – Reading


Swansea on aloittanut kauden varsin hyvin. Walesilaiset ovat Leedsin jälkeen kakkosia ja ovat ainoana voittanut Leedsin tällä kaudella. Reading on hyvän jakson jälkeen pelannut neljä voitotonta ottelua peräkkäin kaikki kilpailut mukaan lukien, eikä parannusta tunnu näkyvän.

Kotivoitto on kerännyt liikaa kannatusta, mutta Reading ei tällä hetkellä sytytä. Pelataan kotivoitto varmana.

Tulos: 1

12. Derby – Birmingham


Derbyn joukkue koki kesän aikana muutoksia ja se on näkynyt tuloksissa selvästi, joukkue on voittanut vasta yhden ottelun (sarja avauksen). Birmingham on pelannut varsin hyvin, joukkue on kerännyt 13 pistettä ja on ylemmässä keskikastissa.

Derby ei herätä luottamusta, joten peleihin lähtee rohkeasti X2.

Tulos: X2

13. Middlesbrough – Sheffield W


Vakiolapun päätösottelussa kohtaavat keskikastin Middlesbrough ja Sheffield Wednesday. Ehkä hieman yllättäen Sheffield W on kerännyt neljä pistettä enemmän kuin kotijoukkue Boro.

Tasainen ottelu luvassa, jossa maaliodottama on hyvin pieni. Pelataan otteluun 1X.

Tulos: 1X

Vakio 1 28.9.2019 koko kierros:

1. 1
2. 1
3. 1
4. X2
5. 12
6. 1X
7. 2
8. 12
9. 1X
10. 2
11. 1
12. X2
13. 1X


128 riviä 32e