Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 3.4.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 3.4.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Valioliigan, Serie A:n, La Ligan sekä Bundesliigan otteluita. Bonuskierroksella 13 oikein voittoluokkaan lisätään 100 000€! Peliaika loppuu lauantaina klo 16:28.
Kohde sulkeutuu: 03.04.2021 16:28

1. Leicester - Manchester City


Kierros alkaa Valioliigan huippumatsilla. City on käytännössä mestaruutensa jo varmistanut, mutta Leicesterillä on vielä paljon pelattavaa. Paikka Mestarien liigassa on täysin omissa käsissä, joskin lisäpinnoja tarvitaan vielä rutkasti. Cityllä varmasti mielessä on jo myös ensi viikon Mestarien liigan puolivälieräavaus Etihadilla Dortmundia vastaan.

Kohde on äärimmäisen kimurantti. Pep Guardiola kierrättänee reippaasti, mutta laadukashan Citizens silti on ja tottakai myös matsin selkeä suosikki. Vakiokupongilla vieraiden pelikannatus on jäämässä turhan pieneksi, joten kakkonen on hyvä perusmerkki. Otetaan kuitenkin myös ristivarmistus kupongille, motivaatioetuhan ottelussa ehdottomasti on isännillä.

Tulos: X2

2. Arsenal - Liverpool


Eipä puutu panosta kakkoskohteestakaan. Kukapa olisi uskonut, että huhtikuun alussa Liverpool on Valioliigassa sijalla seitsemän ja Arsenal pari pykälää alempana. Kovalla loppukirillä kausi olisi molemmilla vielä mahdollista edes osin pelastaa, matka eurokentille ei taulukossa ole varsinkaan vierailla kovin pitkä.

Myös Liverpoolilla on seuraavalla viikolla tiedossa UCL-mähinä, joten rotaatiota nähdään ja poissaolojakin edelleen piisaa. Silti myös Pool nousee vieraissa selkeäksi suosikiksi. Kun vakiokansa on ruksinut kohteen täysin tasan, Pooliin on pakko luottaa varmamerkinnän arvoisesti.

Tulos: 2

3. Leeds - Sheffield United


Hyvän kauden pelannut Leeds on yllättäenkin varmistanut säilymisensä jo hyvissä ajoin ennen sarjan päätöstä. Viime aikoina meno on ollut takkuisempaa, mutta nyt olisi sauma ottaa ensimmäinen kahden perättäisen voiton putki sitten tammikuun. Liam Cooperin ja Rodrigon osallistuminen on epävarmaa, muuten Marcelo Bielsan miehistö on käytännössä terve.

Eipä ole isommin pelattavaa vieraillakaan, Bladesin putoaminen on teoreettista varmistusta vaille valmis. Loukkaantumislista on hurjan pitkä, joten lähtökohdat ovat vaikeat myös kauden loppusuoraan. Paljon laadukkaampi Leeds nousee lähes kaksi kertaa kolmesta voittavaksi kotisuosikiksi. Vakiossa kannatus tuntuu menevän karvan yli, joten isommissa kupongissa myös yllätysristiä voi hakea ykkösen kylkeen.

Tulos: 1

4. Torino - JuventusTorinon paikallispeli avaa vakiokupongin Serie A:n osuuden. Juventuksen tappio Beneventolle ennen kansainvälistä taukoa taisi käytännössä vesittää mestaruushaaveet. Kotijoukkue Torino puolestaan pelaa loppukauden tuli hännän alla, eroa putoamisviivaan on yksi vaivan piste. Yksi rästiottelu isännillä sentään on myös apunaan.

Juve "menetti" tauon aikana paljon pelaajiaan myös maajoukkueisiin, joten isänille on pakko laskea pientä lepoetua. Tasoero on kuitenkin melkoinen ja kyllä Juventus tässä lähemmäs 70% suosikki on. Peliprosentit ovat Vakiossa jäämässä jopa hieman vajaiksi, joten Vanha Rouva kelpaa ihan mainiosti aina varmaksi asti.

Tulos: 2

5. Bologna - Inter


Bologna napsi ennen taukoa kaksi arvokasta voittoa, joilla säilyminen taisi kokolailla varmistua. Viihdyttävää futista pelaava kotijoukkue on ehdottomasti kauden onnistujia, mutta nyt haaste on massiivinen. Sarjakärki Inter on hirmuvireessä ja haluaa tehdä lisää eroa Milaniin ja kumppaneihin. Vierasjoukkue pääsee myös kelpo kokoonpanolla ja melko levänneenä otteluun.

Hurjan paljon laadukkaampi on vierassakin lähes 70% suosikki. Vakiokansa on hyvin hajulla tilanteesta ja kohde onkin ruksittu ihan kohdalleen. Tässäkin kohteessa kakkonen on hyvä perusmerkki, mutta riskihakuisemmat voivat lisätä myös ristin kupongille. Tasuri nostaisi rivin arvoa huomattavasti.

Tulos: 2

6. Real Madrid - Eibar


Real Madrid on voittanut kolme edellistä otteluaan ja vire näyttäisi löytyvän juuri oikeaan niin kotimaan sarjaa kuin Mestarien liigaakin ajatellen. Eden Hazard ja Daniel Carvajal jatkavat varmuudella sivussa, Toni Kroos ja Federico Valverde ovat epävarmoja osallistujia. Vahvalla kokoonpanolla Real silti tähänkin matsiin lähtee.

Vieraiden tilanne on erittäin hankala, Eibar ei ole yhteentoista matsiin voittanut ja putoaminen on realismia. Puolenkymmentä runkomiestä on lisäksi lasaretissa. Ehkäpä vieraiden onkin järkevintä säästää paukkuja otollisempiin otteluihin. Hieman ylipelattunakin Real on ilmiselvä varma.

Tulos: 1

7. RB Leipzig - Bayern München


Bundesliiga avataan ehdottomalla huippumatsilla. Bayernin kaula Leipzigiin on ennen ottelua neljä pinnaa, joten jotain isäntien pitäisi tästä mukaansa saada ja mieluiten voitto. Pientä helpotusta kotijoukkueelle tuo maajoukkuetehtävissä loukkaantuneen superkärki Robert Lewandowskin poissaolo. Vierailla on myös edessään ensi viikolla Mestarien liigan ottelu, mikä voi tuoda pientä lisävaihtelua kokoonpanoon.

Näistä lähtökohdista RB Leipzig ei ole isokaan altavastaaja otteluun. Vakiokansa luottaa selkeästi liikaa nimekkäämpään vierasjoukkueeseen, joten ohituskaistalle lähdetään. Ykkösristi kattaa yli 60% matsin lopputuloksista, joten ihan hyvää etua on tarjolla.

Tulos: 1X

8. Wolfsburg - FC Köln


Sarjakolmonen Wolfsburg kokosi itsensä hienosti Hoffenheim-tappiosta ja otti ennen taukoa kaksi perättäistä voittoa. Marginaalia alkaa olla mukavasti UCL-sijoituksia ajatellen, joten erinomaista kauttahan kotijoukkue pelaa. Vieraiden haasteet puolestaan ovat täysin toisenlaiset, tällä hetkellä Köln on menossa säilymiskarsintaan mutta erot molempiin suuntiin ovat minimaalisia.

Köln ei kuitenkaan ole ihan niin huono joukkue kuin mitä sarjataulukko väittää ja myös mitä vakioveikkaajat tuntuvat ennakoivan. Parhaimmillaan vieraat puolustavat ihan mukiinmenevästi, eikä Wolfsburg toisaalta mikään kliininen maalikone ole. Kotijoukkueen kannatus on lievästi laukalla, joten vähintään ristivarmistus on syytä ottaa mukaan.

Tulos: 1X

9. Augsburg - Hoffenheim


Augsburg ja Hoffenheim ovat sarjataulukossa vain pisteen välein, vieraiden ollessa pykälää ylempänä. Taulukko kuitenkin hieman valehtelee, pelillisesti Hoffenheim on kaksikosta paljon parempi ja myös materiaaliltaan laadukkaampi. Pienenä suosikkina se lähtee myös tähän otteluun, jolla on molemmille vielä jonkin verran panostakin.

Vakiokansa on ilmeisesti ruksinut kohteen puhtaasti sarjataulukon perusteella, sillä joukkueet ovat keränneet lähes yhtä paljon pelikannatusta. Tasalaatuisempi Hoffenheim on vieraissa vähintään 45% suosikki, joten kakkonen tarjoaa mukavasti etua.

Tulos: 2

10. Dortmund - Eintracht Frankfurt


Dortmund on sen verran saanut juonesta kiinni, että sesonki on vielä mahdollista pelastaa. Kovin haaste on ensi viikon Mestarien liigan puolivälierä, mutta sarjaankin pitäisi panostaa. Tällä hetkellä kotijoukkue on viidentenä neljä pinnaa juuri Eintrachtista ja ensi kauden UCL-paikasta. Panosta matsissa siis on valtavasti.

Eintracht on ollut yllättävän hyvä pitkin kautta, mutta kyllähän Dortmund tässä selkeäksi suosikiksi nousee. Kotivoitto on luvassa useammin kuin kerran kahdesta, joten vakiokupongilla kohde on ruksittu ihan kohdalleen. Ykkönen kelpaa ihan kernaasti varmaksi saakka.

Tulos: 1

11. Leverkusen - Schalke


Leverkusen hävisi ennen taukoa kolme neljästä ottelustaan ja sijoitus valahti jo selvästi UCL-paikkojen ulkopuolelle. Nyt olisi käytännössä pakkorako korjata tilannetta, kun jumbojoukkue Schalke tulee kylään. Lukas Hradeckyn paluu on lähellä, mutta tuskin sillä tässä matsissa merkitystä on. Vieraat pelaavat loppukauden pois koska ohjelmassa niin lukee, muuta panosta ei enää ole.

Tasoeroa on kuin yöllä ja päivällä, Leverkusen onkin vakiorivin todennäköisin voittaja. Kun pelikannatuskaan ei ole mennyt edes yli, kotivoittoa ei ole syytä ruveta varmistelemaan.

Tulos: 1

12. Mainz - Bielefeld


Mainz riipaisi kolmesta matsista ennen taukoa seitsemän pinnaa ja yhtäkkiä kotijoukkue onkin ainakin hetkellisesti putoamisviivan päällä. Laadun pitäisi piisata säilymiseen, mutta toisaalta kisa on erittäin tasainen. Vierailija Bielefeld viivan alla vain kaksi pinnaa perässä, joten todellisesta kuuden pinnan matsista puhutaan.

Laadukkaampi Mainz voittaa noin kerran kahdesta, joten Vakiossa peliprosentit ovat melko hyvin kohdallaan, hieman kotivoitto vaikuttaisi keräävän liikaa peliä. Hyvin puolustava Arminia ansaitsee näillä peliprosenteille ristivarmistuksen osakseen, ei vieraita auta vielä laskea ulos säilymistaistosta.

Tulos: 1X

13. Mönchengladbach - Freiburg


Kotijoukkue Mönchengladbach ei oikein missään vaiheessa ole saanut konettaan kunnolla käyntiin, mistä sarjasijoituskin kertoo kaiken tarvittavan. Jos loppukiriä mielitään, se pitäisi aloittaa tässä ja nyt. Pinnan edellä oleva Freiburg on sinänsä tähän tarkoitukseen ihan oivallinen vastus.

Jos ihan puhtaasti perustasoa mietitään, Gladbach on selkeästi edellä. Ehkäpä myös ennen taukoa otettu helpottava voitto helpottaa hieman. Kyllä kotijoukkue tämän ottelun yli kerran kahdesta voittaa, joten tarjolla on myös Vakioon ihan kelvollinen hieman alipelattu varma.

Tulos: 1

Vakio 1 3.4.2021 koko kierros:


1. X2
2. 2
3. 1
4. 2
5. 2
6. 1
7. 1X
8. 1X
9. 2
10. 1
11. 1
12. 1X
13. 1

16 riviä - 4€
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!