Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 6.2.2021

Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 6.2.2021
Lauantain Vakio 1 -kierroksella veikataan Valioliigan ja Championshipin otteluita. Peliaika loppuu lauantaina klo 16:58. Bonuskierroksella 600 000 euron potti jaetaan täysosumien kesken!
Kohde sulkeutuu: 06.02.2021 16:58

1. Newcastle - Southampton


Kummankin joukkueen viikko-ottelut sujuivat murheellisesti. Newcastle menetti johdon tappioksi Crystal Palacen vieraana ja Southampton joutui Man Unitedin teurastamaksi peräti 9-0. Myös viime kaudella Saints kärsi vastaavan murskatappion samoin numeroin, tuolloin Leicesterille. Vieraiden osalta myös loukkaantumistilanne on kokolailla karmea, viime matsissa penkille nimettiin pari ylimääräistä maalivahtia jotta rosteri saatiin ylipäänsä täyteen.

Kaikesta huolimatta laadukkaampi Southampton lähtee otteluun pienenä vierassuosikkina. Tasoero joukkueiden välillä on tainnut ruman tappion jäljiltä vakiopelaajilta unohtua, sillä Newcastle on ruksittu selkeäksi suosikiksi. Varmistetaan Saints kuitenkin ristillä, joka sekin on jäämässä alipelatuksi.

Tulos: X2

2. Burnley - Brighton


Myös toisessa Valioliigan kohteessa laadukkaampi vierasjoukkue on jäänyt pahasti alipelatuksi. Graham Potterin manageroimalla Brightonilla on silläkin oma osansa loukkaantumisista riesanaan, mutta puolustussuuntaan homma toimii timanttisesti. Keskiviikkona kaatui vieraskentällä Liverpool ja siihen verrattuna haaste helpottuu nyt roimasti.

Burnley on valumassa kohti säilymistaistoa ja esitysten perusteella aivan ansaitusti. Myös isänniltä on puolenkymmentä runkomiestä on sairastuvalla ja jostain Sean Dychen pitäisi keksiä myös pientä rotaatiota. Alipelattu Brighton nousee näistä lähtökohdista ihan kelvolliseksi ideavarmaksi. Isommissa kupongissa ristivarmistuksen voi ruksia mukaan.

Tulos: 2

3. Fulham - West Ham


Fulham on parantanut paljon, mutta tulosta ei vain tule. Tilanne alkaa olla huolestuttava ja taistelutasurit eivät enää riitä mihinkään. Hyvällä kokoonpanolla Scott Parkerin miehistö sinänsä jälleen leikkiin pääsee ja ehkäpä myös siirtorajalla hankittu hyökkääjä Josh Maja nähdään avauksessa.

Myös vierasjoukkue West Ham sai tuoretta voimaa, kun Jesse Lingaard teki Hammers-debyyttinsä viikolla ja lienee myös tässä ottelussa avauksessa. Hammers on yksi sarjan kuumimmista joukkueista ja selkeä suosikki myös Craven Cottagella. Vakiokupongilla David Moyesin miehistö on pelannut karvan liikaa pelikannatusta, joten varmistetaan Lontoon paikallinen hyvin maksavalla ristillä.

Tulos: X2

4. Manchester United - EvertonManU ja Everton kruunaavat lauantain valioliigakarkelot iltamatsissa. United palasi voittokantaan hurjalla 9-0 teurastuksella Southamptonista viikolla ja itseluottamus sai varmasti buustia. Myös Evertonia vastaan Red Devils on aina viihtynyt mainiosti ja isona suosikkina kotijoukkue otteluun nytkin lähtee.

Carlo Ancelottin Toffeesin roikkuu kärkisijojen tuntumassa, vaikka otteet eivät ole viime aikoina vakuuttaneet. Korkeasta perustasosta huolimatta Everton häviää tämän ottelun noin kaksi kertaa kolmesta. Kohdilleen pelattuna ManU on myös kelpo varma vakiokupongille.

Tulos: 1

5. Middlesbrough - Brentford


Championshipin avausmatsista Vakion osalta ei panosta puutu. Hienosti kauden aloittanut Middlesbrough on viime aikoina hieman yskinyt ja sijoitus on pari pinnaa nousukarsintaviivan väärällä puolella. Vieraaksi saapuva Brentford puolestaan on tulikuumassa vireessä, tähtihyökkääjä Ivan Toneyn johdolla Bees on noussut jo suoraan nousupaikkaan kiinni.

Suosikkina Brentford myös tähän vierasotteluun lähtee. Everton-laina Yannick Bolasie tuonee pientä piristystä isäntien tekemiseen, mutta tasoero joukkueiden välillä on ilmeinen. Vakiossa vieraiden peliprosentit ovat pysyneet niin mukavasti kurissa, että Brentford kelpaa kupongilla aina varmaksi asti.

Tulos: 2

6. Bristol City - Cardiff


Nousukarsintaviivan tuntumassa majaileva Bristol City isännöi pahasti alisuorittanutta Cardiffia. Managerinvaihto on hieman piristänyt Cardiffia, mutta kaukana laadukkaasta vierasjoukkue edelleen on. Vakiokupongilla vierasjoukkue on kuitenkin lähes täysin unohdettu ja tarjoaakin mahtavan paikan hakea riviin arvoa.

Kelvollisesti puolustava mutta hyökkäyssuuntaan hampaaton kotijoukkue on kerännyt käsittämättömästi yli 50% merkeistä, kun oikea taso on parikymmentä yksikköä alempana. Cardiff on kaikesta huolimatta joukkueista laadukkaampi ja jossain kohtaa tuore manageri Mick McCarthy saanee myös tuloksia aikaan. Cardiff on tämän ottelun suosikki ja viikon vakiokierroksen paras merkki.

Tulos: 2

7. QPR - Blackburn


QPR yllätti maanantaina kovan Watfordin ja pelasi samalla kauden kenties parhaan matsinsa. Ärrät on voittanut nyt kolme neljästä viime matsista, joten tunnelmat ovat Mark Warburtonin miehistön leirissä korkealla. Samaa pätee myös vierasjoukkue Blackburniin, jolla on neljästä viime ottelusta vaisumman jakson jälkeen yhtä kova saldo.

Laadukkaampi Rovers nousee vieraissakin noin 40% suosikiksi. Kuuma hyökkääjä Adam Armstrong voi olla se erottava tekijä joukkueiden välillä lauantaina. Vakiossa kohde on ruksittu täysin kohdilleen. Mennään siis laadukkaamman joukkueen ja useimmin osuvan merkin mukana kakkosella.

Tulos: 2

8. Millwall - Sheffield Wednesday


Millwallin meno jatkuu entisellään, puolustus pitää mutta maalien tekeminen on hankalaa. Viikolla tuli komea tasuripinna Norwichilta ja isossa kuvassa Lions on kyllä surkeasta alkukaudesta parantanut. Materiaaliltaanhan Millwall kuuluisi paljon ylemmäs, joten reilumpikaan petraus kevättalven aikana ei yllättäisi.

Sheffield Wednesday nappasi hurjan voiton viikolla Bournemouthista. Owls on ollut ylipäänsä kovassa vireessä viime otteluissa ja yhtäkkiä joukkue onkin täysin potentiaalinen säilyjä. Haastajana Weds silti tähän otteluun lähtee. Vakiossa vieraiden hieno vire näkyy turhan kovana kannatuksena, laadukkaampi Millwall on hyvä varmaehdokas.

Tulos: 1

9. Bournemouth - Birmingham


Vielä hetki sitten suorasta noususta Valioliigaan taistellut Bournemouth on melkoisessa syöksykierteessä. Neljä edellistä matsia on tuonut nolla pistettä, viimeksi viikolla tuli lisäajan maalilla kotitappio Sheffield Wednesdaylle. Kurssi olisi käännettävä tässä ja nyt, mikäli noususta meinataan vielä pelata. Laatuahan Cherries on pullollaan ja kokoonpanokin on täysin terve.

Marc Robertsia lukuunottamatta myös Birminghamin miehistö on täysin kasassa. Putoamista vastaan taisteleva Brum ei kaksisesti ole viime aikoina esiintynyt ja tällä menolla putoaminen on täysin realistinen skenaario. Tasoero isäntiin on hirmuinen kun kotijoukkueen peliprosentitkin ovat jääneet ihan kohtuullisiksi, niin ykkönen on ihan valinta.

Tulos: 1

10. Stoke - Reading


Stoken vahva jakso päättyi nopeasti, nyt Potters on jälleen pelannut seitsemän viime otteluaan voitoitta. Pienenä suosikkina Stoke kaikesta huolimatta tähänkin matsiin lähtee, mikä on vakiopelaajilta näyttänyt unohtuvan. Michael O'Neilin kokoonpano on melko hyvin kasassa, ainoastaan vasen pakki puuttuu Rhys Norrington-Daviesin pelikiellon myötä.

Liekö sitten Readingin hieno voitto Bournemouthista joka on kasvattanut Royalsin arvoa vakiokansan keskuudessa. Ihan hyvässä vireessähän Reading onkin, mutta ei Veljko Paunovicin miehistö sentään vierassuosikki tähän matsiin ole. Otetaan lähes kymmenen prosenttiyksikköä ylipelatusta Royalsista raaka ohipeli.

Tulos: 1X

11. Luton - Huddersfield


Luton kärsi kirvelevän viime hetkien tappion viikolla Blackburnia vastaan, mutta edelleen Hatters on vankasta ainakin alemman keskikastin nippu. Kotiotteluunsa hyvin heikossa iskussa olevaa Huddersfieldia vastaan Luton lähtee noin 40% suosikkina. Vakiossa Hattersin hieno kausi ja toisaalta Terriersin heikko vire näkyy kuitenkin jo turhankin selvästi.

Carlos Corberanilla on vieraiden peräsimessä heikon vireen lisäksi riesanaan myös aikamoinen loukkaantumissuma. Erityisesti toppariosastolla on puutteita ja saumat rotaatioon ovat olemattomat. Ei Terriers kuitenkaan niin heikko nytkään ole, että Lutonin kuuluisi olla vakioprosenttien mukainen suursuosikki. Hatusta siis kiinni ja ohipeli isännistä.

Tulos: X2

12. Wycombe - Nottingham


Sarjajumbo Wycombe vaikuttaa palaavan Ykkösliigan pikavisiitin jälkeen. Viikolla tuli maaliton tasuripinna Birminghamilta, mutta ei Chairboys ollut tuossakaan matsissa lähelläkään voittoa saati edes maalintekoa. Sinänsä Gareth Ainsworthilla on jälleen lähes terve miehistö käytössään, kun ainoastaan Joe Jacobson jatkaa lasaretissa.

Nottingham puolestaan on hyvän jakson ansiosta noussut jo kolme pinnaa säilymisviivan paremmalle puolelle. Viikolla tuli täysi potti Coventryä vastaan ja Chris Hughtonin miehistö on kaikkiaan hävinnyt vain yhden edellisestä yhdeksästä matsista. Vierasjoukkue nousee paljon laadukkaampana hieman yli kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi. Kohdilleen pelattu kakkonen kelpaa varmaksi asti.

Tulos: 2

13. Preston - Rotherham


Prestonin kausi jatkuu pahasti mollivoittoisena. Nousukarsintoihin uumoiltu joukkue hävisi viimeksi Sheffield Wednesdaylle ja karsintaviivaan on jo kuusi pinnaa. Vakiokansaa heikko vire ei tunnu kuitenkaan huolettavan, North End on kerännyt pelikannatusta yli 50% mikä on reilut kymmenen prosenttiyksikköä liikaa.

Rotherham puolestaan taistelee urhoollisesti säilymisen puolesta. Materiaali ei ole kummoinen, mutta hienolla ilmeella Millers pelaa. Viikolla tuli komea voitto ihan laadukkaasta Derbystä. Lepoetu on siis isännillä, vire puhuu vieraiden puolesta. Uskotaan joukkueiden perustrendien jatkumiseen ja haetaan arvoa riviin ohittamalla selkeästi ylipelattu Preston.

Tulos: X2

Vakio 1 6.2.2021 koko kierros:


1. X2
2. 2
3. X2
4. 1
5. 2
6. 2
7. 2
8. 1
9. 1
10. 1X
11. X2
12. 2
13. X2

32 riviä 8€

Lunasta 100€ ilmaisveto!

Oletko uusi pelaaja Betvictor sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ ilmaisvedon. Lyö ensimmäinen vetosi ja saat panosta vastaan summan ilmaisvetona, ilmaisvedolla ei kierrätysvaatimuksia! Betvictor: lunasta 100€ ilmaisvetosi >>