Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 16.4.2022

Lauantain Vakio 1-kierroksella veikataan otteluita FA Cupista, Valioliigasta, Englannin Ykkösliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta ja Serie A:sta. Peliaika päättyy totuttuun tapaan lauantaina klo 17.00 | 17.00 | 16.4.2022
Kohde sulkeutuu: 16.04.2022 17:00

1. Manchester C - Liverpool


Mancehster City ja Liverpool kohtaavat toisen kerran viikon sisään, tällä kertaa FA Cupin välierässä. Edellisenä sunnuntaina joukkueet päätyivät pistejakoon numeroin 2-2. Kumpikin joukkue on otteluruuhkassa, sillä viikolla joukkueet vääntävät vielä Mestarien Liigan pudotuspelejä, joten melkoisia härkäviikkoja joukkueiden osalta vietetään.

Kuten arvata saattaa, molemmat joukkueet ovat huippuvireessä, eikä Wembleyllä pelattavaan otteluun löydy suosikkia. Valmentajat Pep Guardiola ja Jürgen Klopp saattavat tässä ottelussa lepuuttaa tähtiään, joten sekin luo kysymysmerkkejä kohteeseen. Pelaamme varman päälle ja laitamme kohteeseen kaikki mahdolliset merkit, näin vältymme ottelussa suuremmalta päänvaivalta!

Tulos: 1X22. Manchester U - Norwich


Kriisissä oleva Manchester United saa vieraakseen Teemu Pukin edustaman Norwichin. ManU on seitsemästä viimeisimmästä ottelustaan lähtenyt voittajana vain kertaalleen, joten kriisiseuran status ei todellakaan ole liioittelua. ManUa uhkaa jääminen ulos Mestarien Liigasta ja se jos joku olisi jättiseuralle suuri pettymys. Norwich nappasi edellisellä kierroksella itselleen helpottavan voiton, kotikentällä kaatui Burnley numeroin 2-0 ja Teemu Pukkikin löysi pallolle tien maaliverkkoon!

Tämä ottelu ManU:n on vain pakko voittaa, tässä ottelussa voi olla saumat ManU:n otteiden piristymiseen. Joukkueiden välinen tasoero materiaalissa mitataan valovuosissa, eikä Norwichilla pitäisi olla ottelussa saumoja. Uskomme ManU:n nappaavan ottelusta helpottavan voiton ja lisäävän vieraiden tuskaa sarjan häntäpäässä!

Tulos: 13. Southampton - Arsenal


Kuusi perättäistä otteluaan voitoitta pelannut Southampton isännöi Arsenalia. Southampton tulee otteluun nöyryytettynä, Chelsea takoi edellisessä ottelussa Southamptonin verkkoon vieraissa peräti kuusi maalia ja nappasi puhtaan 0-6 voiton. Tähän kun lisätään se fakta, että isännät ovat edellisestä kuudesta ottelustaan napanneet vain yhden pisteen, niin Arsenalin ennakkosuosikin viitta on ansaittu. Vaikka Arsenal onkin sarjassa hyvissä asemissa kun taistellaan europaikoista, on joukkueen kone yskähdellyt. Arsenal on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan ja lähteekin hakemaan matsista katkaisua orastavalle tappioputkelleen.

Luotamme ottelussa vierasjoukkue Arsenaliin. Arsenal kaatoi kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Southamptonin kotonaan 3-0, joten Southampton sopii vieraille vastustajaksi kuin nenä päähän. Isäntien umpisurkea formi antaa myös lisäuskoa sille, että uskallamme pelata kohteeseen varman vierasvoiton. Mikäli haluatte merkkejänne kuluttaa, niin tähän kohteeseen varmistus tasurin kautta ei ole lainkaan hullumpi veto.

Tulos: 24. Watford - Brentford


Puotamisvivan alapuolella majaansa pitävä Watford isännöi loistavassa vireessä liitävää Brentfordia. Isäntien piste-ero putoamisviivan paremmalle puolelle on kuusi pistettä, joten pisteitä joukkue kaipaa kipeästi. Brentford sen sijaan on sarjataulukossa sijalla 13 ja voi olla turvallisin mielin loppukauden ajan, putoamispeikosta ei ole vieraita hätyyttelemään.

Vierailija Brentford on matsiin tultaessa suuri suosikki, joukkue on koko sarjan kuntopuntaria tutkaillessa sijalla neljä. Brentford on viidestä edellisestä ottelustaan voittanut neljä ja lähtee otteluun hakemaan jo kolmatta perättäistä voittoaan. Luotamme ottelussa Thomas Frankin luotsaamaan vierasjoukkueeseen kuin vuoreen, loistovireinen vierasjoukkue nappaa itselleen kolme pistettä ja me laitamme kohteeseen vain yhden merkin!

Tulos: 25. Wigan - Cambridge U


Englannin ykkösliigan piikkipaikalla oleva Wigan saa vieraakseen keskikastissa olevan Cambridge U:n. Wigan on vastustamattomasti matkalla kohti Championshipiä, joukkue johtaa sarjaa neljän pisteen erolla toisena tulevaan MK Donsiin ja on pelannut pelin vähemmän mitä haastajansa. Vierailija Cambridge U:n tilanne on stabiili, joukkue keikkuu sarjan keskikastissa eikä panosta suuremmin sarjasijoituksen osalta ole.

Emme usko vieraiden pystyvän ottelussa Wigania haastamaan. Isännät ovat yksinkertaisesti vain laadukkaampi joukkue ja on myös loistavassa vireessä, emmekä näe syytä kuluttaa tähän kamppailuun enempää merkkejä. Varma kotivoitto lapulle ja kohti seuraavaa matsia.

Tulos: 16. MK Dons - Sheffield W


Ykkösliigan kärkikamppailussa sarjakakkonen MK Dons saa vieraakseen viidentenä olevan Sheffeild W:n. Isännät käyvät kiivasta taistelua suorasta noususta Championshipiin, MK Dons on kolmantena tulevaa Rotherhamia edellä kolmen pisteen erolla, mutta on pelannut pelin enemmän. Isännillä ei siis todellakaan ole varaa pistemenetyksiin. Myöskin Sheffield W on mukana taistossa noususta, tosin vieraiden osalta puhutaan nousukarsinnoista. Vierailijat pitävät viidettä sijaa itsellään, mutta joukkue on tasapisteissä kahden takana tulevan joukkueen kanssa, joten myöskin vieraat tarvitsevat kipeästi pisteitä.

Vastakkain ovat myös kaksi sarjan kovakuntoisinta joukkuetta, molemmat ovat kuntopuntarissa sarjan kärkipäätä. Wigan on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme ja pelannut kaksi tasuria. Sheffield on samassa ajassa pelannut kolme tasan ja voittanut kaksi ottelua, joten tasaisista lähtökohdista matsiin tullaan. Luotamme kuitenkin kotijoukkueeseen, MK Dons on ollut koko kauden ajan loistovireessä ja luotamme joukkueen kaatavan Sheffieldin kotietunsa turvin. Lyömme kohteeseen varman kotivoiton, mutta tämä ottelu on sellainen johon halutessaan voi enemmän merkkejä kuluttaa!

Tulos: 17. Fiorentina - Venezia


Europaikoista taisteleva Fiorentina saa vieraakseen putoamistaistossa mukana olevan Venezian Serie A:ssa. Fiorentina on matsiin tultaessa sarjassa seitsemäntenä ja piste-eroa europelipaikoille joukkueella on kaksi pistettä. Fiorentina on pelannut pelin vähemmän mitä edellä menevät joukkueet, joten loistavissa iskuasemissa isännät ovat. Venezia sen sijaan on tukalassa paikassa, joukkue on sarjassa viimeistä edellisenä ja piste-eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on kolme pistettä. Myös vieraat ovat pelanneet pelin vähemmän mitä edellä menevät joukkueet, joten mahdollisuuksia sarjapaikan säilyttämiseen on olemassa.

Fiorentina on ottelussa massiivinen suosikki, joukkue tulee otteluun viiden matsin tappiottomassa putkessa. Venezia sen sijaan on sarjan heikkovireisin joukkue, vieraat eivät ole kuudesta viimeisimmästä ottelustaan saaneet pistettäkään. Luotamme kotijoukkueeseen kuin vuoreen ja pelaamme kohteeseen varman kotivoiton!

Tulos: 18. Juventus - Bologna


Pieniä mestaruushaaveita vielä elättelevä Juventus saa vieraakseen keskikastissa majailevan Bolognan. Isännät ovat matsiin tultaessa sarjassa neljäntenä ja piste-eroa piikkipaikalla olevaan AC Milaniin on kuusi pistettä, joten pisteitä isännät kipeästi tarvitsevat. Bologna on sarjan keskikastissa ja voi loppukauden pelailla rauhassa pois, mahdollisuuksia europeleihin ei ole ja puotamiskamppailuun joutuminenkin vaikuttaa todella epätodennäköiseltä.

Massimiliano Allegrin luotsaama Juventus on otteluun suuri suosikki ja myös me allekirjoitamme tämän. Isännät ovat koko sarjan kuntopuntarissa toisena, kun taas Bologna on tässäkin sarjan keskikastia. Paremman forminsa ja kotietunsa turvin Juventus nappaa ottelusta voiton, emme millään jaksa uskoa Bolognan yltävän edes tasapeliin ja pelaammekin lapullemme jälleen varman kotivoiton!

Tulos: 19. Lazio - Torino


Paikasta europeleihin taisteleva Lazio saa vieraakseen Torinon Serie A:ssa. Isännät lähtevät matsiin sarjan kuudennelta sijalta, mutta takana tuleva Fiorentina hengittää niskaan kolmen pisteen päässä ja on pelannut pelin Laziota vähemmän. Torino on Serie A:n keskikastissa ja tullee sijoittumaan myös näille sijoille kauden päätyttyä. Maurizio Sarrin luotsaama Lazio lähtee otteluun hyvässä vireessä, sillä joukkue on kuudesta viimeisimmästä sarjamatsistaan voittanut neljä, kun taas Torino on samassa ajassa napannut itselleen vain yhden voiton.

Materiaaliltaan ja formiltaan parempi Lazio on otteluun tultaessa ansaitusti suosikki ja myös me allekirjoitamme tämän. Varmistelemme kuitenkin kotivoiton tasapelillä, sillä Torino on kuudesta viimeisimmästä ottelustaan kolme pelannut tasan ja myöskin joukkueiden kaksi viimeisintä keskinäistä vääntöä on päättynyt pistejakoon!

Tulos: 1X10. Alaves - Rayo Vallecano


La Ligan jumbona oleva Alaves saa vieraakseen sarjan keskikastiin kuuluvan Rayo Vallecanon. Alaves tarvitsee pisteitä, joukkueella on piste-eroa putoamisviivan paremmalle puolelle seitsemän pistettä kun pelikierroksia on jäljellä seitsemän. Myöskään vierailija Rayo ei vielä ole turvassa putoamiselta, sillä joukkueen piste-ero putoamisviivaan on kuusi pistettä.

Ottelussa kohtaavat kaksi La Ligan heikkovireisintä jengiä, isännät ovat kuntopuntarissa jumbona ja Rayo Vallecano on vain muutaman pykälän isäntien yläpuolella. Kumpikaan joukkue ei ole kuudesta viimeisimmästä sarjamatsistaan voittaneet yhtäkään, joten tasaisista lähtökohdista matsiin tullaan. Voittajan ennakoiminen ottelussa on lähes mahdotonta, siksi kulutammekin kohteeseen merkkejä ja pelaamme kohteen läpi. Kaikki mahdolliset merkit lapulle ja kohti seuraavaa!

Tulos: 1X211. Valencia - Osasuna


La Ligan keskikastin kohtaamisessa Valencia ja Osasuna vääntävät pisteistä, joukkueet ovat sarjataulukossa perätysten sijoilla yhdeksän ja kymmenen. Kummallakaan joukkueella ei ole mahdollisuuksia europeleihin, muttei myöskään putoamispeikko tule kolkuttelemaan ovelle, joten turvallisista asemista otteluun tullaan.

Isännillä on ottelussa etu forminsa turvin. Valencia on pelannut peräti seitsemän viimeisintä otteluaan ilman tappiota, kun taas Osasuna on samaisesta seitsemästä ottelustaan hävinnyt neljä. Valencian puolelle vaakakuppia kääntää myös se fakta, että joukkue näytti Osasunalle kaapinpaikan kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa hakemalla kolme pistettä mukaansa vieraskentältä lukemin 1-4. Me luotamme ottelussa Valenciaan, laitamme lapullemme varman kotivoiton, sen verran vakuuttavaa menoa vieraisiin verrattuna isännät ovat esittäneet!

Tulos: 112. Getafe - Villarreal


La Ligan alemmassa keskikastissa vaikuttava Getafe saa vieraakseen kevään yllättäjäjoukkue Villarrealin. Getafe ei ole vielä turvassa putoamiselta, joukkue on sarjassa sijalla 14 ja piste-eroa putoamisviivaan joukkueella on vain neljä pistettä. Villarreal sen sijaan on sarjassa seitsemäntenä ja taistelee europaikoista, mutta sarjasijoitusta suurempi yllätys on se, että joukkue raivasi Mestarien Liigassa Bayern Münchenin tieltään ja jatkoi jo välierävaiheeseen.

Vaikka Unai Emeryn luotsaamalla Villarrealilla onkin meno La Ligassa yskinyt, luotamme ottelussa silti vieraisiin. Joukkueet ovat kuntopuntarissa lähes perätysten, mutta uskomme Bayern Münchenin tiputtamisen antavan joukkueelle lisäboostia tekemiseen myös kotimaansa sarjassa. Otamme lapullemme vierasvoiton, jonka kuitenkin varmistelemme tasurilla. Getafe pystyy kotikentällään vaikeuksia Villarrealille tuottamaan, mutta emme kuitenkaan jaksa millään uskoa isäntien tason riittävän kotivoittoon!

Tulos: X213. Mönchengladb. - FC Köln


Bundesliigan keskikastissa majaileva Mönchengladbach lähtee altavastaajana kotimatsiinsa FC Kölniä vastaan. Isännät ovat otteluun tultaessa sarjassa sijalla 11, piste-eroa europelipaikoille joukkueella on seitsemän pistettä. FC Köln sen sijaan on sarjassa kahdeksantena, mutta piste-ero europaikoille joukkueella on vain yksi piste. Isännät ovat pelanneet kolme viimeisintä otteluaan tappioitta ja ovat voittaneet niistä matseista kaksi, kun taas vierailija FC Köln on kolmesta edellisestä voittaneet kertaalleen, pelanneet kerran tasan ja hävinneet myös kertaalleen.

Mönchengladbach on koko sarjan kuntopuntarissa peräti kolmantena ja luotamme hyvän vireen kotiedun lisäksi riittävän joukkueelle tuomaan ottelusta kolme pistettä. Mikäli porukalle on jäänyt merkkejä kulutettavaksi, niin tähän matsiin ei ole vääryys varmistella kotivoittoa esimerkiksi tasurilla, mutta me lyömme otteluun varman kotivoiton!

Tulos: 1
Vakio 1 16.4.2022 koko kierros:


1: 1X2
2: 1
3: 2
4: 2
5: 1
6: 1
7: 1
8: 1
9: 1X
10: 1X2
11: 1
12: X2
13: 1


36 riviä - 9€

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!