Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 15.12.2018

Julkaistu: 14.12.2018 16:00


Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 15.12.2018
Lauantain Vakio 1 -kierroksen kohteet jälleen Englannin kahdelta korkeimmalta sarjatasolta.

1. Tottenham - Burnley


Kolmanneksi Valioliigassa noussut Tottenham pelasi tiistaina tärkeän Mestarien Liigan ottelun Barcelonan vieraana, josta Spurs nappasi pisteen ja varmisti pääsynsä pudotuspeleihin.
Burnley punnersi itsensä pois putoajan paikalta viime kierroksella, kun se kaatoi Brightonin 1-0 ja katkaisi pitkän voitottoman putkensa.
Tottenhamilla saattaa olla takki hieman tyhjänä ja kierrätystä tullaan varmasti näkemään avauskokoonpanossa, mutta suosikista ei silti ole epäilystä.

Tulos: 1

2. Wolverhampton - Bournemouth


Kymmenentenä oleva Wolves on päässyt kahden ottelun voittoputkeen, kun Chelsea voittoa seurasi täydet kolme pistettä Newcastlen kustannuksella.
Kahdeksantena oleva Bournemouth puolestaan koki tylyn 0-4 tappion Liverpoolille kotiyleisönsä edessä. Tappio oli jo neljäs viiteen viime peliin Kirsikoille.
Wolves on pelannut läpi kauden melko vähämaalisia pelejä, mikä sopinee tässä vaiheessa Bournemouthille oivallisesti.

Tulos: X

3. Crystal Palace - Leicester


Sijalla 16 oleva Palace on onnistunut maalinteossa vain 13 kertaa tällä kaudella. Kotkat lähtee kamppailuun niskassaan kaksi perättäistä tappiota, joiden aikana omissa soi peräti kuudesti.
Keskikastin Leicester ei ole ollut parhaimmillaan viime viikkoina. Edellisestä viidestä pelistään Ketut voitti vain yhden. Erityisesti hyökkäyspeli on tökkinyt viime aikoina.
Palace on onnistunut voittamaan vain kolmesti, joista ainoastaan yksi on tullut kotikentällä. Tällä hetkellä joukkue ei vaikuta olevan valmis voittamaan.

Tulos: X2

4. Watford - Cardiff


Keskikastin Watfordin kuntokäyrä on alaspäin. Edellisestä kuudesta pelistä Herhiläiset saivat kasaan tasan kaksi pistettä.
Nousijajoukkue Cardiff on puolestaan piristynyt. Kauden neljästä voitosta peräti kolme on tullut edellisen viiden kierroksen myötä. Vieraskentillä on kuitenkin edelleen vaikeaa. Koko kauden saldo tien päältä on vain yksi piste.
Watfordin heikkoa saldoa selittää hieman myös otteluohjelma, sillä männä viikkoina vastus on ollut järjestään sarjan kovempaa puoliskoa. Nyt olisi oiva sauma palata voittojen tielle, vaikka helppoa se ei tule olemaan.

Tulos: 1X

5. Huddersfield - Newcastle


Putoajan paikalla oleva Huddersfield osoitti jo piristymisen merkkejä, mutta paluu arkeen kävi nopeasti ja nyt käynnissä on kolmen pelin tappioputki. Vain kymmenen maalia tällä kaudella tehneen joukkueen akilleen kantapää on tehottomuus.
Newcastlen ongelmat ovat samankaltaisia. Kolmesta edellisestä pelistä irtosi vain yksi piste, eikä Rafa Benitezin joukot ole löytäneet tasaisuutta otteisiinsa.
Newcastle on ollut vieraskentillä paremmassa vedossa kuin kotiluolassaan. Vieraspeleissä se on venynyt jo neljään tasuriin.

Tulos: X

6. Fulham - West Ham


Sarjajumboksi valahtaneen Fulhamin verkko on soinut jo 40 kertaa, mikä on peräti kymmenesti useammin, kuin toiseksi heikoimman saldo. Kotikentällään joukkue on sentään pystynyt taistelemaan pisteistä ajoittain.
Sijalla 11 oleva West Ham on äitynyt hyvään vireeseen ja lontoolaiset lähtevät peliin kolmen matsin voittoputkessa. Noissa peleissä Hammers iski yhdeksän maalia, ja nimekäs hyökkäys alkaakin vihdoin lunastamaan odotuksia.

Tulos: 2

7. Bristol - Norwich


Keskikastin Bristol on kolmen pelin pisteputkessa. Se ei ole kuitenkaan kotonaan onnistunut läheskään samalla tavalla kuin vieraspeleissä.
Kärkijoukkue Norwich kasvatti pisteputkeaan kaatamalla Boltonin 3-2. Voittomaali nähtiin jälleen vasta lisäajalla, ja siitä vastasi huimassa vireessä oleva Teemu Pukki.
Norwich on sarjan paras vierasjoukkue, eikä se ole hävinnyt reissussa kuin kerran.

Tulos: X2

8. Aston Villa - Stoke


Kahdeksantena olevan Aston Villan pisteputki on jo kuuden pelin mittainen, jonka aikana pistepussi karttui 14 pisteellä. Saldon arvoa nostaa vielä se, että vastus noissa peleissä on ollut Boltonia lukuunottamatta sarjan paremmalta puoliskolta.
Kymmenentenä oleva Stoke pistää vielä paremmaksi kahdeksan pelin tappiottomalla putkellaan. Noista peleistä viisi tosin päättyi tasan.
Villa on peräti sarjan toiseksi tehokkain joukkue ja sen viime viikkojen otteet on osoittanut sen kykenevän haastamaan kenet tahansa. Stoke on kuitenkin sitkeä vastus.

Tulos: 1X

9. Bolton - Leeds


Putoajan paikalla oleva Bolton kartutti pistesaldoa viiden viime kierroksen aikana vain kahdella tasurilla. Joukkue on sarjan tehottomin 15 tehdyn maalin myötä.
Toisena oleva Leeds porskuttaa neljän pelin voittoputkessa. Leeds takoo tehoja, mutta sen puolustus ei kärsi tästä. Vaatii melkoisen ihmeen, jotta Bolton kykenisi ottamaan ohjat käsiinsä.

Tulos: 2

10. Swansea - Sheffield Wednesday


Keskikastin Swansea onnistui katkaisemaan kolmen pelin tappiokierteensä kaatamalla Brentfordin 3-2.
Alemman keskikastin Sheffield puolestaan jäi Rotherhamin kanssa 2-2 tasuriin, mikä oli toinen voitoton ottelu sheffieldiläisille putkeen.
Sheffieldin puolustus vuotaa kierroksesta toiseen, ja edelliseen kahteen otteluun sen verkko pöllysi kuudesti. Swansean täytyy kyetä iskemään vieraiden heikkouksiin.

Tulos: 1X

11. Hull - Brentford


Heikosti kautensa aloittanut Hull on osoittanut piristymisen merkkejä. Edellisestä viidestä pelistään Tiikerit hävisi vain yhden ja käynnissä on kolmen pelin pisteputki.
Pisteen verran Hullin edellä oleva Brentford onnistui nappaamaan vain yhden pisteen viidestä viime pelistä. Noissa matseissa vastus oli kuitenkin sarjan parhaimmistoa viikosta toiseen.
Hullin puolustus ei ole kovinkaan vakuuttava, kun taas Brentford osaa iskeä maaleja. Brentford on kuitenkin edelleen ilman vierasvoittoa.

Tulos: X

12. Blackburn - Birmingham


Sijalla 11 oleva Blackburn tasasi viime kierroksella pisteet Middlesbroughin kanssa 1-1 tuloksella.
Pari pykälää edellä oleva Birmingham puolestaan koki kotonaan 0-1 tappion Bristolille.
Blackburn on hävinnyt kotonaan vain kerran, mutta jäänyt tasuriin viidesti. Birmingham on pelannut vieraissa ihan hyvin, muttei mitenkään lupauksia herättävästi. Kotietu ratkaisee.

Tulos: 1X

13. QPR - Middlesbrough


Keskikastin QPR on neljän pelin voitottomassa putkessa, joista kaksi viimeisintä se hävisi. QPR taitaa maalinteon, mutta vuotava puolustus antaa vastustajille aivan liikaa mahdollisuuksia.
Kuudentena oleva Middlesbrough on kolmen pelin voitottomassa kierteessä. Boron puolustus on rautaista, mutta hyökkäyspeli kalpenee muille kärkijoukkueille.
Boro on hävinnyt vain kerran vieraskentällä. QPR:n otteet sen sijaan ovat heitelleet kotiyleisön edessä viikosta toiseen.

Tulos: X2

Vakio 1 15.12.2018 koko kierros:

1. 1
2. X
3. X2
4. 1X
5. X
6. 2
7. X2
8. 1X
9. 2
10. 1X
11. X
12. 1X
13. X2


128 riviä 32€

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>