Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 17.3.2018

Julkaistu: 16.03.2018 16:00


Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 17.3.2018
Lauantain Vakio 1 -kierroksen kohteet jälleen Englannin sarjoista.

Lauantain Vakio 1 kierros tarjoaa neljä Valioliiga ottelua, yhden FA Cup ottelun ja loput ottelut ovat Championship sarjaa.

Katso myös: Kaksi kovaa kerroinboosteria Liverpoolin otteluun!
Liverpool - Watford otteluun on kaksi korotettua kerrointa tarjolla.

VAKIO 1
1 Bournemouth - West Bromwich
Kierroksen ensimmäisessä kohteessa Bournemouth saa vastaansa sarjataulukon viimeisenä olevan West Bromwichin. Varman 1 merkin sijasta on huomioitava että West Bromwichilla on vielä mahdollisuus säilyä ja ennen kuin tippuminen on varmaa, joukkue varmasti taistelee pisteistä tosissaan. 1 2 vaikuttaa järkevältä merkkiyhdistelmältä.

2 Huddersfield - Crystal P
Alustavasti tämä ottelupari tuntuu varmasti monen mielestä jopa kierroksen vaikeimmalta peliltä. Molemmat joukkueet tarvitsevat vielä pisteitä säilyäkseen. Huddersfieldilla on ottelussa kotietu, mutta vierasjoukkueen Wilfried Zaha palaa Palacen kokoonpanoon, mikä on selvä pelote kotijoukkueelle. 1 X vaikuttaa hyvältä.

3 Stoke - Everton
Kotijoukkueen otteet ovat olleet hirvittäviä viimeaikoina, mutta niin ovat Evertonin vierasreissutkin. Stoken olisi saatava tästä ottelusta pisteitä, mutta vierasjoukkueen Cenk Tosun on ollut tehokas viime otteluissa. 1 2 lapulle.

4 Liverpool - Watford
Kotijoukkue Liverpoolin Mohamed Salah on ollut huikea koko kauden, vuoden Valioliiga pelaaja kenties? Joukkueen hyökkäystrio Mane – Firmino – Salah on liian kova pala vierasjoukkueen puolustukselle. Varma 1.

5 Manchester U - Brighton
Kierroksen ainoassa FA Cup ottelussa ManU saa vastaansa Brightonin. Kotijoukkue tippui Mestarien liigasta viikolla. Joukkue varmasti haluaa onnistumisia tuon harmillisen tappion jälkeen. Varma 1 lapulle.

6 Wolverhampton - Burton Albion
Championshipin paras joukkue saalistaa jälleen 3 pistettä Burtonin kustannuksella. Vierasjoukkue sijailee sarjataulukon toiseksi viimeisenä ja tarvitsee pisteitä kipeästi säilyäkseen. Joukkue on pelannut vieraissa paremmin kuin kotonaan, mutta tästä huolimatta Wolves on sen verran kova että pisteet jäävät kotijoukkueelle. Varma 1.

7 Leeds U - Sheffield W
Molemmat otteluparin joukkueet ovat pelanneet kautensa vahvasti alle odotusten. Vierasjoukkue Sheffield Wednesday on ollut suorastaan surkea viime aikoina. Paperilla joukkueella on yksi sarjan parhaista hyökkäyksistä, mutta tällä kaudella peli ei todellakaan ole kulkenut kuin ennen kautta odotettiin. Leedsillä kotietu ja Sheffield W on ollut huono vieraissa. 1 X.

8 Birmingham - Hull
Kotijoukkueen meno näyttää siltä että tippuminen on edessä, vai onko sittenkään? Birminghamilla olisi saumaa vielä taistella sarjapaikasta. Tästä ottelusta pisteitä olisi otettava. 1 X.

9 Brentford - Middlesbrough
Näyttää vahvasti siltä että kotijoukkue Brentford ei yllä karsintapeleihin saakka. Middlesbroughilla sen sijaan on erittäin hyvät saumat joukkueen ollessa tällä hetkellä sijalla 6. Varma 2.

10 Bristol C - Ipswich T
Kotijoukkueelta on edelleen poissa ykköstoppari Aden Flint, joka kärsii vielä pelikieltoa. Bristolilla olisi nousukarsintoihin vielä hyvä mahdollisuus. Vaikka Ipswich on pelannut hyvin vieraissa viime ottelut, luotetaan kumminkin kotijoukkueeseen. Varma 1.

11 Sheffield U - Nottingham
Kotijoukkue on pelannut erittäin hyvää jalkapalloa tällä kaudella ja yllättänyt monet otteillaan. Joukkue kärkkyy aivan nousukarsinnan tuntumassa ja tästäkin ottelusta olisi hyvä ottaa 3 pistettä. Nottinghamilla ei juuri ole saumoja nousuun, eikä myöskään vaara pudota. Varma 1.

12 Sunderland - Preston
Löytyy yksi sana joka kuvaa hyvin kotijoukkuetta ja sen kautta: Surkea. Joukkueen peli on vahvasti sen näköistä että tippuminen on varmaa tällä kaudella. Vieraille kelpaa täysi pistepotti nousukarsintoja ajatellen. Varma 2.

13 Norwich C - Reading FC
Kierroksen viimeisessä otteluparissa katseet kääntyvät mielestäni hieman vierasjoukkueen suuntaan. Norwich sijailee sarjataulukon keskikastissa, enkä usko että joukkueella on hirveästi mahdollisuuksia nousukarsintaan. Vierasjoukkue Reading sen sijaan tarvitsee kipeästi vielä pisteitä. Yllätys varma 2.


VAKIO 1
1 Bournemouth - West Bromwich 1 (2)
2 Huddersfield - Crystal P 1 (X)
3 Stoke - Everton 1 (2)
----------------------------------------
4 Liverpool - Watford 1
5 Manchester U - Brighton 1
6 Wolverhampton - Burton Albion 1
----------------------------------------
7 Leeds U - Sheffield W 1 (X)
8 Birmingham - Hull 1 (X)
9 Brentford - Middlesbrough 2
----------------------------------------
10 Bristol C - Ipswich T 1
11 Sheffield U - Nottingham 1
12 Sunderland - Preston 2
13 Norwich C - Reading FC 2


32 riviä 8.00€
Veikkaus