Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 11.3.2018

Julkaistu: 10.03.2018 14:00


Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 11.3.2018
Sunnuntai Vakio Grand Prix 2 -kierroksella on monta todella mielenkiintoista kamppailua.
Betsson Betsson
Sunnuntain Vakio Grand Prix kierrokselta löytyy monta erittäin mielenkiintoista ottelua, tässä muutamia poimintoja:

Kohde 7: Inter – Napoli
Italian liigan herkkupala löytyy kohteesta 7, kun Inter saa vieraakseen sarjakärki Napolin. Kotijoukkue sijailee sarjataulukossa sijalla 5, saldolla 14-9-3. Vierasjoukkue puolestaan oleilee sarjan oikeutetulla ykkössijalla, saldo 22-3-2. Tässä isojen kohtaamisessa varmasti jännitettä riittää! Viime joukkueiden keskinäinen ottelu päätyi tasan 0-0. Napolilla olisi otettava voitto, jos se mielii pysyä sarjajohdossa koska Juventus hengittää niskaan. Toisaalta Inter on erittäin vaikea voitettava kotonaan. Joko tai ottelu kyseessä.

Kohde 8: Bournemouth - Tottenham
Tottenham tippui harmillisesti Mestareiden liigasta kuluneella viikolla. Tottenham hallitsi eka puoliskoa aivan miten tahtoi mutta pelaajien jalat jäivät ilmeisesti puoliajalla vaihtokoppiin, koska kentälle asteli aivan eri joukkue kuin ensimmäisellä puoliajalla nähtiin. Juventus eteni tuosta otteluparista jatkoon hienon ottelun jälkeen.

Bournemouth ottelu tulee hyvään aikaan Tottenham joukkueelle, koska voitonhaluja tuon kirpaisevan tappion jälkeen on. Harry Kane saalistaa maalipörssin voittoa! Vierasvoittoa luvassa.

Kohde 9: Atletico Madrid – Celta
Vahvasti pelannut Atletico Madrid saa vastaansa Celtan. Alustavasti jos katsoo ottelua ja sarjataulukkoa, tulee mieleen että ’’ilman muuta selvä kotivoitto’’. Kotijoukkueen Antoine Griezmann on pelannut huikeasti viime aikoina ja iskenyt maaleja oikein urakalla, viimeiseen 3 La liga otteluun 7 maalia! Atletico sijailee ihan ansaitusti sarjataulukon toisella sijalla.

On kumminkin huomioitavaa että Celta ei ole paperilla niin paljon huonompi kuin ennakkoasetelmat ja pelatut prosentit antavat ymmärtää. Celta on pelannut suhteellisen hyvin Atleticoa vastaan joukkueiden keskinäisissä otteluissa. Vierailla on mahdollisuus pisteisiin tässä ottelussa.


Vakio Grand Prix 2 11.3.2018

1. Juventus - Udinese 1
2. Sassuolo - SPAL 1
3. Bologna - Atalanta 1 X
4. Cagliari - Lazio 2
5. Crotone - Sampdoria X
6. Genoa - Milan 2
7. Inter - Napoli 1 2
8. Bournemouth - Tottenham 2
9. At. Madrid - Celta 1 2
10. Las Palmas - Villarreal 2
11. Athletic - Leganes 1
12. VfB Stuttgart - RB Leipzig 2
13. Bor. Dortmund - E. Frankfurt 1
14. Guingamp - Nice 1 X
15. Lyon - Caen 1
16. Toulouse - Marseille 2
17. Feyenoord - AZ 1 2
18. Nottingham - Derby 1 2

64 riviä
Hinta: 6,40 Veikkaus

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>