Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 19.8.2018

Julkaistu: 18.08.2018 16:00


Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 19.8.2018
Sunnuntain Vakio Grand Prix 2 -kierroksella jälleen runsaasti kamppailuita ympäri Euroopan. Mielenkiintoisia kohteita muun muassa Valioliigasta, Serie A:sta ja Veikkausliigasta.
Betsson Betsson
Viime kaudella alempaan keskikastiin itsensä taistellut Brighton avasi kauden vaisusti, kun Watford kukisti sen selvästi 2-0. Brighton oli tuossa kamppailussa selvä vastaantulija saamatta yhtään laukausta Herhiläisten maalia kohti.

Manchester United puolestaan kaatoi Leicesterin niukasti 2-1. Leicester painoi päälle takaa-ajoasemassa, mutta kesän MM-kisoissa flopannut David De Gea osoitti jälleen tasonsa nappaamalla pari pelastusta.

ManU vahvistui kesän aikana, mutta joukkueen pelillinen anti on edelleen hienoinen arvoitus. Tuntuu ettei Jose Mourinho saa miehistöstään kaikkea irti, vaan portugalilaisen luoma pelitapa suitsii erityisesti hyökkäyspäätä liikaa.

ManU:n materiaali on kuitenkin erinomainen, vaikka Jose heittikin osan pelaajista bussin alle jo harjoituskiertueella.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti, ja aina kotijoukkue päätyi voittajaksi. ManU kahdesti, Brighton kertaalleen. Tällä kertaa vierasjoukkue kuitenkin taitaa viedä pisteet mukanaan, sillä niin vaisu oli Brightonin avaus tähän kauteen. Lapulle siis kakkosta.

Veikkausliigassa IFK Mariehamn isännöi Honkaa.

Kymmenentenä oleva IFK Mariehamn on vain kaksi pistettä putoajan paikalla olevia PS Kemiä ja TPS:aa edellä. Saarelaisten kuntokäyrä on vahvasti alaspäin, sillä edellisestä viidestä pelistään saarelaiset saalistivat vain yhden voiton neljän tappion lisäksi.

Erityisesti puolustuspeli on ollut ahvenanmaalaisten ongelmana, josta osoituksena peräti 42 päästettyä maalia, mikä on PS Kemin ohella sarjan heikoin lukema.

Kolmantena oleva Honka puolestaan hävisi vain yhden edellisestä viidestä pelistään, sekin tuli sarjakärki HJK:lle.

Hongan hyökkäyspeli on ollut erinomaisissa kantimissa Mac Kandjin tulon jälkeen ja Klubia vastaan debytoinut Demba Savage on pääsemässä myös hiljalleen vauhtiin.

Honka on erityisen sitkeä joukkue, joka on onnistunut raastamaan heikoimmistakin peleistä kerta toisensa jälkeen tasapelin. Joukkueiden vireystilassa on selkeä ero vieraiden hyväksi, ja kotivoitto vaikuttaakin tässä kamppailussa kaukaa haetulta.

Lapulle siis risti ja kakkonen.

Vakio Grand Prix 2 19.8.2018 koko kierros:

1. 2
2. 2
3. Kohde arvotaan
4. 1X
5. Kohde arvotaan
6. 2
7. 1X
8. X2
9. 1
10. 2
11. 1
12. X2
13. 1
14. 1
15. X2
16. X2
17. 1X
18. 2


128 riviä 12,8€