Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 22.7.2018

Julkaistu: 21.07.2018 15:00


Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 22.7.2018
Sunnuntain Vakio Grand Prix 2 -kierroksen kohteita muun muassa Veikkausliigasta, sekä Norjan ja Sveitsin pääsarjoista. Veikkausliigassa KuPS saa vieraakseen VPS:n, ja vieraiden voittomahdollisuudet tuntuvat melko hyviltä, vaikka kertoimenlaskijat eri mieltä ovatkin.
Veikkausliigan viidentenä oleva KuPS saa vieraakseen VPS:n Vaasasta.

Joukkueiden kuntopuntarit ovat melkein päinvastaiset. KuPS on ollut vaikeuksissa, kun taas VPS on nostanut osakkeitaan viime viikkoina.

KuPSin korpivaellus Veikkausliigassa kesti neljän kierroksen ajan, kunnes voitoton putki katkesi Turussa Interin kustannuksella. Sen jälkeen kuopiolaiset kohtasi FC Kööpenhaminan Eurooppa-liigan karsinnoissa, mutta Kuopiossa pelatussa ottelussa isännät taipuivat tanskalaisille 1-0.

VPS voitti edellisestä kuudesta pelistään viisi. Ainoa tahra tuohon tilastoon tuli Helsingistä, kun HJK kylvetti Vepsua peräti 5-0. Tuossa ottelussa vaasalaiset näyttivät luovuttaneilta jo ensimmäisestä minuutista lähtien.

Joukkue ei kuitenkaan jäänyt märehtimään tuota tappiota, vaan paluu voittojen tielle tuli nopeasti, ja nyt voittoputki on kolmen pelin mittainen. Erityisen kovan päänahan vaasalaiset saivat edellisestä pelistä, kun Honka kaatui Espoossa.

KuPS vei kauden avauskohtaamisen Vaasassa 2-0, mutta hyvän alkukauden jälkeen kuopiolaisten kone on hieman yskähdellyt. Urho Nissilä ja Abdalla EL Said siirtyivät kesän kynnyksellä pois, eikä uudet hankkinat ole vielä onnistuneet paikkaamaan lähtijöitä.

KuPS ei ole edes ollut erityisen kova kotijoukkue. Kuopiolaiset ovat vasta seitsemänneksi parhaiten kotikentällään suoriutunut joukkue. VPS puolestaan on pelannut vieraissa todella hyvin. Vaasalaiset ovat hävinneet ainoastaan kaksi kertaa reissun päällä, joista toinen oli vielä tämä totaalinen ohipeli Helsingissä.

Sunnuntaina tullaan varmasti näkemään tasainen vääntö, mutta uskon VPS:n olevan valmiina ottamaan yllätysvoiton. KuPS urakoi torstaina täyden ottelun Kööpenhaminassa, joten palautuminen jää melko lyhyeksi, sillä matkustus takaisin Suomeen oli vasta perjantaina.

Oma valintani tähän kohteeseen on X2, ja pitkävedossa suosittelen kokeilemaan VPS:n voittoa, jolle saa liki 4.00 kerrointa.

Vakio Grand Prix 2 22.7.2018

1. X2
2. 1
3. 1X
4. 1X
5. 1
6. 1
7. 1
8. X2
9. X
10. 1
11. 1X
12. 1X
13. 1
14. 1X
15. 1X
16. X
17. 2
18. 1


256 riviä 25,6€