Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 29.4.2018

Julkaistu: 28.04.2018 16:00


Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2 sunnuntai 29.4.2018
Sunnuntain Vakio Grand Prix 2 -kierroksella kohteita muun muassa Italian Serie A:sta, Espanjan La Ligasta ja kotimaan Veikkausliigasta. Kierroksen helmenä on kuitenkin Valioliigan kahden suuren kamppailu, kun Manchester United isännöi Arsenalia.
Betsson Betsson
Sunnuntain mielenkiintoisin kamppailu käydään Valioliigassa, jossa Manchester United isännöi Arsenalia.

Toisena oleva ManU on menettänyt jo mahdollisuutensa mestaruuteen, mutta kakkossija kiinnostaa joukkuetta edelleen. Kolmantena oleva Liverpool on vain kolmen pisteen päässä manchesterilaisista, joten ManU:n motivaatio on varmasti kohdillaan.

Kuudentena oleva Arsenal on kuusi pistettä Chelsean perässä ja neljä paunaa Burnleyn edellä. Kauden jälkeen joukkueen päävalmentajan pestistä luopuva Arsene Wenger tuskin haluaa tulla muistetuksi siitä, että Burnley hurjasteli Tykkimiesten ohi ranskalaisen viimeisellä kaudella, ja Arsenalin pelaajat haluavat varmasti tarjota parastaan vielä käskyttäjän pestin viimeisillä hetkille.

ManU on pelannut kaiken kaikkiaan vakuuttavan kevätkauden, mutta Manchester Cityn menoon se ei ole pystynyt vastaamaan. Toissakierroksella tullut nolo kotitappio WBA:lle ei lopulta ratkaissut mitään, mutta kotiyleisölle se oli melkoinen shokki. Nyt ManU lähteekin palauttamaan kunniaansa Old Traffordilla.

Arsenalin paukut ovat tällä hetkellä Eurooppa-liigassa, jonka voiton myötä Wenger saisi kirsikan kakun päälle urallaan, ja se takaisi lontoolaisille myös paikan ensi kaudeksi Mestareiden Liigaan. Joukkue pelasi torstaina kotiottelun Atletico Madridia vastaan, joten palautuminen on jäänyt melko vähäiseksi. ManU on puolestaan on huilannut jo yli viikon.

Sunnuntaina Arsenalin kokoonpanossa saatetaankin nähdä runsaasti rotaatiota. Pierre-Emerick Aubameyang on kuitenkin varmasti avauksessa, kun mies ei saa edustaa joukkuetta tällä kaudella europeleissä.

ManU oli joulukuussa keskinäisessä kohtaamisessa väkevämpi Emiratesille 3-1 lukemin. Tuo ottelu muistetaan erityisesti David De Gean huimasta ottelusta, kun espanjalainen piti lukuisilla torjuinnoilla vierailijat voiton syrjässä kiinni.

Nyt ManU lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkueen hyökkäyspeli ei ole häikäissyt juurikaan tällä kaudella, mutta nyt se pelaa lähinnä kunniasta. Valioliigan sisäinen kisa top-6 joukkueiden välillä on raivoisaa, ja asetelmia haetaan varmasti jo tulevaakin kautta varten.

Uskon ManU:n voittavan ottelun, sillä Arsenalin fokus on tällä hetkellä tulevassa Tico-kamppailussa.

Vakio Grand Prix 2 29.4.2018 koko kierros:

1. 2
2. 1
3. X2
4. 2
5. 2
6. 1
7. 2
8. X
9. X2
10. X2
11. 1
12. 1X
13. 1X
14. 2
15. X
16. 1
17. X2
18. 1


64 riviä, 6,4€