VPN-yhteydellä ilmaiset ja turvalliset urheilustriimit netissä - maarajoituksitta

Veikkausbonukset.com suosittelee virallisten livestream palveluiden lisäksi myös vedonlyöntisivustojen ilmaisia livestream-lähetyksiä. Vaihtoehtona näille ovat myös erilaiset VPN-palvelut, joiden avulla aukaa ihan uudenlainen maailman liveurheilun parissa.

VPN eli Virtual Private Network


VPN tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa, jota käyttäjä voi käyttää ja samalla parantaa omaa yksityisyyttään. Kyseinen verkko salaa käyttäjän käytössä olevan internet-yhteyden ja samalla luonnollisesti mahdollistaa yksityisen surffailun netissä. Urheilun seuraajalle ja vedonlyöjälle VPN tarjoaa näiden turvallisuusaspektien lisäksi myös paljon mahdollisuuksia seurata urheilutapahtumia maailmalta, siten kuin olisit itse fyysisesti livestream lähetyksen toimittavassa maassa, paikallisesti.

VPN ei ole erillinen yhteys, eli käyttäjällä tulee olla valmiina nettiyhteys joko kiinteän nettiyhteyden, wifin, 4G:n tai vaikkapa 5G:n kautta. VPN mahdollistaa omien laitteiden yhdistämisen internetiin VPN -palveluntarjoajan ylläpitämän turvallisen serverin kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kun VPN on ”päällä”, kaikki data on turvallisesti suojattu.

VPN palvelusta valitaan aina tietty ”serveri”, jonka alaisuudessa käyttäjän nettiyhteys on. Suomessa yhteys on luonnollisesti suomalainen IP, mutta joissain tapauksissa käyttäjän kannattaa valita serverilistasta tietty maa, jotta esimerkiksi urheilustream on katsottavissa, usein näissä kun on tiettyjä maarajoituksia.

On olemassa ilmaisia VPN-palveluita, mutta suosittelemme hankkimaan sopimuksen alaisen palvelun käyttöösi. Palvelun hinta on yleensä alle 10 euroa kuukaudessa ja pidemmissä sopimuksissa voit päästä huomattavasti alle tuon summan.

ExpressVPNExpressVPN on yksi suosituimmista ja nopeimmista VPN-palveluista. Nopeat verkkoyhteydet ulkomaisille palvelimille takaava VPN on yksi Suomen markkinajohtajista on erittäin laadukas palveluntarjoaja. Kyseessä on myös varsin edullinen kokonaispaketti. Lue arvostelumme ExpressVPN -palvelusta.

Yhteytesi pysyy vakaana ja laadukkaana myös VPN:n ollessa päällä ja myös HD- ja 4K- sisältöjen toistaminen onnistuu. Suoratoista live urheilutapahtumia ja nauti laadukkaasta kuvanlaadusta!

VPN-yhteydellä ilmaiset ja turvalliset urheilustriimit netissä - maarajoituksitta


VPN pähkinänkuoressa


- Parantaa yksityisyyttä piilottamalla käyttäjän internetin käytön
- Mahdollistaa tiettyjen tahojen mahdollisen sensuurin
- Antaa mahdollisuuden ”huijata” oma sijainti
- Suojaa mahdollisilta hakkereilta wifi-verkossa


Käyttäjälle on olemassa erilaisia VPN-palveluita, joissa monessa on ihan samat toiminnot, mutta joltain osin ne voivat sitten myös erota toisistaan tietyin tavoin. Vertailemalla ja testaamalla kyseisiä palveluita löydät varmasti juuri itsellesi parhaan vaihtoehdon, ihan kuten vedonlyöntisivustoistakin. Toiset tykkää toisesta palvelusta ja toisille käyttäjille toinen palvelu tarjoaa paremmat toimintaedellytykset.

VPN ja urheilustreamit


VPN on urheilufanin yksi parhaimmista työvälineistä, sillä sen avulla pääset suoratoistamaan ilmaiseksi verkossa useita eri urheilulähetyksiä, joita ilman VPN:ää ei välttämättä olisi katsottavissa. Joidenkin urheilulähetysten sopimukset estävät katsomasta tiettyjä lähetyksiä esimerkiksi Suomesta, mutta kun VPN:n avulla siirrät omat virtuaalisen sijaintisi jonnekin muualle, voit katsoa tiettyjen palveluiden livestreameja täysin ilmaiseksi ja vieläpä täysin laillisesti.

Tästä hyvänä esimerkkinä on BBC iPlayer, joka lähettää runsaasti erilaista urheilua jopa vuorokauden ympäri. Suomesta et pääse tätä livestream-palvelua käyttämään, mutta kun vaihdat VPN-palvelun avulla brittiläisestä sijainnista, katselu onnistuu varsin mainiosti. Ei siis tarvita kuin pätevä VPN-palvelu ja uusi maailma avautuu. Ja tämä on vasta yhden maan yksi palvelu, maailmalla näitä erilaisia ilmaisia livestream-palveluita on lukuisia, mutta tiettyjen sopimusten myötä niiden käyttäminen Suomesta ei ole mahdollista. Mutta virtuaalisen maayhteyden avulla asia on toisin.Miten katson urheilua ilmaiseksi VPN:n avulla netissä?


VPN:n palvelun asentaminen ja käyttö on parhaimmillaan todella helppoa ja kerta-asennuksen jälkeen ei todellakaan tarvitse enää huolehtia muuta kuin siitä että VPN on päällä ja oikea maa on valittu asetuksista. Jotkut kotimaiset palvelut eivät salli VPN-palvelun olevan päällä kun niitä käytetään, VPN:n pois päältä laittaminen on sekin yhden nappulan alla.

  • Hanki paras VPN -palvelu omaan käyttöösi. Varmista että kyseessä on nopea ja luotettava palvelu, nämä testatut toimijat löydät esimerkiksi meidän sivuiltamme.
  • Lataa VPN-ohjelmistosi käytettäville laitteille, tarjolla on niin Windows, iOS, Android kuin Mac laitteille sopivia ohjelmia. Valitse ohjelma, joka kattaa kaikki käytössäsi olevat laitteet.
  • Asenna ohjelmisto ja starttaa ohjelma. Valitse maapalvelin jota haluat käyttää. Kokeile vaikkapa Ruotsia, Yhdysvaltoja tai Saksaa ja surffaa livestream-sivuille.
  • Kun yhteys on päällä, kirjaudu urheilun livestream -lähetyksiä tarjoavalle palvelimelle ja nauti!

VPN asennettuna, mitä nyt?


VPN palvelee käyttäjää monella eri tavalla. Siinä missä palvelu parantaa käyttäjän yksityisyyttä ja selaamisen turvallisuutta, mahdollistaa se myös erilaisten urheilun livestreamien ja ihan ulkomaisten tv-kanavien katselemisen.

Vaikka et olisi urheilusta kiinnostunut, voimme suositella hankkimaan parhaan VPN-palvelun omaan käyttöön, sillä tänä päivänä tuo on melkein yhtä tärkeä asia kuin virustutka tai palomuuri. Yhdessä nämä suojaohjelmat tekevät selaamisesta kaikin puolin turvallisempaa ja VPN:n avulla nettimaailmasta avautuu ihan uusi puoli, jota ei välttämättä ole tullut edes ajatelleeksi.

Parhaiden livestreamien metsästäminen on tietenkin oma asiansa, mutta kokeilemalla ja googlaamalla selviää useiden maiden parhaat livestream -sivustot ja palvelut. VPN päälle oikeilla maa-asetuksilla ja pääset kokeilemaan miten nämä streamit toimivat. Moni Suomessa maksullinen urheilulähetys on tarjolla ulkomaiden kautta ihan ilmaiseksi, laillisesti ja kaikin puolin vielä vaivattomasti.

VPN:n avulla voi katsella runsaasti jalkapalloa, koripalloa, jääkiekkoa, moottoriurheilua, kamppailulajeja, pyöräilyä ja oikeastaan ihan mitä tahansa urheilulajeja. Tutustu samalla myös eri toimijoiden perinteisiin tv-lähetyksiin ja dokumentteihin. Voit päästä myös katselemaan tiettyjä tv-sarjoja ennen kuin ne Suomessa edes otetaan tarjolle.Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mikä on VPN??

VPN on Virtual Private Network, jonka avulla voit suojata oman nettiyhteytesi ja asettaa oman virtuaalisen olinpaikkasi käytännössä mihin päin tahansa maailmassa.

+2. Milloin VPN:n käyttö kannattaa?

Suosittelemme käyttämään VPN:ää aina kun se on mahdollista, sillä se suojaa omaa yhteyttäsi ja muutenkin surfaamisesta tulee turvallisempaa. Sen avulla voit myös nähdä livestreameja joita ei Suomesta käsin voi välttämättä katsoa.

+3. Mitä urheilua voin katsoa VPN:n avulla?

Käytännössä tälle ei ole rajoituksia, sillä voit katsoa kaikkia mahdollisia livestream lähetyksiä joita netin kautta on tarjolla ilmaiseksi.

+4. Mikä on paras VPN ohjelma?

Voimme suositella muutamia erinoamisia VPN-ohjelmia jotka on hyväksi havaittuja, mutta lopullisen ratkaisun valinnasta teet sinä. Mikä ohjelma sopii juuri sinulle parhaiten, minkä VPN-ohjelman ominaisuudet tukevat parhaiten omia käyttötarkoituksia?

+4. Onko VPN ilmainen palvelu?

On olemassa muutamia ilmaisia VPN palveluita, mutta suosittelemme hankkimaan maksullisen VPN-palvelun, joka takaa parhaat ominaisuudet ja muutenkin kaikki parhaat toiminnost täysimittaiseen VPN-palvelun hyödyntämiseen.